Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Arianna_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Napalony89xxx

Re: _Arianna_

Post autor: Napalony89xxx » czw paź 29, 2020 11:59 am

Ja na miejscu tego kolesia za te dane i foty dojechałbym cię tak że zostałabyś w samych skarpetkach i odrabialabys to na su przez długi czas. Zwykle kurestwo zrobiłaś

Milla

Post autor: Milla » czw paź 29, 2020 12:28 pm

Napalony89xxx = prześladowca.Jak na osobę za którą, nie przepadasz siedzisz na moich transmisjach non stop. Przez chwilę się nabrałam, że pisze z kimś normalnym. Wiem, że to ty. Popadłeś w jakiś obłęd. Daj mi i sobie spokój.

Napalony89xxx

Post autor: Napalony89xxx » czw paź 29, 2020 1:08 pm

Milla pisze:
czw paź 29, 2020 12:28 pm
Napalony89xxx = prześladowca.Jak na osobę za którą, nie przepadasz siedzisz na moich transmisjach non stop. Przez chwilę się nabrałam, że pisze z kimś normalnym. Wiem, że to ty. Popadłeś w jakiś obłęd. Daj mi i sobie spokój.
Mylisz się ale niech Ci będzie. Ty w każdym co napisze o Tobie coś nie tak widzisz prześladowcę. Żyj dalej w swoim,, obłędzie,, pozdrawiam

zafirnowykwit

Post autor: zafirnowykwit » czw paź 29, 2020 1:52 pm

Milla pisze:
czw paź 29, 2020 11:43 am
Napalony89xxx pisze:
czw paź 29, 2020 11:12 am
Milla pisze:
śr paź 28, 2020 1:47 pm
LandrynkiMalinki, SaltoWprzod, lerryciapa, jajaJakberety, BimbrownikZPodlasia, 18gruby_mielno, Napalony89xxx
Konta jednej tej samej osoby.
Nie mierz wszystkich swoją miarą Milla. Dla ciebie każdy kto wytyka Ci coś to stalker albo oszust.dopoki nie zaczęłaś oszukiwać to miałaś całkiem spoko transmisje.a teraz sama się gubisz w swoich kłamstwach wiele osób widziało jak wrzucasz dane kolesi na stronę czy obgadujesz na czacie ogólnym. Teraz na Twoich trans przeważnie picie, wyzwiska i cele pod naganiacza. Jak nie na alufelgi to na marzenia itd. Dużo osób od ciebie uciekło bo poznało się na Tobie i Twoich sztuczkach
Nie mierzę. To ja zostałam tak zmierzona. Czym innym jest wytykanie błędów. A czym innym teorie spiskowe na temat tego, że działam z kimś w zmowie i oszukuje ludzi. To są kłamstwa, które żaden z was nie poparł dowodami. Dlaczego nie? Bo ich nie ma. Czy któraś z wypowiadających się tu osób mnie poznała? Rozmawiała ze mną? Nie. Rozpisujecie się po tym jak wam się wydaje, że jest. Pomagając przy tym osobie, która chce, żebym stąd odeszła.
mila żaluje ze nie zrobilem zdjecia nie widziałem w tym sensu po co teraz widze kto kłamie jak jeszcze sama sie udzielasz wymagasz dowodów wypierasz sprytnie bo wiesz ze mala szansa zeby ktos robil zdjęcia w takim miejscu gdzie sie przychodzi zwalic konia;;teraz w internecie nic nie ginie moze można wygrzebac że wyciagalas zetony typu 10000 na wyswietlacz wpisane na profil i takie pojedyncze napiwki na profilu ktoś zostawial nicku nie pamiętam potem usuwalas jakby nic nie było bez podziekowań ? może było tego wiecej ja tylko to widzialem swoimi oczami zdjecia z danymi też były wygladało jak szantaz z twojej strony

mireksonnn

Post autor: mireksonnn » czw paź 29, 2020 2:44 pm

Sprawdziłem temat od początku nie wiedziałem że to jej nick o tej dziewczynie mowa. Pare tygodni temu chciałem priva i wymagała żebym pokazał fiuta razem z twarzą bez opcji buzia za buzie..... zapaliło mi się wtedy czerwone światło. Teraz mi się to składa w całość w jakim celu lepiej uważać

