_Arianna_
-
Re: _Arianna_
Dziś przystopowali swoje chore akcje i przekręty i panna zebrała całe 100zetonow hahah
-
mogła chciała to napisała ;XD czego jeszcze się dziwisz jak jesteś w identycznej sytuacji odezwaleś się po raz pierwszy tylko tutaj a wyszukujesz dziwnych zachowań nic nie wnosząc do tematu o kim się rozmawia także pajacu skończ śmiecic temat jeżeli nie masz nic do powiedzenia na temat arianny bo z tego co widze każdy coś napisał a ty jedynie śmieciowe posty nabijasz w kierunku innych osób o kim nawet nie jest wątek zacny ,,stary,, uzytkownikuzacny_T pisze: ↑śr paź 28, 2020 7:39 pmUmiesz czytać ze zrozumieniem??? Napisałem że skoro ma konto na su od dawna to dziwne że postanowiła akurat przy tym temacie się pierwszy raz odezwać. Zanim nazwiesz kogoś głupkiem zastanów się czy sam z siebie głupka nie robisz.zafirnowykwit pisze: ↑śr paź 28, 2020 6:43 pma ty taki głupi czy tylko głupiego strugasz ? rejestracja tutaj pokazuje tylko od chwili kliknięcia przycisku potwierdź logowanie a ty myslisz ze to data zalozenia konta na showupie całym hahahah ja też ten nick się rejestrowałem jakoś rok temu przeglądałem forum ale jak nie miałem potrzeby napisać to nie potwierdzalem logowania z głównej do forum i pokazuje moja rejestracje jako nowa. Niech mnie jakiś moderator sprawdzi najlepiej i jak kłamię to pozwalam na usunięcie konta ;XD
kiepski masz argument do tej baby bo tak samo jak twoje pierwsze posty są akurat w tym temacie a nigdzie wcześniej się nie odzywałeś można powiedzieć hahaha
do arianny nic nie mam tylko zamula mocno ostatnio i ciągle gada nie chce żetonów ale jakoś chetnie wypłaca nie oddaje mu z powrotem ani nie rozdaje innym jak tak naciska że ma w dupie te pieniądze. prawda zawsze leży gdzieś po środku facet nie jest winny po całości napewno. widziałem u niej miała na profilu wpisane 10000 żetonów na nowy wyświetlacz i napiwek zostawiony taki przez kogos czyli pieniądze ciągnać lubi świeta nie jest w tym wszystkim
-
zrobiło się gorąco obok tyłka to musieli;)MistrzMinetki69 pisze: ↑śr paź 28, 2020 8:18 pmDziś przystopowali swoje chore akcje i przekręty i panna zebrała całe 100zetonow hahah
kwestia czasu kasy sobie nie odpuszczą pare dni i ruszą konie po betonie kosić naiwniaków zobaczysz
z tymi screenami rozmów i danymi to prawda długo miała wstawione na profilu może moderator czyścił profil bo znikały i wracały
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem - Mark Twainzafirnowykwit pisze: ↑śr paź 28, 2020 8:46 pmmogła chciała to napisała ;XD czego jeszcze się dziwisz jak jesteś w identycznej sytuacji odezwaleś się po raz pierwszy tylko tutaj a wyszukujesz dziwnych zachowań nic nie wnosząc do tematu o kim się rozmawia także pajacu skończ śmiecic temat jeżeli nie masz nic do powiedzenia na temat arianny bo z tego co widze każdy coś napisał a ty jedynie śmieciowe posty nabijasz w kierunku innych osób o kim nawet nie jest wątek zacny ,,stary,, uzytkownikuzacny_T pisze: ↑śr paź 28, 2020 7:39 pmUmiesz czytać ze zrozumieniem??? Napisałem że skoro ma konto na su od dawna to dziwne że postanowiła akurat przy tym temacie się pierwszy raz odezwać. Zanim nazwiesz kogoś głupkiem zastanów się czy sam z siebie głupka nie robisz.zafirnowykwit pisze: ↑śr paź 28, 2020 6:43 pm
a ty taki głupi czy tylko głupiego strugasz ? rejestracja tutaj pokazuje tylko od chwili kliknięcia przycisku potwierdź logowanie a ty myslisz ze to data zalozenia konta na showupie całym hahahah ja też ten nick się rejestrowałem jakoś rok temu przeglądałem forum ale jak nie miałem potrzeby napisać to nie potwierdzalem logowania z głównej do forum i pokazuje moja rejestracje jako nowa. Niech mnie jakiś moderator sprawdzi najlepiej i jak kłamię to pozwalam na usunięcie konta ;XD
kiepski masz argument do tej baby bo tak samo jak twoje pierwsze posty są akurat w tym temacie a nigdzie wcześniej się nie odzywałeś można powiedzieć hahaha
do arianny nic nie mam tylko zamula mocno ostatnio i ciągle gada nie chce żetonów ale jakoś chetnie wypłaca nie oddaje mu z powrotem ani nie rozdaje innym jak tak naciska że ma w dupie te pieniądze. prawda zawsze leży gdzieś po środku facet nie jest winny po całości napewno. widziałem u niej miała na profilu wpisane 10000 żetonów na nowy wyświetlacz i napiwek zostawiony taki przez kogos czyli pieniądze ciągnać lubi świeta nie jest w tym wszystkim
Posłucham rady Marka Twaina i skończę dyskusję bo nie mam z tobą szans
-
Za to że wstawila kogoś dane powinna dostać bana na rok to by się nauczyla. Ale czego spodziewać się po lasce z kamerek. Pewnie jakiś debil przestał jej kasę sypać bo się kapnął to wrzuciła jego dane i fotki.
