Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Laura2600

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GORYL

Re: Laura2600

Post autor: GORYL » czw lut 27, 2020 7:19 pm

Na rozpatrzenie zgłoszenia priv maja 24h .
Żeton zostaje do tego czasu zamrożony i nie dostaje tego żadna ze stron.

thommy18

Post autor: thommy18 » czw lut 27, 2020 7:35 pm

Zgłoszenie już rozpatrzone. To Pani Laura otrzymała żetony. Nie bardzo rozumiem z jakiego powodu moderator dał takie rozwiązanie skoro transmitująca nie zrobiła pokazu. Spośród 15 minut priva wykupionego odbyło się 2 minuty, gdzie Pani była poza kadrem kamery. Przez pozostały czas transmisja nie szła, ponieważ miałem komunikat o próbie łączenia, potem o tym, że nie udało się połączyć i nastąpi próba ponownego łączenia. Reszty zagadnień nie chce mi się poruszać, bo było to już robione w innych moich wpisach. W tym kształcie jest to przeze mnie w całej rozciągłości nieakceptowalne. Nie planuję więcej wydać ani centa na żetony w tym portalu. Mam nadzieję, że inni dojdą do podobnego wniosku.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw lut 27, 2020 7:48 pm

Składa się to na wiele przypadków, dla czego ona dostała nie wiem.

Jednak jeśli zgłoszenie było w czasie priv na początku powinni ci zwrócić zet ale to decyzja Moderatora.
Jeśli zgłosiłeś pod koniec pokazu to ona otrzyma żetony.

Ostatnio moja znajoma została zgłoszona i ukrzywdzona zgłoszeniem przez pijaną osobę bo z jej strony technicznie wszystko było ok.

A żetony zostały zwrócone osobie co była na priv bardzo pijana i nawet nie wiedział dla czego to zrobił.
I decyzja Moderatora moim zdaniem jest nie słuszna w tamtym przypadku.

Laura2600

Post autor: Laura2600 » czw lut 27, 2020 8:44 pm

Tego dnia miałam mnóstwo priv, tylko u ciebie nie działało. Zgłosiłeś, moderator przejrzał priv i żetony dla mnie. Aaa mówiłam Ci na priv, nie zgłaszaj, przegrasz. Było dogadać się wyszłabym i żetony były by Twoje... Nauczka na przyszłość :arrow:

Laura2600

Post autor: Laura2600 » czw lut 27, 2020 8:48 pm

Nie wydasz ani centa na tym portalu, mam nadzieję, że inni też dojdą do tego wniosku :lol: taaa na pewno, pójdą twoim śladem bo straciłeś 50 zł ze swojej winy :lol: nikt cie nie oszukał, wymień sprzęt a później płacz, jeśli nie ogarniasz mojej kamery HD :P Pozdrawiam wszystkich moich NORMALNYCH Panów ;)

thommy18

Post autor: thommy18 » czw lut 27, 2020 9:50 pm

Raczej z własnej naiwności straciłem. To się zgadza. Nie szło w żaden sposób nawiązać połączenia po tym jak coś manewrowałaś w swoim komputerze próbując ustawić kamere. Fakt jest taki, że pokaz za który zapłaciłem nie odbył się. Z 15 minut zdeklarowanych odbyło się 2 minuty, w których byłaś poza kadrem kamery. Mimo, że zgłaszałem Tobie ten problem i prosiłem o to żebyś umiejscowiła się w sposób taki by cię było można zobaczyć na monitorze. Z tego co było widać przez 2 minuty to fragment jednej ręki, barku i ramienia. Jeżeli Twoim zdaniem tak wygląda sex pokaz to raczej w życiu powinnaś się zająć czymś innym niż pracą na SU. Uważam, że taki stan rzeczy się utrzymuje, problemy z naciąganiem na żetony / kase są stałe. Wystarczy poczytać to forum. Uważasz, że straciłem 50 PLN, ok te same 50 PLN można wydać lepiej niż na tym portalu i w takich okolicznościach.

Laura2600

Post autor: Laura2600 » czw lut 27, 2020 10:07 pm

Szczerze? Miałam wyjeb... Na te żet, czekałam spokojnie na decyzję admina dwa dni, dostałam @ że wina leży po stronie oglądającego. Jeśli masz tak ciężką sytuację materialną, nie wydawaj na głupoty su... :arrow:

thommy18

Post autor: thommy18 » czw lut 27, 2020 10:15 pm

Właśnie dlatego, że masa innych Pań tu nadających ma podobne podejście do Twojego to ludzie sponsorujący Was są po prostu oszukiwani.

Laura2600

Post autor: Laura2600 » pt lut 28, 2020 9:02 am

Chwila chłopcze! Nigdy nikogo nie oszukałam ! Zgłosiłeś, administracja dwa dni sprawdzała błąd. Pisali do mnie .Po przegladnieciu materiału priv,uznali Twoja winę. Nie ja miałam na to wpływ! Nie oskarżaj!

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pt lut 28, 2020 11:58 am

Laura2600 pisze:
pt lut 28, 2020 9:02 am
Pisali do mnie .Po przegladnieciu materiału priv,uznali Twoja winę.
Dziwne bo ja wiem że oni nie piszą do nikogo.Osoba co nie otrzyma zet i co otrzyma ma informacje na historii profila. Ze zwrot żetonu za prywatny pokaz z....... I to wszystko a druga osoba widzi decyzja moderatora żeton został przyznany...... To co Ci napisali :D. Tej decyzji już nikt nie zmieni i oskarżenia wasze na siebie już wam nic nie da.
Zanim ktoś idzie na Showup.tv, nadawać powinien pamiętać o sprawdzeniu prędkości łączą internetu. Speed test w Google, no to się dotyczy obu stron. Dziś nie można, być 100% pewny na swój internet bo na to ma wpływ tylko operator sieci. I jak będzie spadek internetu, to będzie zacinać a może tak być że nie odpali kamera.

ODPOWIEDZ