Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
@PayRedeem Od dłuższego czasu nie mieszkam pod adresem zameldowania, więc nie mogę płacić za media. Jak jeszcze mogę wykazać w oświadczeniu swoje imię i nazwisko?
Najeżdżasz na kwotę do wypłaty, klikasz i pod kwotą pokaże Ci się coś w stylu karty płatniczej z tą kwotą. Na tej karcie w prawym, górnym rogu będzie biały kwadracik, należy go zaznaczyć i automatycznie pojawi się panel do wypłaty. Wybierasz przelew krajowy, i zatwierdzasz :) gotowe !
jest napisane, że trzeba potwierdzić konto bankowe, do tego potrzebny jest SWIFT kod, co to jest, skąd go wziąć?Cash_Lola pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:07 pmNajeżdżasz na kwotę do wypłaty, klikasz i pod kwotą pokaże Ci się coś w stylu karty płatniczej z tą kwotą. Na tej karcie w prawym, górnym rogu będzie biały kwadracik, należy go zaznaczyć i automatycznie pojawi się panel do wypłaty. Wybierasz przelew krajowy, i zatwierdzasz :) gotowe !
-
jaki bank?Myroslava pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:18 pmjest napisane, że trzeba potwierdzić konto bankowe, do tego potrzebny jest SWIFT kod, co to jest, skąd go wziąć?Cash_Lola pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:07 pmNajeżdżasz na kwotę do wypłaty, klikasz i pod kwotą pokaże Ci się coś w stylu karty płatniczej z tą kwotą. Na tej karcie w prawym, górnym rogu będzie biały kwadracik, należy go zaznaczyć i automatycznie pojawi się panel do wypłaty. Wybierasz przelew krajowy, i zatwierdzasz :) gotowe !
PKOkarolinaem pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:20 pmjaki bank?Myroslava pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:18 pmjest napisane, że trzeba potwierdzić konto bankowe, do tego potrzebny jest SWIFT kod, co to jest, skąd go wziąć?Cash_Lola pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:07 pm
Najeżdżasz na kwotę do wypłaty, klikasz i pod kwotą pokaże Ci się coś w stylu karty płatniczej z tą kwotą. Na tej karcie w prawym, górnym rogu będzie biały kwadracik, należy go zaznaczyć i automatycznie pojawi się panel do wypłaty. Wybierasz przelew krajowy, i zatwierdzasz :) gotowe !
-
Swift dla PKO BP: BPKOPLPW
PKO SA: PKOPPLPW
Możesz to też sprawdzić w szczegółach rachunku w swojej aplikacji bankowej :)
A ja bym chciała zwrócić uwagę na inną kwestię. Moje 2 wypłaty z 25.04 wiszą. Dziś mamy piątek, a najbliższe 5 dni do święta i weekend. Jeśli nie puścicie wypłat dziś to będę już czekać osiem dni, a Wy macie kolejne regulaminowe 4 aby teoretycznie je wysłać. Czy nie uważasz @wszystkowidze że te 7 dni na zatwierdzenie przelewu to lekka przesada? Mam nadzieję, że pójdziecie po rozsądek i wypłaty dziś pójdą.
Czy możesz mi powiedzieć, gdzie mam to sprawdzić?karolinaem pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:24 pm
-
Nie korzystałam nigdy z aplikacji PKO BP lub PKO SA, bo mam konta w innych bankach, ale jak wejdziesz w swój rachunek bankowy i w "szczegóły", to powinnaś mieć tam numer SWIFT. Jeśli go nie odnajdziesz, to napisz na czacie swojego banku z prośbą o podanie tego kodu - na pewno szybko odpowiedząMyroslava pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:27 pmCzy możesz mi powiedzieć, gdzie mam to sprawdzić?karolinaem pisze: ↑pt kwie 28, 2023 3:24 pm