Proszę pamiętać, że nadal według regulaminu mamy 7 dni roboczych na zrealizowanie zlecenia.toweliiegirl420 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 4:31 pmPayredeem wszystkowidze
Wczoraj zrobiłam wypłatę o god 22, do dziś mam pusto na payredeem, cały czas wisi w oczekujących na su
Ile trwa proces wysyłki naszego wynagrodzenia?
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
- Administrator
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Elliee pisze: ↑śr kwie 26, 2023 4:15 pmNie wiem jak inni, ale ja zlecalam o 8 rano a o 18 mialam na payredeemTwoja_Laska pisze: ↑śr kwie 26, 2023 3:32 pmHey ) Ile czasu zajmuje wysłanie pieniędzy z Showup do Peyredeem ?
Zamówiłem wczoraj o 12.30 , nadal czekam)
- toweliiegirl420
Również mam na payredeem
Jutro czy pojutrze spróbuję wypłacić na konto
Jutro czy pojutrze spróbuję wypłacić na konto
-
- Partner
Witam, sprawdziłem ponownie i akceptujemy konta Wise. Jest licencjonowana instytucją finansową, i możemy tam przelewać środki. Proszę o ponowny kontakt z naszym działem obsługi klienta. Na Revolut też wypłacamy.Vanessa_Mae pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:51 pmOto co mówi PayRedeem przy próbie dodania Wise lub Revolut: Proszę wypełnić nowe dane bankowe zgodnie z dostarczonym wyciągiem bankowym (Universal Bank) i wprowadzić pasujący kod swift i numer IBAN, ponieważ nie akceptujemy banków cyfrowych do wypłat.
To jest absurdalne. Musimy otworzyć Wise, aby zostać zweryfikowanym. Ale nie można go użyć do płatności. Jak to możliwe?
-
- Partner
Do momentu pojawienia się eKarty Wypłat na koncie, nie mamy wglądu w status wypłaty. Jest to uzależnione od regulaminu z Showup, tak jak pisze wszystkowidze.toweliiegirl420 pisze: ↑śr kwie 26, 2023 4:31 pmPayredeem wszystkowidze
Wczoraj zrobiłam wypłatę o god 22, do dziś mam pusto na payredeem, cały czas wisi w oczekujących na su
Ile trwa proces wysyłki naszego wynagrodzenia?