Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Ruda_Lisiczka

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Ruda_Lisiczka » śr kwie 26, 2023 2:12 pm

Dziewczyny A jak to wygląda przy różnych e-mailach z ShowUp i spiraden normalnie można wypłacić pieniądze czy musi być koniecznie ten sam mail co ShowUp ?

monikadomina

Post autor: monikadomina » śr kwie 26, 2023 2:21 pm

Mogą być inne ja też mam inne i wypłaciłam

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » śr kwie 26, 2023 2:34 pm

Kolejną rzeczą, która wyszła na jaw, jest niemożność dodania portfeli Wise do PayRedeem. Mówi, że tylko prawdziwe konta bankowe mogą być używane do wypłat. Pytanie. Dlaczego obiecano nam, że Wise i Revolut będą działać? A potem administracja dziwi się, że wszyscy korzystają z pośredników.

I jeszcze jedno. Osoby, które nie zarejestrują portfela, po jakimś czasie mają zablokowany dostęp do PayRedeem. Podobno ze względów bezpieczeństwa. I nie ma już możliwości odblokowania konta.

Vanessa_Mae

Post autor: Vanessa_Mae » śr kwie 26, 2023 2:51 pm

Oto co mówi PayRedeem przy próbie dodania Wise lub Revolut: Proszę wypełnić nowe dane bankowe zgodnie z dostarczonym wyciągiem bankowym (Universal Bank) i wprowadzić pasujący kod swift i numer IBAN, ponieważ nie akceptujemy banków cyfrowych do wypłat.

To jest absurdalne. Musimy otworzyć Wise, aby zostać zweryfikowanym. Ale nie można go użyć do płatności. Jak to możliwe?

lisaitsme

Post autor: lisaitsme » śr kwie 26, 2023 3:03 pm

Vanessa_Mae pisze:
śr kwie 26, 2023 2:34 pm
Kolejną rzeczą, która wyszła na jaw, jest niemożność dodania portfeli Wise do PayRedeem. Mówi, że tylko prawdziwe konta bankowe mogą być używane do wypłat. Pytanie. Dlaczego obiecano nam, że Wise i Revolut będą działać? A potem administracja dziwi się, że wszyscy korzystają z pośredników.

I jeszcze jedno. Osoby, które nie zarejestrują portfela, po jakimś czasie mają zablokowany dostęp do PayRedeem. Podobno ze względów bezpieczeństwa. I nie ma już możliwości odblokowania konta.
możesz przynajmniej przejść weryfikację na stronie za pomocą tych usług. Czekałem 3 miesiące iw końcu nawet nie mogę się zweryfikować, chociaż jestem na Ukrainie

Twoja_Laska

Post autor: Twoja_Laska » śr kwie 26, 2023 3:32 pm

Hey ) Ile czasu zajmuje wysłanie pieniędzy z Showup do Peyredeem ?

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » śr kwie 26, 2023 4:15 pm

Wczoraj wyplacilam i cały czas mi wisi w oczekujących
Miało być szybciej i łatwiej

Elliee

Post autor: Elliee » śr kwie 26, 2023 4:15 pm

Twoja_Laska pisze:
śr kwie 26, 2023 3:32 pm
Hey ) Ile czasu zajmuje wysłanie pieniędzy z Showup do Peyredeem ?
Nie wiem jak inni, ale ja zlecalam o 8 rano a o 18 mialam na payredeem

Ona_i_On__

Post autor: Ona_i_On__ » śr kwie 26, 2023 4:19 pm

@wszystkowidze wypłatę zlecic lepiej na ekardy czy bezpośrednio na moje konto ZEN?

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » śr kwie 26, 2023 4:31 pm

Payredeem wszystkowidze
Wczoraj zrobiłam wypłatę o god 22, do dziś mam pusto na payredeem, cały czas wisi w oczekujących na su
Ile trwa proces wysyłki naszego wynagrodzenia?

ODPOWIEDZ