Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Laura2600

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Laura2600

Re: Laura2600

Post autor: Laura2600 » pt lut 28, 2020 2:04 pm

Ja pierwsza wysłałam do nich @ ,bo nigdy nie zostałam zgłoszona ... Pierwszy @ od nich był aby czekać ,bo admin musi zapoznać się z treścią priv ...następnie miałam podgląd ,i żet trafiły do mnie ;) a Ty panie gorylu zajmij się pracą,i żoną ... adwokat się znalazł :lol:

thommy18

Post autor: thommy18 » pt lut 28, 2020 2:50 pm

GORYL pisze:
pt lut 28, 2020 11:58 am
Laura2600 pisze:
pt lut 28, 2020 9:02 am
Pisali do mnie .Po przegladnieciu materiału priv,uznali Twoja winę.
Dziwne bo ja wiem że oni nie piszą do nikogo.Osoba co nie otrzyma zet i co otrzyma ma informacje na historii profila. Ze zwrot żetonu za prywatny pokaz z....... I to wszystko a druga osoba widzi decyzja moderatora żeton został przyznany...... To co Ci napisali :D. Tej decyzji już nikt nie zmieni i oskarżenia wasze na siebie już wam nic nie da.
Zanim ktoś idzie na Showup.tv, nadawać powinien pamiętać o sprawdzeniu prędkości łączą internetu. Speed test w Google, no to się dotyczy obu stron. Dziś nie można, być 100% pewny na swój internet bo na to ma wpływ tylko operator sieci. I jak będzie spadek internetu, to będzie zacinać a może tak być że nie odpali kamera.
Wina jest wszędzie tylko nie u Pań nadających i nie w działalności Showupa. Jak to się dzieje, że mam internet o prędkości ponad 120 mbit i nie jestem w stanie oglądać kamerek na portalu ? Dlaczego nikt nie pilnuje tutaj porządku i najzwyczajniej w świecie pozwala na takie oszustwa ? Jeśli ktoś za coś płaci (np. za eropokaz w internecie) to powinien móc obejrzeć ten pokaz. Jeżeli nie można go zrealizować to należy zwrócić opłatę. Prościej jednak kogoś oszukać i potem kleić głupa.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt lut 28, 2020 3:13 pm

Tak naprawdę to nie ma znaczenia, czy to internet zwykły czy światłowodowy no to operator sieci udostępnia łączę. A znam przypadki że i światłowod miał tu problemy na Showup.tv. Jak się tam nadaje to wygasza się automatyczne ustawienie HD jakość i ustawic średnia lub dobra. Bo serwery showup.tv nie mają dość mocy na te najwysze ustawienia i robią się zacinki. Testowałem to już z kimś kto ma światłowod Orange t mobile 250lub UPC albo Vectra 500mbs a to już jest internet bardzo mocny i stabilny UPC i Vectra to najlepszy na rynku internet. I też osoba miała zacinki na SU a na inych portalach może tam nadawać na full detalach.
Co do pilnowania portalu są moderatorzy ich pytaj o to thommy18.

thommy18

Post autor: thommy18 » pt lut 28, 2020 3:30 pm

Jaki to jest internet zwykły a jaki nie zwykły ? Dalej piszesz, że trzeba mieć dobry internet. Jaki to dobry skoro twierdzisz, że nawet w przypadku 500 mbit portal zacina ? To ile trzeba tego internetu mieć. Jeżeli ma się pracownice w postaci Pań z kamerek to może warto je przeszkolić ? Napisać jakiś uniwersalny poradnik jak optymalnie skonfigurować laptop czy komputer pod transmisje. Najważniejsze jednak jest to by żetony się zgadzały i kasa u Pań.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt lut 28, 2020 3:56 pm

Prędkość jest nie tyle ważna co przesyłanie (uploadu) to się liczy na kam.
Showup.tv jest teraz minimum 3,0mbs uploadu a i ludzie mają 20,lub 50 czy 90 i też tnie showup.tv musi być stednia lub dobra jedynie warszawka może mieć bardzo dobra bo tam jest serwer.To jest przykład dla nadających kobiet. Oglądający nie muszą posiadać tak dużego przesyłu może być koło minimum 3,0 do 10mbs i 20+.
To wina ich serwera, jest za słaby i nic z tym nie zrobisz.

Laura2600

Post autor: Laura2600 » pt lut 28, 2020 4:34 pm

Przeszkolić Ciebie powinni 😂 codziennie mam mnóstwo priv, grupowych. Zero problemów z mojej strony... A może czas przestać wchodzić na su ,szkoda kasy na te oszustki 😂

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob lut 29, 2020 4:01 pm

Laura nie pisze że go oszukałaś, a pisze że internet ma znaczenie dla obu stron. Czytaj dokładnie tak,jak było z wami to nie wiem i nie jestem jego czy twojom adwokatem.

mateusz23456

Post autor: mateusz23456 » pt mar 06, 2020 12:42 pm

ladny śnieżnobiały uśmiech u pani Laury

marco425

Post autor: marco425 » pt mar 06, 2020 2:23 pm

Nie wiem skąd tyle ekscytacji do tej osoby ;) Figurą przypomina bardziej chłopca w przeszłości złapana na różnych kłamstwach już nie wspomnę gdzie to ona nie pracowała i kto tam za jej ścianą jest obok w pokoju.A te brzydkie słówka, którymi Was karmi to :lol: tandeta :lol:

mistez

Post autor: mistez » pt mar 06, 2020 3:42 pm

marco425 pisze:
pt mar 06, 2020 2:23 pm
Nie wiem skąd tyle ekscytacji do tej osoby ;) Figurą przypomina bardziej chłopca w przeszłości złapana na różnych kłamstwach już nie wspomnę gdzie to ona nie pracowała i kto tam za jej ścianą jest obok w pokoju.A te brzydkie słówka, którymi Was karmi to :lol: tandeta :lol:
Też mnie to zawsze nurtowało. Mężatka, ale za ścianą... siostra z chłopakiem. Jak już ktoś wspomniał - współczuję bycia w związku z największą męską pizdą pod słońcem, która nie zapewniła swojej żonie nawet oddzielnego lokum. ;) Ale jednego niech się trzyma - nie mówić o sobie prawdy, bo i po co? To tylko kamerki :)

ODPOWIEDZ