Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Kiira

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
RadiaktywnaCytryna

Kiira

Post autor: RadiaktywnaCytryna » czw sie 15, 2024 11:02 pm

Dziewczyna i jej chłop to 10/10 ale...
Fajne show i jedyne takie na SU ale dlaczego nie weźmiecie do gang bangu 3 zdrowych chłopa, a tylko starszych sflaczałych gości?
Przecież z takim osprzętem nawet ciężko podejść pod podwójną penetrację.

franok

Post autor: franok » czw sie 15, 2024 11:26 pm

RadiaktywnaCytryna pisze:
czw sie 15, 2024 11:02 pm
Dziewczyna i jej chłop to 10/10 ale...
Fajne show i jedyne takie na SU ale dlaczego nie weźmiecie do gang bangu 3 zdrowych chłopa, a tylko starszych sflaczałych gości?
Przecież z takim osprzętem nawet ciężko podejść pod podwójną penetrację.
Ty cytryna dziwny jesteś. Gdzie indziej takie akcje to dla ciebie patologia, a tu nagle ci się podoba. Zdecyduj się, bo w innym temacie nie byłeś taki wyrozumiały wobec modelki.

traicionero

Post autor: traicionero » pt sie 16, 2024 3:57 pm

Ty cytryna dziwny jesteś. Gdzie indziej takie akcje to dla ciebie patologia, a tu nagle ci się podoba. Zdecyduj się, bo w innym temacie nie byłeś taki wyrozumiały wobec modelki.
Według mnie patologiczne są odbiory z totalnie obcymi ludźmi i inne podobne dewiacje publiczne w parku czy miejskim lesie.
Tutaj miałeś normalną ustawkę ludzi, którzy się znają i moje jedyne uwagi są do wyboru "aktorów"
dlaczego żadna dziewczyna nigdy nie zaprosiła zdrowego i wysportowanego mężczyznę, który dba o siebie i nie ma problemów ze wzwodem??

Odpowiedź jest jedna, że poziom SU jest na tyle niski, że wystarczy sama ich obecność, a jelenie i tak będą kupować bilety.

MisKoala92

Post autor: MisKoala92 » pt sie 16, 2024 4:43 pm

Ja nie kupuje biletów na taką patologia ta dziewczyna wogole sie nie szanuje

franok

Post autor: franok » pt sie 16, 2024 9:51 pm

traicionero pisze:
pt sie 16, 2024 3:57 pm
Według mnie patologiczne są odbiory z totalnie obcymi ludźmi i inne podobne dewiacje publiczne w parku czy miejskim lesie.
Tutaj miałeś normalną ustawkę ludzi, którzy się znają i moje jedyne uwagi są do wyboru "aktorów"
dlaczego żadna dziewczyna nigdy nie zaprosiła zdrowego i wysportowanego mężczyznę, który dba o siebie i nie ma problemów ze wzwodem??

Odpowiedź jest jedna, że poziom SU jest na tyle niski, że wystarczy sama ich obecność, a jelenie i tak będą kupować bilety.
Cytryna we własnej osobie? Alter ego Cytryny? Czy Cytryny adwokat?
Nie wiem jak się do ciebie zwracać. Walić to.
Mnie tam rybka kto z kim, gdzie i za ile. To Cytryna jest tu ekspertem od patolgii. Jeśli twierdzisz, że wszyscy się znają, to nie wiem komu wierzyć, bo gdzie indziej piszą tak: ,,biorący do gangbangu chyba losowych typków co spotkał akurat na ulicy". Ale jak powtarzam - koło pałąka mi to lata.

traicionero

Post autor: traicionero » pt sie 16, 2024 11:17 pm

Jakoś średnio chce mi się wierzyć, że taka młoda dziewczyna 22 lata tak dobrowolnie obciąga stare flaki xDD Musi być nieźle zdesperowana... aż tak szczerze żal się na to patrzy.

franok

Post autor: franok » pt sie 16, 2024 11:53 pm

traicionero pisze:
pt sie 16, 2024 11:17 pm
Jakoś średnio chce mi się wierzyć, że taka młoda dziewczyna 22 lata tak dobrowolnie obciąga stare flaki xDD
Kiira, jak to czytasz, a jesteś do czegoś zmuszana, to pokaż na transmisji międzynarodowy znak HELP ME (POMÓŻ MI). Zatrwożeni o ciebie fani, na pewno będą u odpowiednich służb interweniować.
Wykonanie tego znaku jest proste: pokaż otwartą dłoń wnętrzem do kamery, następnie złóż dłoń w pięść chowając kciuk do środka. ;) ;) ;)
Fani pozdrawiają!

traicionero

Post autor: traicionero » sob sie 17, 2024 1:08 am

franok pisze:
pt sie 16, 2024 11:53 pm
traicionero pisze:
pt sie 16, 2024 11:17 pm
Jakoś średnio chce mi się wierzyć, że taka młoda dziewczyna 22 lata tak dobrowolnie obciąga stare flaki xDD
Kiira, jak to czytasz, a jesteś do czegoś zmuszana, to pokaż na transmisji międzynarodowy znak HELP ME (POMÓŻ MI). Zatrwożeni o ciebie fani, na pewno będą u odpowiednich służb interweniować.
Wykonanie tego znaku jest proste: pokaż otwartą dłoń wnętrzem do kamery, następnie złóż dłoń w pięść chowając kciuk do środka. ;) ;) ;)
Fani pozdrawiają!
Wątpię, aby robiła to na siłę, mamy XXI wiek przecież. Bardziej chodziło mi o to w jak złej sytuacji trzeba być, aby się czegoś takiego podjąć w tak młodym wieku z ponad przeciętnym wyglądem...
No ale co to nas obchodzi liczy się SHOW xD

franok

Post autor: franok » sob sie 17, 2024 1:54 am

traicionero pisze:
sob sie 17, 2024 1:08 am
Wątpię, aby robiła to na siłę
Na pewno nie robi, za bardzo wyraz dumy z siebie, rysuje się na jej twarzy. Na taką w złej sytuacji też nie wygląda, poza tym gdyby tylko chciała, to uczciwą robotę poza su spokojnie by znalazła.

Z tym XXI wiekiem nie jest tak kolorowo...
Istnieje współczesne niewolnictwo, czy jak kto woli neoniewolnictwo, które obejmuje kilka ich rodzajów, w tym handel ludźmi i niewolnictwo seksualne. No ale to już grubszy temat i nie na ten bajzel.

Penetrator6383

Post autor: Penetrator6383 » pn sie 19, 2024 9:18 am

traicionero pisze:
pt sie 16, 2024 3:57 pm

Że co? To ludzie obcy zbierani na SU na ostatniej transmisji, co ty cytryna piszesz za brednie zawsze ci ludzie się nie znali, ty masz poprostu pomylone w głowie nie wiesz co jest patola bo sama nią jesteś i ciężko ci rozróżnić to wszystko

ODPOWIEDZ