_Arianna_
-
Re: _Arianna_
Ja na miejscu tego kolesia za te dane i foty dojechałbym cię tak że zostałabyś w samych skarpetkach i odrabialabys to na su przez długi czas. Zwykle kurestwo zrobiłaś
-
Mylisz się ale niech Ci będzie. Ty w każdym co napisze o Tobie coś nie tak widzisz prześladowcę. Żyj dalej w swoim,, obłędzie,, pozdrawiam
-
mila żaluje ze nie zrobilem zdjecia nie widziałem w tym sensu po co teraz widze kto kłamie jak jeszcze sama sie udzielasz wymagasz dowodów wypierasz sprytnie bo wiesz ze mala szansa zeby ktos robil zdjęcia w takim miejscu gdzie sie przychodzi zwalic konia;;teraz w internecie nic nie ginie moze można wygrzebac że wyciagalas zetony typu 10000 na wyswietlacz wpisane na profil i takie pojedyncze napiwki na profilu ktoś zostawial nicku nie pamiętam potem usuwalas jakby nic nie było bez podziekowań ? może było tego wiecej ja tylko to widzialem swoimi oczami zdjecia z danymi też były wygladało jak szantaz z twojej stronyMilla pisze: ↑czw paź 29, 2020 11:43 amNie mierzę. To ja zostałam tak zmierzona. Czym innym jest wytykanie błędów. A czym innym teorie spiskowe na temat tego, że działam z kimś w zmowie i oszukuje ludzi. To są kłamstwa, które żaden z was nie poparł dowodami. Dlaczego nie? Bo ich nie ma. Czy któraś z wypowiadających się tu osób mnie poznała? Rozmawiała ze mną? Nie. Rozpisujecie się po tym jak wam się wydaje, że jest. Pomagając przy tym osobie, która chce, żebym stąd odeszła.Napalony89xxx pisze: ↑czw paź 29, 2020 11:12 amNie mierz wszystkich swoją miarą Milla. Dla ciebie każdy kto wytyka Ci coś to stalker albo oszust.dopoki nie zaczęłaś oszukiwać to miałaś całkiem spoko transmisje.a teraz sama się gubisz w swoich kłamstwach wiele osób widziało jak wrzucasz dane kolesi na stronę czy obgadujesz na czacie ogólnym. Teraz na Twoich trans przeważnie picie, wyzwiska i cele pod naganiacza. Jak nie na alufelgi to na marzenia itd. Dużo osób od ciebie uciekło bo poznało się na Tobie i Twoich sztuczkach
-
Sprawdziłem temat od początku nie wiedziałem że to jej nick o tej dziewczynie mowa. Pare tygodni temu chciałem priva i wymagała żebym pokazał fiuta razem z twarzą bez opcji buzia za buzie..... zapaliło mi się wtedy czerwone światło. Teraz mi się to składa w całość w jakim celu lepiej uważać
Uważać na co? Co twoim zdaniem zrobić jeśli nie chcę na privie spędzać czasu z chłopakiem, który mnie tu gnębi ? A on co rusz na privy wchodzi. Nie rozumie, że nie chcę z nim rozmawiać i spędzać czasu. Jak zweryfikować czy to on jest na privie czy ktoś inny? Pomimo banowania jego kont. Co rusz zakłada nowe i nowe. I tak bez końca. Ale to na pewno wiecie skoro tak dobrze jesteście zorientowani we wszystkim.mireksonnn pisze: ↑czw paź 29, 2020 2:44 pmSprawdziłem temat od początku nie wiedziałem że to jej nick o tej dziewczynie mowa. Pare tygodni temu chciałem priva i wymagała żebym pokazał fiuta razem z twarzą bez opcji buzia za buzie..... zapaliło mi się wtedy czerwone światło. Teraz mi się to składa w całość w jakim celu lepiej uważać
-
Zorientowani w tym co widać. Jakby to był stalker to byś wiedziała co zrobić.a ty od dawna kręcisz afery żeby hajs się zgadzał.z gościa też nieźle chyba ciągniesz flotę z tego co widać a niby,, nie chcesz,,. Może jak ktoś napisał ktoś wyżej to był szantaż z tymi danymi bo po donejcie na wyświetlacz szybko zniknęły.
