MsKylie KONKURS
-
Re: MsKylie KONKURS
Wolnosc slowa kotku :) ona jak i chora wydziarana jak i wiele innych naciagarek co w dupie skarbonki maja powinny byc wyjebane z neta 4ever! I mam wyjebane czy Ci sie to podoba czy nie
-
Ja wygrałem priva w kopertach 15 min i pisałem jej o tym na każdej transmisji., ona ciągle mówiła jutro,. w piątek., "mam okres" ogólnie słaba wymówka bo dildo ujeżdżała na ogóle... Nie polecam jej przesyłać żetonów bo priva nie odbierzecie i wiem ze nie jestem jedyny którego zlała. Po prostu ma patent zarobić a się nie narobić.
-
BestRengar pisze: ↑śr kwie 05, 2023 12:51 pmJa wygrałem priva w kopertach 15 min i pisałem jej o tym na każdej transmisji., ona ciągle mówiła jutro,. w piątek., "mam okres" ogólnie słaba wymówka bo dildo ujeżdżała na ogóle... Nie polecam jej przesyłać żetonów bo priva nie odbierzecie i wiem ze nie jestem jedyny którego zlała. Po prostu ma patent zarobić a się nie narobić.
- Kylie niestety nie tylko sobie szkodzi ale też całemu portalowi i transmitującym ten portal kojarzy się z wałkami, laska z takim potencjałem oszukuje?
po co? na co i dlaczego?
chciwość? lenistwo ?
znalazła sposób na szybki zeton ?
na konkurencyjnych kam i robi dokładnie to sano,
ogłosiła konkurs i zwiała
nie doszło do losowania hahahahahaha Limitka, ty sie dobrze czujesz?
błagam weź się dziewczyno ogarnij z tymi wałkami bo wstyd!
Czekam tylko jak wrócisz na su i będziesz znowu płakać klepie bide nie mam co jeść :P
a aaaa aaa
maksiu zrobi przelew hehehe
chłopaku przestan robić sobie nadzieję ona nigdy z tobą nie będzie, nie ty pierwszy nie ostani który żył złudnej nadzieji :)
tak dawać się urabiać XD
-
Dokładnie ludzie ,ona pali mosty na każdych portalach. Tylko nadgorliwi jej płacą i naprawdę chyba zdesperowani. Niech do robotek ręcznych idzie a nie oszukuje ludzi na pieniądze tu
-
Wczoraj zbywała kolejnego wygranego a na koniec zmieniała losy na privy bo nie chciało jej się robić pokazów na ogólnej
a priva i tak nigdy nie zrobi wiadomo.
Ktoś coś powinien zrobić z tą oszustką
a priva i tak nigdy nie zrobi wiadomo.
Ktoś coś powinien zrobić z tą oszustką
-
Nie ma jak nawet ostrzec innych bo ona od razu banuje jeśli ktoś się przypomina o odbiór priva :(