-
Jak ktoś jest tak głu*i żeby spoufalać się z e-prostytutką to jego problem, ale powszechnie wiadomo, że wielu debi*i stąpa po tej planecie
-
Debil debilem ale wrzucać czyjeś dane na stronie dla kurewek to czyste... kurestwo;) laska pewnie ciągnęła kasę z gościa dopóki ten się nie ocknął i tak chciała go uciszyć.Od 5lat już tak działa z tym swoim naganiaczemRAMIREZbis pisze: ↑czw paź 29, 2020 9:03 amJak ktoś jest tak głu*i żeby spoufalać się z e-prostytutką to jego problem, ale powszechnie wiadomo, że wielu debi*i stąpa po tej planecie
-
Nie mierz wszystkich swoją miarą Milla. Dla ciebie każdy kto wytyka Ci coś to stalker albo oszust.dopoki nie zaczęłaś oszukiwać to miałaś całkiem spoko transmisje.a teraz sama się gubisz w swoich kłamstwach wiele osób widziało jak wrzucasz dane kolesi na stronę czy obgadujesz na czacie ogólnym. Teraz na Twoich trans przeważnie picie, wyzwiska i cele pod naganiacza. Jak nie na alufelgi to na marzenia itd. Dużo osób od ciebie uciekło bo poznało się na Tobie i Twoich sztuczkach
Nie mierzę. To ja zostałam tak zmierzona. Czym innym jest wytykanie błędów. A czym innym teorie spiskowe na temat tego, że działam z kimś w zmowie i oszukuje ludzi. To są kłamstwa, które żaden z was nie poparł dowodami. Dlaczego nie? Bo ich nie ma. Czy któraś z wypowiadających się tu osób mnie poznała? Rozmawiała ze mną? Nie. Rozpisujecie się po tym jak wam się wydaje, że jest. Pomagając przy tym osobie, która chce, żebym stąd odeszła.Napalony89xxx pisze: ↑czw paź 29, 2020 11:12 amNie mierz wszystkich swoją miarą Milla. Dla ciebie każdy kto wytyka Ci coś to stalker albo oszust.dopoki nie zaczęłaś oszukiwać to miałaś całkiem spoko transmisje.a teraz sama się gubisz w swoich kłamstwach wiele osób widziało jak wrzucasz dane kolesi na stronę czy obgadujesz na czacie ogólnym. Teraz na Twoich trans przeważnie picie, wyzwiska i cele pod naganiacza. Jak nie na alufelgi to na marzenia itd. Dużo osób od ciebie uciekło bo poznało się na Tobie i Twoich sztuczkach
-
Czyli twierdzisz że Ty jesteś bez winy w tym wszystkim? Nie wstawiałaś danych kolesia na stronie? Skoro taki masz problem to czemu na psiarnie nie pójdziesz albo twój facet tego nie załatwi? Sam kiedyś zapytałem o twój ostatni seks a ty że,, w weekend,,. A kilka dni później szukalas typków żeby Ci pomogli i oferowalas hajs. Pewnie tylko po to aby nabić konto żetonami od napalonych rycerzy co pisali pw. Sama się już gubisz w tej obłudzie twojej. Nic dziwnego że jesteś tu każdego wieczora bo jak jesteś taka w realu to za dużo przyjaciół nie masz