Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Dziewczyny A jak to wygląda przy różnych e-mailach z ShowUp i spiraden normalnie można wypłacić pieniądze czy musi być koniecznie ten sam mail co ShowUp ?
-
Kolejną rzeczą, która wyszła na jaw, jest niemożność dodania portfeli Wise do PayRedeem. Mówi, że tylko prawdziwe konta bankowe mogą być używane do wypłat. Pytanie. Dlaczego obiecano nam, że Wise i Revolut będą działać? A potem administracja dziwi się, że wszyscy korzystają z pośredników.
I jeszcze jedno. Osoby, które nie zarejestrują portfela, po jakimś czasie mają zablokowany dostęp do PayRedeem. Podobno ze względów bezpieczeństwa. I nie ma już możliwości odblokowania konta.
I jeszcze jedno. Osoby, które nie zarejestrują portfela, po jakimś czasie mają zablokowany dostęp do PayRedeem. Podobno ze względów bezpieczeństwa. I nie ma już możliwości odblokowania konta.
-
Oto co mówi PayRedeem przy próbie dodania Wise lub Revolut: Proszę wypełnić nowe dane bankowe zgodnie z dostarczonym wyciągiem bankowym (Universal Bank) i wprowadzić pasujący kod swift i numer IBAN, ponieważ nie akceptujemy banków cyfrowych do wypłat.
To jest absurdalne. Musimy otworzyć Wise, aby zostać zweryfikowanym. Ale nie można go użyć do płatności. Jak to możliwe?
To jest absurdalne. Musimy otworzyć Wise, aby zostać zweryfikowanym. Ale nie można go użyć do płatności. Jak to możliwe?
możesz przynajmniej przejść weryfikację na stronie za pomocą tych usług. Czekałem 3 miesiące iw końcu nawet nie mogę się zweryfikować, chociaż jestem na UkrainieVanessa_Mae pisze: ↑śr kwie 26, 2023 2:34 pmKolejną rzeczą, która wyszła na jaw, jest niemożność dodania portfeli Wise do PayRedeem. Mówi, że tylko prawdziwe konta bankowe mogą być używane do wypłat. Pytanie. Dlaczego obiecano nam, że Wise i Revolut będą działać? A potem administracja dziwi się, że wszyscy korzystają z pośredników.
- toweliiegirl420
Wczoraj wyplacilam i cały czas mi wisi w oczekujących
Miało być szybciej i łatwiej
Miało być szybciej i łatwiej
Nie wiem jak inni, ale ja zlecalam o 8 rano a o 18 mialam na payredeemTwoja_Laska pisze: ↑śr kwie 26, 2023 3:32 pmHey ) Ile czasu zajmuje wysłanie pieniędzy z Showup do Peyredeem ?
-
@wszystkowidze wypłatę zlecic lepiej na ekardy czy bezpośrednio na moje konto ZEN?
- toweliiegirl420
Payredeem wszystkowidze
Wczoraj zrobiłam wypłatę o god 22, do dziś mam pusto na payredeem, cały czas wisi w oczekujących na su
Ile trwa proces wysyłki naszego wynagrodzenia?
Wczoraj zrobiłam wypłatę o god 22, do dziś mam pusto na payredeem, cały czas wisi w oczekujących na su
Ile trwa proces wysyłki naszego wynagrodzenia?