Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

MsKylie KONKURS

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ChceBycTylkoTwoja

Re: MsKylie KONKURS

Post autor: ChceBycTylkoTwoja » śr lut 01, 2023 7:44 am

Wolnosc slowa kotku :) ona jak i chora wydziarana jak i wiele innych naciagarek co w dupie skarbonki maja powinny byc wyjebane z neta 4ever! I mam wyjebane czy Ci sie to podoba czy nie

Wysokibrunet1982

Post autor: Wysokibrunet1982 » śr lut 01, 2023 9:52 am

O kurwaaa ale ból dupy Hahaha xD

BestRengar

Post autor: BestRengar » śr kwie 05, 2023 12:51 pm

Ja wygrałem priva w kopertach 15 min i pisałem jej o tym na każdej transmisji., ona ciągle mówiła jutro,. w piątek., "mam okres" ogólnie słaba wymówka bo dildo ujeżdżała na ogóle... Nie polecam jej przesyłać żetonów bo priva nie odbierzecie i wiem ze nie jestem jedyny którego zlała. Po prostu ma patent zarobić a się nie narobić.

jonynajarany88

Post autor: jonynajarany88 » śr kwie 05, 2023 4:12 pm

BestRengar pisze:
śr kwie 05, 2023 12:51 pm
Ja wygrałem priva w kopertach 15 min i pisałem jej o tym na każdej transmisji., ona ciągle mówiła jutro,. w piątek., "mam okres" ogólnie słaba wymówka bo dildo ujeżdżała na ogóle... Nie polecam jej przesyłać żetonów bo priva nie odbierzecie i wiem ze nie jestem jedyny którego zlała. Po prostu ma patent zarobić a się nie narobić.
  • Kylie niestety nie tylko sobie szkodzi ale też całemu portalowi i transmitującym ten portal kojarzy się z wałkami, laska z takim potencjałem oszukuje?
    po co? na co i dlaczego?
    chciwość? lenistwo ?
    znalazła sposób na szybki zeton ?

na konkurencyjnych kam i robi dokładnie to sano,
    ogłosiła konkurs i zwiała
    nie doszło do losowania hahahahahaha Limitka, ty sie dobrze czujesz?
    błagam weź się dziewczyno ogarnij z tymi wałkami bo wstyd!
    Czekam tylko jak wrócisz na su i będziesz znowu płakać klepie bide nie mam co jeść :P
    a aaaa aaa
    maksiu zrobi przelew hehehe
    chłopaku przestan robić sobie nadzieję ona nigdy z tobą nie będzie, nie ty pierwszy nie ostani który żył złudnej nadzieji :)
    tak dawać się urabiać XD

siusiak20303

Post autor: siusiak20303 » czw kwie 06, 2023 5:18 pm

Dokładnie ludzie ,ona pali mosty na każdych portalach. Tylko nadgorliwi jej płacą i naprawdę chyba zdesperowani. Niech do robotek ręcznych idzie a nie oszukuje ludzi na pieniądze tu

AnalnyJebakaaa

Post autor: AnalnyJebakaaa » pt kwie 28, 2023 5:08 pm

Wczoraj zbywała kolejnego wygranego a na koniec zmieniała losy na privy bo nie chciało jej się robić pokazów na ogólnej
a priva i tak nigdy nie zrobi wiadomo.
Ktoś coś powinien zrobić z tą oszustką

Leman24

Post autor: Leman24 » pt kwie 28, 2023 5:55 pm

Showup nic z nią nie zrobi bo za dużo kasy ona dla nich zarabia. Oni chronią te laski, które dają im największe zyski. Jedynie co to widzowie muszą sami przestać dawać się nabierać na te privy do wygrania czy tam inne konkursy.

AnalnyJebakaaa

Post autor: AnalnyJebakaaa » ndz kwie 30, 2023 7:28 pm

Nie ma jak nawet ostrzec innych bo ona od razu banuje jeśli ktoś się przypomina o odbiór priva :(

HardyJim

Post autor: HardyJim » sob maja 06, 2023 5:18 am

:0

ChoryPsychicznie

Post autor: ChoryPsychicznie » pt sie 11, 2023 7:04 am

Dziwna

ODPOWIEDZ