MokraMisia22
Re: MokraMisia22
Niestety żaden normalny facet nie wytrzyma takiej sytuacji . Misia na su seks bomba napalona a w normalnym życiu bzyka się raz na jakiś czas pewnie . Zresztą zazdrość o adoratorów, poprawa finansowa robi swoje nie wierzę że w grę wchodzi zdrada .
-
Też mi się nie chce wierzyć że powód rozstania to zdrada męża. Showup i inne czynniki pewnie się na to nałożyły.Nie bez powodu wykasował jej konto. Misia za bardzo spoufala się z widzami a szczególnie mężczyznami. Tylko to jest świat internetu,tam zawsze będziesz zajebista w ich oczach,a po wyłączeniu laptopa jesteś sama. Nawet jeżeli spotkasz się z jednym i drugim,to żaden facet wątpię by chciał z nią być na dłużej. Jesteś typową kobietą do ruchania,tak ja cię widzę. A faceci będą słodzić itd bo mają w tym cel,a ty pewnie czujesz się zajebista. Zajebista w świecie internetu i na tym pewnie koniec.
-
to nie jedyny taki przypadek gdzie zaprzyjazniony koles rzuca nie swoje zetony aby pobudzic w ten sposob innych

Milutki a czy u mnie są jakieś napiwki od Misi? więc nie pierdol głupotmilutki187 pisze: ↑śr wrz 25, 2019 10:03 pmczyli bylo ryzyko ze zauwaza wasze zetonowe wałki stad nowy profil?![]()
-
Misia już dziś nie miała opisu,,wolna,,
....Obieg czy też nie obieg to szczerze mam na to wywalone,ale chwalenie się na stronie erotycznej tym że faceta rzucił itd, szukanie kutasa do dupy z nieistotnym wiekiem to dopiero porażka. Jak trzeba być zdesperowanym żeby nakręcać takie historie. Myślę że pani Misia poczuła się na Showup kimś ważnym i atrakcyjnym, gdyż w świecie realnym jest całkowicie odwrotnie. ... owszem jest wyjątkowa na jedną noc,bo na taką też się sama przedstawia.

Pralnia u misi hehehe a drogo bo może też oddam swoje rzeczy jak tam dobrze piorą to może moje skarpety i majty wypierą nie będę się musiał męczyć z tym.
Od dziś wiadome że pralnie żetonu są od paru lat na su, wystarczy zobaczyć na profile osób jakie są napiwki duże do siebie. i potem dalej iitd Na tym su polega , to nie żadna Ameryka od lat tak się dzieje. I to nie napisze u kogo ale nie tylko u Misi.

Od dziś wiadome że pralnie żetonu są od paru lat na su, wystarczy zobaczyć na profile osób jakie są napiwki duże do siebie. i potem dalej iitd Na tym su polega , to nie żadna Ameryka od lat tak się dzieje. I to nie napisze u kogo ale nie tylko u Misi.