Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
xmrminer

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: xmrminer » pt cze 16, 2023 4:36 pm

karolinaem pisze:
pt cze 16, 2023 4:27 pm
xmrminer pisze:
pt cze 16, 2023 5:10 am

15 June I got 32,522 PLN in form of EUR in my bank account.
Hej, xmrminer, pamiętam Twoje wpisy na forum i naprawdę bardzo się cieszę, że w końcu otrzymałaś swoje pieniądze.
Oby i reszta dziewczyn jak najszybciej je zobaczyła. Wszystkiego dobrego
Dziękuję bardzo Karolino.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt cze 16, 2023 5:01 pm

toweliiegirl420 pisze:
czw cze 15, 2023 2:51 pm
Wgl mam pytanie. Co z dedykowaną karta? Pisaliście że można będzie zamówić taką kartę. Czy coś wiadomo na ten temat?
@wsystkowidze @payredeem
Tak, będą. Mam info że w ciągu kilku miesięcy pojawi się opcja takiej karty. Myślę że to będzie bardzo korzystna forma wypłaty, ale nie znam jeszcze szczegółów ile będzie trwała wypłata i jakie będą z tym związane koszty.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt cze 16, 2023 5:01 pm

dczarny pisze:
czw cze 15, 2023 4:53 pm
@wsystkowidze@payreedem czy to dotyczy przelewów tylko na ukraińskie konta czy wszystkie międzynarodowe? Pytam bo akurat my korzystamy z brytyjskiego konta.
To dotyczy wszystkich przelewów SWIFT, nawet brytyjskiego konta.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt cze 16, 2023 5:11 pm

Songo1020 pisze:
czw cze 15, 2023 6:06 pm
Hej @toweliiegirl420.
Czy możesz mi wyjaśnić, czy będą przelewy na ukraińskie konta bankowe??
Bo jakoś nie mogę zrozumieć tego co napisał PayRedeem, bo napisali że z powodu ograniczeń ze strony lokalnego banku nie są w stanie zrealizować międzynarodowych przelewów zgodnie z pierwotnym planem. Co to znaczy z pierwotnym planem.
Z góry dzięki za odpowiedz.
Pierwotny plan był taki że wysyłamy przelew i jest w ciągu 5 dni na kontach, ale dużo środków utknęło i pracujemy nad lepszym sposobem. Dalej zostawimy możliwość przelewu na konto Ukraińskie.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt cze 16, 2023 5:15 pm

vanillaisforicecram pisze:
czw cze 15, 2023 9:56 pm
szkoda, że nikt z administracji su się nie wypowie co z wypłatami na polskie konta. Od tygodnia pieniądze nie są nam wypłącane a na maile z zapytaniem czy na pewno zostaną nam wypłacone w ciągu tych 7 dni rob. i czy nie ma następnej przerwy paromiesięcznej, odpowiedzi brak
Z naszej strony dalej wysyłamy przelewy na konta PL w ciągu doby, w dni robocze jeżeli jest pełna weryfikacja po obu stronach.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt cze 16, 2023 5:18 pm

xmrminer pisze:
pt cze 16, 2023 5:10 am
SandraX pisze:
wt cze 13, 2023 11:55 am

I have been waiting since 28 April, I dont have my money and I dont have that funds on E-Card. Im still waiting over one month time and my transfer is in pending status.
Today I wrote to payredeem_suport over email.
It was PLN swift transfer to revolut bank.
Hi, SandraX thank you so much for the info. Just be here and wish the best for you. In my case after very long awaiting finally I got my money on my account.

My timeline are

25 April I ordered cash out from PayRedeem.

29 May I got my money returned to PayRedeem in form of E-Card. Because my bank didn't accept PLN.

01 June I try to order cash out to Revolut polish account but noticing that Revolut will suspend my account. So I asked PayRedeem support for help and they helped me stop that transaction and refund with no charge in less than 1 hour.

05 June I cashed out again via SWIFT to bank account and SWIFT address that support PLN. This time after 5 hours I got confirmation E-Mail from PayRedeem that my cash out is successful.

15 June I got 32,522 PLN in form of EUR in my bank account.

I wish the best for you all. And I Think I have to post this to be fair for PayRedeem. Yes, their system has a big problem when come to international transaction but their support is one of the best if the not the best.
PayRedeem_Support pisze:
czw cze 15, 2023 2:20 pm

,,,
Hi, PayRedeem_Support. I'm here to say thank you for all the help and want to tell people that PayRedeem is honest company.

I got my money already. And PayRedeem support are very kind and professional.

Have a nice day (as I always told you in chat). I think you remember me. And I already edit review and score in TrustPilot for you guy.
Hi, thanks for leaving your review and documenting everything - we're glad you could finally receive your funds. We're trying to make cashout a smoother process.

little-fox1999

Post autor: little-fox1999 » pt cze 16, 2023 6:57 pm

PayRedeem_Support pisze:
pt cze 16, 2023 5:01 pm
dczarny pisze:
@wsystkowidze@payreedem czy to dotyczy przelewów tylko na ukraińskie konta czy wszystkie międzynarodowe? Pytam bo akurat my korzystamy z brytyjskiego konta.
Cześć. Dzisiaj o 16:33 moje pieniądze wpłynęły na konto bankowe. Czy jest szansa, że zobaczę je na karcie w ten weekend? Czy muszę czekać do poniedziałku?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt cze 16, 2023 7:26 pm

little-fox1999 pisze:
pt cze 16, 2023 6:57 pm
PayRedeem_Support pisze:
dczarny pisze:
Cześć. Dzisiaj o 16:33 moje pieniądze wpłynęły na konto bankowe. Czy jest szansa, że zobaczę je na karcie w ten weekend? Czy muszę czekać do poniedziałku?
Witam, nie do końca rozumiem pytanie - czyli udało się Tobie już wypłacić środki na własne konto bankowe?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt cze 16, 2023 7:28 pm

PayRedeem_Support pisze:
pt cze 16, 2023 7:26 pm
little-fox1999 pisze:
pt cze 16, 2023 6:57 pm
PayRedeem_Support pisze:

Witam, nie do końca rozumiem pytanie - czyli udało się Tobie już wypłacić środki na własne konto bankowe? Edit: już rozumiem chyba, literówka. :) Jeżeli dziś o 16:33 poszedł przelew od nas to będzie na Twoim koncie dopiero w Poniedziałek.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pt cze 16, 2023 8:37 pm

PayRedeem_Support pisze:
toweliiegirl420 pisze:
czw cze 15, 2023 2:51 pm
Wgl mam pytanie. Co z dedykowaną karta? Pisaliście że można będzie zamówić taką kartę. Czy coś wiadomo na ten temat?
@wsystkowidze @payredeem
Tak, będą. Mam info że w ciągu kilku miesięcy pojawi się opcja takiej karty. Myślę że to będzie bardzo korzystna forma wypłaty, ale nie znam jeszcze szczegółów ile będzie trwała wypłata i jakie będą z tym związane koszty.
Super info. Mamy nadzieję że to będzie jak najszybciej. To będzie super opcja dla nas wszystkich)

ODPOWIEDZ