S_UZANKAA
Re: S_UZANKAA
Tak Suzanka ma grono stałych klientów, ale są to po prostu faceci niczego nieświadomi, ślepo wierzący w to co ona mówi na transmisji.
Znowu posłużę się porównaniem. Dajmy na to, że tankujesz paliwo na stacji A i myślisz, że wszystko jest w porządku aż tu nagle na jakimś foro czytasz, że owa stacja "chrzci" paliwo i dzięki przeczytaniu postu na forum nie dajesz już się naciągać.
Ja właśnie po to pisze te komentarze, wiem że i tak mało osób czyta to, ale zawsze jest jakaś szansa, że choć kilka osób przestanie dawać się nabierać na oszustwa nie tylko Suzanki, ale i innych lasek.
A co do tatuażu z imieniem Bartek, no skoro ten facet, z którym jeszcze do niedawna robiła grupowe ma na imię Bartek, a jak robiła z nim i Paris trójkąty to mówiła, że to jest jej facet no to chyba każdy potrafi dodać dwa do dwóch.
Znowu posłużę się porównaniem. Dajmy na to, że tankujesz paliwo na stacji A i myślisz, że wszystko jest w porządku aż tu nagle na jakimś foro czytasz, że owa stacja "chrzci" paliwo i dzięki przeczytaniu postu na forum nie dajesz już się naciągać.
Ja właśnie po to pisze te komentarze, wiem że i tak mało osób czyta to, ale zawsze jest jakaś szansa, że choć kilka osób przestanie dawać się nabierać na oszustwa nie tylko Suzanki, ale i innych lasek.
A co do tatuażu z imieniem Bartek, no skoro ten facet, z którym jeszcze do niedawna robiła grupowe ma na imię Bartek, a jak robiła z nim i Paris trójkąty to mówiła, że to jest jej facet no to chyba każdy potrafi dodać dwa do dwóch.
-
Czy taka świetna ? Ciało fajne, cycki dobrze zrobione, ale tyłek oszpecony tym tandetnym tatuażem. No i z twarzy nie wygląda na 20+ tylko raczej na laskę około 30.
Jak widzicie - kilka dziewczyn pochwaliłem.
Nie należę do ludzi, którzy by wyłącznie krytykowali.
Trafiają się na Su kobiety, do których warto wchodzić.
Natomiast - tę kobietę odradzam.
Jak zapytałem się jej o narodowość to w 3 sekundy pojawił się moderator i zarzucił mi antysemityzm.
To jeśli zapytać kobiety czy jest Francuzką - to od razu jest się anty-francuzem?
Jak zapytać kobietę czy jest Polką - to od razu jest się anty-polakiem?
Ja się tylko zapytałem czy jest Żydówką.
Nie należę do ludzi, którzy by wyłącznie krytykowali.
Trafiają się na Su kobiety, do których warto wchodzić.
Natomiast - tę kobietę odradzam.
Jak zapytałem się jej o narodowość to w 3 sekundy pojawił się moderator i zarzucił mi antysemityzm.
To jeśli zapytać kobiety czy jest Francuzką - to od razu jest się anty-francuzem?
Jak zapytać kobietę czy jest Polką - to od razu jest się anty-polakiem?
Ja się tylko zapytałem czy jest Żydówką.
-
nie miałam totalnie żadnego problemu do tej dziewczyny, sympatyczna, ładna, myślałam, że ma poukładane w głowie do momentu, w którym każdemu na głos ogłosiła że jest w ciąży, że posiedzi na kamerce 2 miesiące i się zawija, bo przecież nie wypada jej siedzieć z brzuchem. Po kilku dniach gdy padło pytanie o jej ciążę, odpowiedziała "no przecież tylko żartowałam"
Gratuluję poczucia humoru, żeby Ci to kiedyś nie wróciło z podwójną siłą ;)
Gratuluję poczucia humoru, żeby Ci to kiedyś nie wróciło z podwójną siłą ;)
-
Obydwie mnie mega kręcą hehSiostraPrzyrodnia pisze: ↑pn lip 22, 2024 11:30 pmZagubiony człowieku, ona jest rok starsza od Paris... (A Paris osiemnastkę niedawno miała.)
Jaka walka w kiślu, jak one się dogadały i zaraz bedzie potrojna transmisja z Paris i AngelChloex