Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
PayRedeem_Support
Partner

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: PayRedeem_Support » pt mar 17, 2023 3:36 pm

Cash_Lola pisze:
pt mar 17, 2023 3:02 pm
PayRedeem_Support pisze:
pt mar 17, 2023 1:45 pm
toweliiegirl420 pisze:
pt mar 17, 2023 1:39 pm

Wysłane
Ok, dziękujemy. Obsługa klienta doda ten dokument do Twojego konta i wyśle wiadomość jak już zweryfikuje.
Dobrze to jeszcze jedna kwestia... "Twoje konto nie może być zweryfikowane"... Czy przelewy z payredeem odbywają się na konto w revolut? Czy na kartę w revolut? Podałam nr konta revolut, ale nie dostałam akceptacji. Ponownie prosi o wyciąg bankowy, gdzie już jeden dodałam przy zwiększaniu limitu.
Przesyłamy na konto Revolut. Czyli jesteś na pierwszym poziomie ale masz niezweryfikowane konto bankowe? Radzę skontaktować się bezpośrednio z nami bo będą mieli wgląd w dokumenty oraz powód dla których coś mogło zostać odrzucone.

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » pt mar 17, 2023 3:38 pm

PayRedeem_Support pisze:
pt mar 17, 2023 3:36 pm
Cash_Lola pisze:
PayRedeem_Support pisze:
pt mar 17, 2023 1:45 pm

Ok, dziękujemy. Obsługa klienta doda ten dokument do Twojego konta i wyśle wiadomość jak już zweryfikuje.
Dobrze to jeszcze jedna kwestia... "Twoje konto nie może być zweryfikowane"... Czy przelewy z payredeem odbywają się na konto w revolut? Czy na kartę w revolut? Podałam nr konta revolut, ale nie dostałam akceptacji. Ponownie prosi o wyciąg bankowy, gdzie już jeden dodałam przy zwiększaniu limitu.
Przesyłamy na konto Revolut. Czyli jesteś na pierwszym poziomie ale masz niezweryfikowane konto bankowe? Radzę skontaktować się bezpośrednio z nami bo będą mieli wgląd w dokumenty oraz powód dla których coś mogło zostać odrzucone.
Tak, pierwszy poziom wszedł, ale nie mogłam dodać konta bankowego. Gdzie mogę się zgłosić? Jest tam jakiś chat? Albo kontakt?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt mar 17, 2023 3:49 pm

toweliiegirl420 pisze:
pt mar 17, 2023 3:29 pm
PayRedeem_Support pisze:
pt mar 17, 2023 3:27 pm
toweliiegirl420 pisze:
pt mar 17, 2023 3:09 pm

Mam to potwierdzone. Ale kolejny problem. Brak zmian na waszej stronie.
Nie zwiększyło mi limit! Co teraz?
Ok, a spróbuj się wylogować i zalogować i daj znać czy pomogło.
Nie pomogło !
Ok, a starasz się przejść do pierwszego czy drugiego poziomu konta? Generalnie ciężko mi tu Tobie pomóc bo nie mam wglądu w Twoją dokumentację. Na razie nie robimy weryfikacji na drugi poziom, więc jeżeli przesłałaś dokumenty do drugiego poziomu, to pojawią się w w zakładce "Moje dokumenty" (https://app.payredeem.com/settings/my-documents) ale ich status nie ulegnie zmianie. Po zwiększeniu limitu konta powinnaś też dostać od nas email.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pt mar 17, 2023 3:51 pm

PayRedeem_Support pisze:
pt mar 17, 2023 3:49 pm
toweliiegirl420 pisze:
PayRedeem_Support pisze:
pt mar 17, 2023 3:27 pm

Ok, a spróbuj się wylogować i zalogować i daj znać czy pomogło.
Nie pomogło !
Ok, a starasz się przejść do pierwszego czy drugiego poziomu konta? Generalnie ciężko mi tu Tobie pomóc bo nie mam wglądu w Twoją dokumentację. Na razie nie robimy weryfikacji na drugi poziom, więc jeżeli przesłałaś dokumenty do drugiego poziomu, to pojawią się w w zakładce "Moje dokumenty" (https://app.payredeem.com/settings/my-documents) ale ich status nie ulegnie zmianie. Po zwiększeniu limitu konta powinnaś też dostać od nas email.
Staram się o 1 poziom!
Aktualnie mogę wypłacać 150€ na rok!
Weryfikuje się 2 dzień ! I nic!
Co muszę zrobić żeby przejść na 1 poziom?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt mar 17, 2023 3:52 pm

Cash_Lola pisze:
pt mar 17, 2023 3:38 pm
PayRedeem_Support pisze:
Cash_Lola pisze:

Tak, pierwszy poziom wszedł, ale nie mogłam dodać konta bankowego. Gdzie mogę się zgłosić? Jest tam jakiś chat? Albo kontakt?
Można włączyć czat na naszej stronie, albo w zakładce "Pomoc": https://app.payredeem.com/help

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pt mar 17, 2023 4:32 pm

PayRedeem_Support pisze:
pt mar 17, 2023 3:52 pm
Cash_Lola pisze:
pt mar 17, 2023 3:38 pm
PayRedeem_Support pisze:

Można włączyć czat na naszej stronie, albo w zakładce "Pomoc": https://app.payredeem.com/help
Dziękuję bardzo ☺️ wszystko zrobione!

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » pt mar 17, 2023 4:35 pm

toweliiegirl420 pisze:
pt mar 17, 2023 3:51 pm
PayRedeem_Support pisze:
toweliiegirl420 pisze:

Nie pomogło !
Staram się o 1 poziom!
Chyba udało się już zwiększyć poziom Twojego konta?

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pt mar 17, 2023 4:36 pm

PayRedeem_Support pisze:
pt mar 17, 2023 4:35 pm
toweliiegirl420 pisze:
pt mar 17, 2023 3:51 pm
PayRedeem_Support pisze:

Staram się o 1 poziom!
Chyba udało się już zwiększyć poziom Twojego konta?
Tak 🥳

rabarbarowy6969

Post autor: rabarbarowy6969 » pt mar 17, 2023 5:22 pm

PayRedeem_Support

Kiedy zaczniecie realizować wypłaty z Showup?

Nogi__Szeroko

Post autor: Nogi__Szeroko » pt mar 17, 2023 6:49 pm

Można zrobić weryfikacje na konto bankowe które mam wspólne z partnerem?

ODPOWIEDZ