-
Na co.....? Jaką ja i inni mam gwarancje co z tym zrobisz? Możesz nagrać, zrobić zdjęcia i trzymać w komputerze? weryfikacje a co ty moderator? Buzia za buzie ok jeszcze zrozumiem ale wymagasz twarzy z fiutem sama pozostając anonimowa Sory mając zapędy wrzucania prywatnych danych na swój profil to TAK LEPIEJ UWAŻAĆ i sięzastanowić czy lepiej nie odpuścić sobie takiej zabawy i iść dalej . Śmierdzi to wyłudzaniem pieniędzy albo zbierasz multimedia przekazać organom jak zgłosisz, że gdzieś tutaj jest twój stalker każdego o to podejrzewasz . Możesz zrobić z niewinnej osoby zboczeńca łatwo. Nie widzi mi się pokazywać fiuta z twarzą komuś z internetu na portalu dla pieniędzy. Co do milimetra mierzysz też zbierasz kto ma ile w kutasie weryfikujesz?Milla pisze: ↑czw paź 29, 2020 3:06 pmUważać na co? Co twoim zdaniem zrobić jeśli nie chcę na privie spędzać czasu z chłopakiem, który mnie tu gnębi ? A on co rusz na privy wchodzi. Nie rozumie, że nie chcę z nim rozmawiać i spędzać czasu. Jak zweryfikować czy to on jest na privie czy ktoś inny? Pomimo banowania jego kont. Co rusz zakłada nowe i nowe. I tak bez końca. Ale to na pewno wiecie skoro tak dobrze jesteście zorientowani we wszystkim.mireksonnn pisze: ↑czw paź 29, 2020 2:44 pmSprawdziłem temat od początku nie wiedziałem że to jej nick o tej dziewczynie mowa. Pare tygodni temu chciałem priva i wymagała żebym pokazał fiuta razem z twarzą bez opcji buzia za buzie..... zapaliło mi się wtedy czerwone światło. Teraz mi się to składa w całość w jakim celu lepiej uważać
Milla pisze: ↑czw paź 29, 2020 3:06 pmUważać na co? Co twoim zdaniem zrobić jeśli nie chcę na privie spędzać czasu z chłopakiem, który mnie tu gnębi ? A on co rusz na privy wchodzi. Nie rozumie, że nie chcę z nim rozmawiać i spędzać czasu. Jak zweryfikować czy to on jest na privie czy ktoś inny? Pomimo banowania jego kont. Co rusz zakłada nowe i nowe. I tak bez końca. Ale to na pewno wiecie skoro tak dobrze jesteście zorientowani we wszystkim.mireksonnn pisze: ↑czw paź 29, 2020 2:44 pmSprawdziłem temat od początku nie wiedziałem że to jej nick o tej dziewczynie mowa. Pare tygodni temu chciałem priva i wymagała żebym pokazał fiuta razem z twarzą bez opcji buzia za buzie..... zapaliło mi się wtedy czerwone światło. Teraz mi się to składa w całość w jakim celu lepiej uważać
Czym Cie gnębi??? Pieniędzmi ? Hahaha
To nie prawda co piszesz. Masz prawo do własnego zdania. Ja też mam do niego prawo i do ustalania zasad na swojej transmisji. Skoro według Ciebie jestem taka zła nie wchodź na moją transmisję.mireksonnn pisze: ↑czw paź 29, 2020 5:39 pmNa co.....? Jaką ja i inni mam gwarancje co z tym zrobisz? Możesz nagrać, zrobić zdjęcia i trzymać w komputerze? weryfikacje a co ty moderator? Buzia za buzie ok jeszcze zrozumiem ale wymagasz twarzy z fiutem sama pozostając anonimowa Sory mając zapędy wrzucania prywatnych danych na swój profil to TAK LEPIEJ UWAŻAĆ i sięzastanowić czy lepiej nie odpuścić sobie takiej zabawy i iść dalej . Śmierdzi to wyłudzaniem pieniędzy albo zbierasz multimedia przekazać organom jak zgłosisz, że gdzieś tutaj jest twój stalker każdego o to podejrzewasz . Możesz zrobić z niewinnej osoby zboczeńca łatwo. Nie widzi mi się pokazywać fiuta z twarzą komuś z internetu na portalu dla pieniędzy. Co do milimetra mierzysz też zbierasz kto ma ile w kutasie weryfikujesz?Milla pisze: ↑czw paź 29, 2020 3:06 pmUważać na co? Co twoim zdaniem zrobić jeśli nie chcę na privie spędzać czasu z chłopakiem, który mnie tu gnębi ? A on co rusz na privy wchodzi. Nie rozumie, że nie chcę z nim rozmawiać i spędzać czasu. Jak zweryfikować czy to on jest na privie czy ktoś inny? Pomimo banowania jego kont. Co rusz zakłada nowe i nowe. I tak bez końca. Ale to na pewno wiecie skoro tak dobrze jesteście zorientowani we wszystkim.mireksonnn pisze: ↑czw paź 29, 2020 2:44 pmSprawdziłem temat od początku nie wiedziałem że to jej nick o tej dziewczynie mowa. Pare tygodni temu chciałem priva i wymagała żebym pokazał fiuta razem z twarzą bez opcji buzia za buzie..... zapaliło mi się wtedy czerwone światło. Teraz mi się to składa w całość w jakim celu lepiej uważać