Kiira
-
RadiaktywnaCytryna
Kiira
Dziewczyna i jej chłop to 10/10 ale...
Fajne show i jedyne takie na SU ale dlaczego nie weźmiecie do gang bangu 3 zdrowych chłopa, a tylko starszych sflaczałych gości?
Przecież z takim osprzętem nawet ciężko podejść pod podwójną penetrację.
Fajne show i jedyne takie na SU ale dlaczego nie weźmiecie do gang bangu 3 zdrowych chłopa, a tylko starszych sflaczałych gości?
Przecież z takim osprzętem nawet ciężko podejść pod podwójną penetrację.
-
traicionero
Według mnie patologiczne są odbiory z totalnie obcymi ludźmi i inne podobne dewiacje publiczne w parku czy miejskim lesie.Ty cytryna dziwny jesteś. Gdzie indziej takie akcje to dla ciebie patologia, a tu nagle ci się podoba. Zdecyduj się, bo w innym temacie nie byłeś taki wyrozumiały wobec modelki.
Tutaj miałeś normalną ustawkę ludzi, którzy się znają i moje jedyne uwagi są do wyboru "aktorów"
dlaczego żadna dziewczyna nigdy nie zaprosiła zdrowego i wysportowanego mężczyznę, który dba o siebie i nie ma problemów ze wzwodem??
Odpowiedź jest jedna, że poziom SU jest na tyle niski, że wystarczy sama ich obecność, a jelenie i tak będą kupować bilety.
-
MisKoala92
Ja nie kupuje biletów na taką patologia ta dziewczyna wogole sie nie szanuje
-
traicionero
Jakoś średnio chce mi się wierzyć, że taka młoda dziewczyna 22 lata tak dobrowolnie obciąga stare flaki xDD Musi być nieźle zdesperowana... aż tak szczerze żal się na to patrzy.
-
traicionero
Wątpię, aby robiła to na siłę, mamy XXI wiek przecież. Bardziej chodziło mi o to w jak złej sytuacji trzeba być, aby się czegoś takiego podjąć w tak młodym wieku z ponad przeciętnym wyglądem...franok pisze: ↑pt sie 16, 2024 11:53 pmKiira, jak to czytasz, a jesteś do czegoś zmuszana, to pokaż na transmisji międzynarodowy znak HELP ME (POMÓŻ MI). Zatrwożeni o ciebie fani, na pewno będą u odpowiednich służb interweniować.traicionero pisze: ↑pt sie 16, 2024 11:17 pmJakoś średnio chce mi się wierzyć, że taka młoda dziewczyna 22 lata tak dobrowolnie obciąga stare flaki xDD
Wykonanie tego znaku jest proste: pokaż otwartą dłoń wnętrzem do kamery, następnie złóż dłoń w pięść chowając kciuk do środka. ;) ;) ;)
Fani pozdrawiają!
No ale co to nas obchodzi liczy się SHOW xD
-
Penetrator6383
Że co? To ludzie obcy zbierani na SU na ostatniej transmisji, co ty cytryna piszesz za brednie zawsze ci ludzie się nie znali, ty masz poprostu pomylone w głowie nie wiesz co jest patola bo sama nią jesteś i ciężko ci rozróżnić to wszystkotraicionero pisze: ↑pt sie 16, 2024 3:57 pmWedług mnie patologiczne są odbiory z totalnie obcymi ludźmi i inne podobne dewiacje publiczne w parku czy miejskim lesie.Ty cytryna dziwny jesteś. Gdzie indziej takie akcje to dla ciebie patologia, a tu nagle ci się podoba. Zdecyduj się, bo w innym temacie nie byłeś taki wyrozumiały wobec modelki.
Tutaj miałeś normalną ustawkę ludzi, którzy się znają i moje jedyne uwagi są do wyboru "aktorów"
dlaczego żadna dziewczyna nigdy nie zaprosiła zdrowego i wysportowanego mężczyznę, który dba o siebie i nie ma problemów ze wzwodem??
Odpowiedź jest jedna, że poziom SU jest na tyle niski, że wystarczy sama ich obecność, a jelenie i tak będą kupować bilety.