Dziękuję bardzo Karolino.karolinaem pisze: ↑pt cze 16, 2023 4:27 pmHej, xmrminer, pamiętam Twoje wpisy na forum i naprawdę bardzo się cieszę, że w końcu otrzymałaś swoje pieniądze.
Oby i reszta dziewczyn jak najszybciej je zobaczyła. Wszystkiego dobrego
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
- Partner
Tak, będą. Mam info że w ciągu kilku miesięcy pojawi się opcja takiej karty. Myślę że to będzie bardzo korzystna forma wypłaty, ale nie znam jeszcze szczegółów ile będzie trwała wypłata i jakie będą z tym związane koszty.toweliiegirl420 pisze: ↑czw cze 15, 2023 2:51 pmWgl mam pytanie. Co z dedykowaną karta? Pisaliście że można będzie zamówić taką kartę. Czy coś wiadomo na ten temat?
@wsystkowidze @payredeem
-
- Partner
-
- Partner
Pierwotny plan był taki że wysyłamy przelew i jest w ciągu 5 dni na kontach, ale dużo środków utknęło i pracujemy nad lepszym sposobem. Dalej zostawimy możliwość przelewu na konto Ukraińskie.Songo1020 pisze: ↑czw cze 15, 2023 6:06 pmHej @toweliiegirl420.
Czy możesz mi wyjaśnić, czy będą przelewy na ukraińskie konta bankowe??
Bo jakoś nie mogę zrozumieć tego co napisał PayRedeem, bo napisali że z powodu ograniczeń ze strony lokalnego banku nie są w stanie zrealizować międzynarodowych przelewów zgodnie z pierwotnym planem. Co to znaczy z pierwotnym planem.
Z góry dzięki za odpowiedz.
-
- Partner
Z naszej strony dalej wysyłamy przelewy na konta PL w ciągu doby, w dni robocze jeżeli jest pełna weryfikacja po obu stronach.vanillaisforicecram pisze: ↑czw cze 15, 2023 9:56 pmszkoda, że nikt z administracji su się nie wypowie co z wypłatami na polskie konta. Od tygodnia pieniądze nie są nam wypłącane a na maile z zapytaniem czy na pewno zostaną nam wypłacone w ciągu tych 7 dni rob. i czy nie ma następnej przerwy paromiesięcznej, odpowiedzi brak
-
- Partner
Hi, thanks for leaving your review and documenting everything - we're glad you could finally receive your funds. We're trying to make cashout a smoother process.xmrminer pisze: ↑pt cze 16, 2023 5:10 amHi, SandraX thank you so much for the info. Just be here and wish the best for you. In my case after very long awaiting finally I got my money on my account.
My timeline are
25 April I ordered cash out from PayRedeem.
29 May I got my money returned to PayRedeem in form of E-Card. Because my bank didn't accept PLN.
01 June I try to order cash out to Revolut polish account but noticing that Revolut will suspend my account. So I asked PayRedeem support for help and they helped me stop that transaction and refund with no charge in less than 1 hour.
05 June I cashed out again via SWIFT to bank account and SWIFT address that support PLN. This time after 5 hours I got confirmation E-Mail from PayRedeem that my cash out is successful.
15 June I got 32,522 PLN in form of EUR in my bank account.
I wish the best for you all. And I Think I have to post this to be fair for PayRedeem. Yes, their system has a big problem when come to international transaction but their support is one of the best if the not the best.
Hi, PayRedeem_Support. I'm here to say thank you for all the help and want to tell people that PayRedeem is honest company.
I got my money already. And PayRedeem support are very kind and professional.
Have a nice day (as I always told you in chat). I think you remember me. And I already edit review and score in TrustPilot for you guy.
-
Cześć. Dzisiaj o 16:33 moje pieniądze wpłynęły na konto bankowe. Czy jest szansa, że zobaczę je na karcie w ten weekend? Czy muszę czekać do poniedziałku?PayRedeem_Support pisze: ↑pt cze 16, 2023 5:01 pmTo dotyczy wszystkich przelewów SWIFT, nawet brytyjskiego konta.
-
- Partner
Witam, nie do końca rozumiem pytanie - czyli udało się Tobie już wypłacić środki na własne konto bankowe?little-fox1999 pisze: ↑pt cze 16, 2023 6:57 pmCześć. Dzisiaj o 16:33 moje pieniądze wpłynęły na konto bankowe. Czy jest szansa, że zobaczę je na karcie w ten weekend? Czy muszę czekać do poniedziałku?PayRedeem_Support pisze: ↑pt cze 16, 2023 5:01 pmTo dotyczy wszystkich przelewów SWIFT, nawet brytyjskiego konta.
-
- Partner
PayRedeem_Support pisze: ↑pt cze 16, 2023 7:26 pmWitam, nie do końca rozumiem pytanie - czyli udało się Tobie już wypłacić środki na własne konto bankowe? Edit: już rozumiem chyba, literówka. :) Jeżeli dziś o 16:33 poszedł przelew od nas to będzie na Twoim koncie dopiero w Poniedziałek.little-fox1999 pisze: ↑pt cze 16, 2023 6:57 pmCześć. Dzisiaj o 16:33 moje pieniądze wpłynęły na konto bankowe. Czy jest szansa, że zobaczę je na karcie w ten weekend? Czy muszę czekać do poniedziałku?PayRedeem_Support pisze: ↑pt cze 16, 2023 5:01 pm
To dotyczy wszystkich przelewów SWIFT, nawet brytyjskiego konta.
- toweliiegirl420
Super info. Mamy nadzieję że to będzie jak najszybciej. To będzie super opcja dla nas wszystkich)PayRedeem_Support pisze: ↑pt cze 16, 2023 5:01 pmTak, będą. Mam info że w ciągu kilku miesięcy pojawi się opcja takiej karty. Myślę że to będzie bardzo korzystna forma wypłaty, ale nie znam jeszcze szczegółów ile będzie trwała wypłata i jakie będą z tym związane koszty.toweliiegirl420 pisze: ↑czw cze 15, 2023 2:51 pmWgl mam pytanie. Co z dedykowaną karta? Pisaliście że można będzie zamówić taką kartę. Czy coś wiadomo na ten temat?
@wsystkowidze @payredeem