Dzisiaj jest śr cze 25, 2025 7:18 pm
Post autor: Laura2600 » pt lut 28, 2020 2:04 pm
Post autor: thommy18 » pt lut 28, 2020 2:50 pm
Wina jest wszędzie tylko nie u Pań nadających i nie w działalności Showupa. Jak to się dzieje, że mam internet o prędkości ponad 120 mbit i nie jestem w stanie oglądać kamerek na portalu ? Dlaczego nikt nie pilnuje tutaj porządku i najzwyczajniej w świecie pozwala na takie oszustwa ? Jeśli ktoś za coś płaci (np. za eropokaz w internecie) to powinien móc obejrzeć ten pokaz. Jeżeli nie można go zrealizować to należy zwrócić opłatę. Prościej jednak kogoś oszukać i potem kleić głupa.GORYL pisze: ↑pt lut 28, 2020 11:58 amDziwne bo ja wiem że oni nie piszą do nikogo.Osoba co nie otrzyma zet i co otrzyma ma informacje na historii profila. Ze zwrot żetonu za prywatny pokaz z....... I to wszystko a druga osoba widzi decyzja moderatora żeton został przyznany...... To co Ci napisali. Tej decyzji już nikt nie zmieni i oskarżenia wasze na siebie już wam nic nie da.
Zanim ktoś idzie na Showup.tv, nadawać powinien pamiętać o sprawdzeniu prędkości łączą internetu. Speed test w Google, no to się dotyczy obu stron. Dziś nie można, być 100% pewny na swój internet bo na to ma wpływ tylko operator sieci. I jak będzie spadek internetu, to będzie zacinać a może tak być że nie odpali kamera.
Post autor: GORYL » pt lut 28, 2020 3:13 pm
Post autor: thommy18 » pt lut 28, 2020 3:30 pm
Post autor: GORYL » pt lut 28, 2020 3:56 pm
Post autor: marco425 » pt mar 06, 2020 2:23 pm
Post autor: mistez » pt mar 06, 2020 3:42 pm
Też mnie to zawsze nurtowało. Mężatka, ale za ścianą... siostra z chłopakiem. Jak już ktoś wspomniał - współczuję bycia w związku z największą męską pizdą pod słońcem, która nie zapewniła swojej żonie nawet oddzielnego lokum.