Milla

Post autor: Milla » czw paź 29, 2020 3:06 pm

mireksonnn pisze:
czw paź 29, 2020 2:44 pm
Sprawdziłem temat od początku nie wiedziałem że to jej nick o tej dziewczynie mowa. Pare tygodni temu chciałem priva i wymagała żebym pokazał fiuta razem z twarzą bez opcji buzia za buzie..... zapaliło mi się wtedy czerwone światło. Teraz mi się to składa w całość w jakim celu lepiej uważać
Uważać na co? Co twoim zdaniem zrobić jeśli nie chcę na privie spędzać czasu z chłopakiem, który mnie tu gnębi ? A on co rusz na privy wchodzi. Nie rozumie, że nie chcę z nim rozmawiać i spędzać czasu. Jak zweryfikować czy to on jest na privie czy ktoś inny? Pomimo banowania jego kont. Co rusz zakłada nowe i nowe. I tak bez końca. Ale to na pewno wiecie skoro tak dobrze jesteście zorientowani we wszystkim.

MistrzMinetki69

Post autor: MistrzMinetki69 » czw paź 29, 2020 4:12 pm

Zorientowani w tym co widać. Jakby to był stalker to byś wiedziała co zrobić.a ty od dawna kręcisz afery żeby hajs się zgadzał.z gościa też nieźle chyba ciągniesz flotę z tego co widać a niby,, nie chcesz,,. Może jak ktoś napisał ktoś wyżej to był szantaż z tymi danymi bo po donejcie na wyświetlacz szybko zniknęły.

mireksonnn

Post autor: mireksonnn » czw paź 29, 2020 5:39 pm

Milla pisze:
czw paź 29, 2020 3:06 pm
mireksonnn pisze:
Uważać na co? Co twoim zdaniem zrobić jeśli nie chcę na privie spędzać czasu z chłopakiem, który mnie tu gnębi ? A on co rusz na privy wchodzi. Nie rozumie, że nie chcę z nim rozmawiać i spędzać czasu. Jak zweryfikować czy to on jest na privie czy ktoś inny? Pomimo banowania jego kont. Co rusz zakłada nowe i nowe. I tak bez końca. Ale to na pewno wiecie skoro tak dobrze jesteście zorientowani we wszystkim.
Na co.....? Jaką ja i inni mam gwarancje co z tym zrobisz? Możesz nagrać, zrobić zdjęcia i trzymać w komputerze? weryfikacje a co ty moderator? Buzia za buzie ok jeszcze zrozumiem ale wymagasz twarzy z fiutem sama pozostając anonimowa Sory mając zapędy wrzucania prywatnych danych na swój profil to TAK LEPIEJ UWAŻAĆ i sięzastanowić czy lepiej nie odpuścić sobie takiej zabawy i iść dalej . Śmierdzi to wyłudzaniem pieniędzy albo zbierasz multimedia przekazać organom jak zgłosisz, że gdzieś tutaj jest twój stalker każdego o to podejrzewasz . Możesz zrobić z niewinnej osoby zboczeńca łatwo. Nie widzi mi się pokazywać fiuta z twarzą komuś z internetu na portalu dla pieniędzy. Co do milimetra mierzysz też zbierasz kto ma ile w kutasie weryfikujesz?

Genesis

Post autor: Genesis » czw paź 29, 2020 8:07 pm

Milla pisze:
mireksonnn pisze:

Czym Cie gnębi??? Pieniędzmi ? Hahaha

Milla

Post autor: Milla » czw paź 29, 2020 8:33 pm

mireksonnn pisze:
czw paź 29, 2020 5:39 pm
Milla pisze:
mireksonnn pisze:
Na co.....? Jaką ja i inni mam gwarancje co z tym zrobisz? Możesz nagrać, zrobić zdjęcia i trzymać w komputerze? weryfikacje a co ty moderator? Buzia za buzie ok jeszcze zrozumiem ale wymagasz twarzy z fiutem sama pozostając anonimowa Sory mając zapędy wrzucania prywatnych danych na swój profil to TAK LEPIEJ UWAŻAĆ i sięzastanowić czy lepiej nie odpuścić sobie takiej zabawy i iść dalej . Śmierdzi to wyłudzaniem pieniędzy albo zbierasz multimedia przekazać organom jak zgłosisz, że gdzieś tutaj jest twój stalker każdego o to podejrzewasz . Możesz zrobić z niewinnej osoby zboczeńca łatwo. Nie widzi mi się pokazywać fiuta z twarzą komuś z internetu na portalu dla pieniędzy. Co do milimetra mierzysz też zbierasz kto ma ile w kutasie weryfikujesz?
To nie prawda co piszesz. Masz prawo do własnego zdania. Ja też mam do niego prawo i do ustalania zasad na swojej transmisji. Skoro według Ciebie jestem taka zła nie wchodź na moją transmisję.

ODPOWIEDZ