Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
little-fox1999

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: little-fox1999 » pt kwie 28, 2023 2:51 pm

@PayRedeem Od dłuższego czasu nie mieszkam pod adresem zameldowania, więc nie mogę płacić za media. Jak jeszcze mogę wykazać w oświadczeniu swoje imię i nazwisko?

Myroslava

Post autor: Myroslava » pt kwie 28, 2023 2:52 pm

Czy ktoś może mi wytłumaczyć co mam dalej zrobić, pieniądze z SU wpłynęły na konto Payredem, jak je wypłacić z Payredem na kartę? (mam polski bank)

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » pt kwie 28, 2023 3:07 pm

Myroslava pisze:
pt kwie 28, 2023 2:52 pm
Czy ktoś może mi wytłumaczyć co mam dalej zrobić, pieniądze z SU wpłynęły na konto Payredem, jak je wypłacić z Payredem na kartę? (mam polski bank)
Najeżdżasz na kwotę do wypłaty, klikasz i pod kwotą pokaże Ci się coś w stylu karty płatniczej z tą kwotą. Na tej karcie w prawym, górnym rogu będzie biały kwadracik, należy go zaznaczyć i automatycznie pojawi się panel do wypłaty. Wybierasz przelew krajowy, i zatwierdzasz :) gotowe !

Myroslava

Post autor: Myroslava » pt kwie 28, 2023 3:18 pm

Cash_Lola pisze:
pt kwie 28, 2023 3:07 pm
Myroslava pisze:
Najeżdżasz na kwotę do wypłaty, klikasz i pod kwotą pokaże Ci się coś w stylu karty płatniczej z tą kwotą. Na tej karcie w prawym, górnym rogu będzie biały kwadracik, należy go zaznaczyć i automatycznie pojawi się panel do wypłaty. Wybierasz przelew krajowy, i zatwierdzasz :) gotowe !
jest napisane, że trzeba potwierdzić konto bankowe, do tego potrzebny jest SWIFT kod, co to jest, skąd go wziąć?

karolinaem

Post autor: karolinaem » pt kwie 28, 2023 3:20 pm

Myroslava pisze:
pt kwie 28, 2023 3:18 pm
Cash_Lola pisze:
Myroslava pisze:
jest napisane, że trzeba potwierdzić konto bankowe, do tego potrzebny jest SWIFT kod, co to jest, skąd go wziąć?
jaki bank?

Myroslava

Post autor: Myroslava » pt kwie 28, 2023 3:21 pm

karolinaem pisze:
pt kwie 28, 2023 3:20 pm
Myroslava pisze:
Cash_Lola pisze:

jaki bank?
PKO

karolinaem

Post autor: karolinaem » pt kwie 28, 2023 3:24 pm

Myroslava pisze:
pt kwie 28, 2023 3:21 pm
karolinaem pisze:
Myroslava pisze:

jaki bank?
PKO

Swift dla PKO BP: BPKOPLPW

PKO SA: PKOPPLPW

Możesz to też sprawdzić w szczegółach rachunku w swojej aplikacji bankowej :)

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » pt kwie 28, 2023 3:26 pm

A ja bym chciała zwrócić uwagę na inną kwestię. Moje 2 wypłaty z 25.04 wiszą. Dziś mamy piątek, a najbliższe 5 dni do święta i weekend. Jeśli nie puścicie wypłat dziś to będę już czekać osiem dni, a Wy macie kolejne regulaminowe 4 aby teoretycznie je wysłać. Czy nie uważasz @wszystkowidze że te 7 dni na zatwierdzenie przelewu to lekka przesada? Mam nadzieję, że pójdziecie po rozsądek i wypłaty dziś pójdą.

Myroslava

Post autor: Myroslava » pt kwie 28, 2023 3:27 pm

karolinaem pisze:
pt kwie 28, 2023 3:24 pm
Myroslava pisze:
karolinaem pisze:

jaki bank?
PKO

Czy możesz mi powiedzieć, gdzie mam to sprawdzić?

karolinaem

Post autor: karolinaem » pt kwie 28, 2023 3:30 pm

Myroslava pisze:
pt kwie 28, 2023 3:27 pm
karolinaem pisze:
pt kwie 28, 2023 3:24 pm
Myroslava pisze:

PKO

Czy możesz mi powiedzieć, gdzie mam to sprawdzić?
Nie korzystałam nigdy z aplikacji PKO BP lub PKO SA, bo mam konta w innych bankach, ale jak wejdziesz w swój rachunek bankowy i w "szczegóły", to powinnaś mieć tam numer SWIFT. Jeśli go nie odnajdziesz, to napisz na czacie swojego banku z prośbą o podanie tego kodu - na pewno szybko odpowiedzą

ODPOWIEDZ