Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MokraMisia22

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Zablokowany
Dupka1

Re: MokraMisia22

Post autor: Dupka1 » czw wrz 26, 2019 11:49 am

Niestety żaden normalny facet nie wytrzyma takiej sytuacji . Misia na su seks bomba napalona a w normalnym życiu bzyka się raz na jakiś czas pewnie . Zresztą zazdrość o adoratorów, poprawa finansowa robi swoje nie wierzę że w grę wchodzi zdrada .

Garnier981

Post autor: Garnier981 » czw wrz 26, 2019 6:30 pm

Też mi się nie chce wierzyć że powód rozstania to zdrada męża. Showup i inne czynniki pewnie się na to nałożyły.Nie bez powodu wykasował jej konto. Misia za bardzo spoufala się z widzami a szczególnie mężczyznami. Tylko to jest świat internetu,tam zawsze będziesz zajebista w ich oczach,a po wyłączeniu laptopa jesteś sama. Nawet jeżeli spotkasz się z jednym i drugim,to żaden facet wątpię by chciał z nią być na dłużej. Jesteś typową kobietą do ruchania,tak ja cię widzę. A faceci będą słodzić itd bo mają w tym cel,a ty pewnie czujesz się zajebista. Zajebista w świecie internetu i na tym pewnie koniec.

milutki187

Post autor: milutki187 » czw wrz 26, 2019 11:02 pm

to nie jedyny taki przypadek gdzie zaprzyjazniony koles rzuca nie swoje zetony aby pobudzic w ten sposob innych :D :mrgreen:

milutki187

Post autor: milutki187 » pt wrz 27, 2019 10:47 pm

robo86 stara sie jak moze a chlopaki cos dzis slabo :D

Robo86

Post autor: Robo86 » pt wrz 27, 2019 11:41 pm

milutki187 pisze:
śr wrz 25, 2019 10:03 pm
Robo86 pisze:
śr wrz 25, 2019 1:04 am
milutki187 pisze:
pn wrz 23, 2019 11:20 pm
juz nawet wiek z profilu usuniety :lol:
Milutki taki spostrzegawczy jesteś, a nie zauważyłeś, że jest nowy Profil jeszcze nieuzupełniony. Chyba czas iść do okulisty i zająć się własnym życiem jeśli je masz
czyli bylo ryzyko ze zauwaza wasze zetonowe wałki stad nowy profil? :lol:
Milutki a czy u mnie są jakieś napiwki od Misi? więc nie pierdol głupot

Garnier981

Post autor: Garnier981 » sob wrz 28, 2019 12:07 am

Misia już dziś nie miała opisu,,wolna,, :D ....Obieg czy też nie obieg to szczerze mam na to wywalone,ale chwalenie się na stronie erotycznej tym że faceta rzucił itd, szukanie kutasa do dupy z nieistotnym wiekiem to dopiero porażka. Jak trzeba być zdesperowanym żeby nakręcać takie historie. Myślę że pani Misia poczuła się na Showup kimś ważnym i atrakcyjnym, gdyż w świecie realnym jest całkowicie odwrotnie. ... owszem jest wyjątkowa na jedną noc,bo na taką też się sama przedstawia.

Ritek

Post autor: Ritek » sob wrz 28, 2019 2:42 am

Nie każdemu musi się pdodobać, ale jedno przyznać muszę że potrafi poprowadzić transmisje zazwyczaj jest w pierwszych rzędach
! No i na żeton też nie może narzekać, Dużo dobrej energii oraz empatii ma w sobie Misia, fajna babeczka ;)

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob wrz 28, 2019 10:13 am

Pralnia u misi hehehe a drogo bo może też oddam swoje rzeczy jak tam dobrze piorą to może moje skarpety i majty wypierą nie będę się musiał męczyć z tym. :D

Od dziś wiadome że pralnie żetonu są od paru lat na su, wystarczy zobaczyć na profile osób jakie są napiwki duże do siebie. i potem dalej iitd Na tym su polega , to nie żadna Ameryka od lat tak się dzieje. I to nie napisze u kogo ale nie tylko u Misi.

Konradww

Post autor: Konradww » ndz wrz 29, 2019 9:41 am

Dawanie żetonów jest dobrowolne więc nie czaje o co chodzi. Jeśli jej fagas pomaga w zrobieniu celu to niech tak robi dalej

milutki187

Post autor: milutki187 » wt paź 01, 2019 10:50 pm

ochydne ma te piersi siegajace do pasa gdy sie schyla :)

Zablokowany