Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

S_UZANKAA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Szczery_

Re: S_UZANKAA

Post autor: Szczery_ » wt lip 23, 2024 4:47 pm

Tak Suzanka ma grono stałych klientów, ale są to po prostu faceci niczego nieświadomi, ślepo wierzący w to co ona mówi na transmisji.

Znowu posłużę się porównaniem. Dajmy na to, że tankujesz paliwo na stacji A i myślisz, że wszystko jest w porządku aż tu nagle na jakimś foro czytasz, że owa stacja "chrzci" paliwo i dzięki przeczytaniu postu na forum nie dajesz już się naciągać.

Ja właśnie po to pisze te komentarze, wiem że i tak mało osób czyta to, ale zawsze jest jakaś szansa, że choć kilka osób przestanie dawać się nabierać na oszustwa nie tylko Suzanki, ale i innych lasek.

A co do tatuażu z imieniem Bartek, no skoro ten facet, z którym jeszcze do niedawna robiła grupowe ma na imię Bartek, a jak robiła z nim i Paris trójkąty to mówiła, że to jest jej facet no to chyba każdy potrafi dodać dwa do dwóch.

Marvel121

Post autor: Marvel121 » sob lip 27, 2024 11:20 am

A
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 12:54 am przez Marvel121, łącznie zmieniany 1 raz.

Marvel121

Post autor: Marvel121 » pt sie 02, 2024 12:31 am

A
Ostatnio zmieniony pn gru 30, 2024 1:28 am przez Marvel121, łącznie zmieniany 3 razy.

Duzy_wariat

Post autor: Duzy_wariat » sob sie 03, 2024 2:53 pm

Czy taka świetna ? Ciało fajne, cycki dobrze zrobione, ale tyłek oszpecony tym tandetnym tatuażem. No i z twarzy nie wygląda na 20+ tylko raczej na laskę około 30.

Ipso_w

Post autor: Ipso_w » śr wrz 18, 2024 12:49 pm

Jak widzicie - kilka dziewczyn pochwaliłem.
Nie należę do ludzi, którzy by wyłącznie krytykowali.
Trafiają się na Su kobiety, do których warto wchodzić.

Natomiast - tę kobietę odradzam.
Jak zapytałem się jej o narodowość to w 3 sekundy pojawił się moderator i zarzucił mi antysemityzm.

To jeśli zapytać kobiety czy jest Francuzką - to od razu jest się anty-francuzem?
Jak zapytać kobietę czy jest Polką - to od razu jest się anty-polakiem?

Ja się tylko zapytałem czy jest Żydówką.

Odwaznaiwydziarana

Post autor: Odwaznaiwydziarana » pt wrz 20, 2024 1:13 am

nie miałam totalnie żadnego problemu do tej dziewczyny, sympatyczna, ładna, myślałam, że ma poukładane w głowie do momentu, w którym każdemu na głos ogłosiła że jest w ciąży, że posiedzi na kamerce 2 miesiące i się zawija, bo przecież nie wypada jej siedzieć z brzuchem. Po kilku dniach gdy padło pytanie o jej ciążę, odpowiedziała "no przecież tylko żartowałam"
Gratuluję poczucia humoru, żeby Ci to kiedyś nie wróciło z podwójną siłą ;)

Zbigniew_Maczuga

Post autor: Zbigniew_Maczuga » czw paź 10, 2024 10:40 pm

Walka w kiślu z paris

Michal202120

Post autor: Michal202120 » czw paź 17, 2024 7:49 pm

SiostraPrzyrodnia pisze:
pn lip 22, 2024 11:30 pm
Rafik1208 pisze:
ndz lip 21, 2024 10:11 pm
Czemu gadasz że masz 21 lat skoro masz 22 to też nie kumam XD
Zagubiony człowieku, ona jest rok starsza od Paris... (A Paris osiemnastkę niedawno miała.)
Obydwie mnie mega kręcą heh

Japajapa

Post autor: Japajapa » ndz gru 29, 2024 1:33 am

Zbigniew_Maczuga pisze:
czw paź 10, 2024 10:40 pm
Walka w kiślu z paris
Jaka walka w kiślu, jak one się dogadały i zaraz bedzie potrojna transmisja z Paris i AngelChloex

Paskuda24

Post autor: Paskuda24 » ndz gru 29, 2024 10:47 am

Jedno jest pewne. Wszyscy co wchodzą do suzanki i pariski są wypierdalani na kasę. A z drugiej strony jak mogą się prawdziwym facetom podobać wypudrowane laski ze sztucznymi cycami. Czy wy trzepiecie sztuczne chuje, czy te co wam wyrosły?

ODPOWIEDZ