Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Cash_Lola

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Cash_Lola » śr kwie 05, 2023 4:22 pm

wszystkowidze pisze:
śr kwie 05, 2023 4:12 pm
SEXSTYLEGROUP pisze:
śr kwie 05, 2023 4:11 pm
Moja wypłata wisi od 29 marca, inni otrzymali już wypalty z tego dnia... Kiedy moja wypłata zostanie zrealizowana?
Skontaktuj się w tej sprawie na kontakt.
Kiedy wejdzie payredeem???

Elliee

Post autor: Elliee » śr kwie 05, 2023 7:53 pm

wszystkowidze pisze:
śr kwie 05, 2023 4:12 pm
SEXSTYLEGROUP pisze:
śr kwie 05, 2023 4:11 pm
Moja wypłata wisi od 29 marca, inni otrzymali już wypalty z tego dnia... Kiedy moja wypłata zostanie zrealizowana?
Skontaktuj się w tej sprawie na kontakt.
Standardzik: odpowiadanie tylko na wygodne pytania

xifero73

Post autor: xifero73 » czw kwie 06, 2023 3:43 pm

Szanowna administracja serwisu! Chciałbym uzyskać od Ciebie jednoznaczną odpowiedź-kiedy modele z Rosji, Ukrainy, Białorusi będą mogły otrzymać płatności? Jestem Rosjanką i pracowałem u ciebie przez kilka lat, korzystając z pomocy pośrednika z Ukrainy. Jest nas tu wielu i przynosiliśmy ci dobre dochody. A teraz zdecydowałeś, że Rosjanie, Ukraińcy i Białorusini nie zasługują na zarobione pieniądze? Myślisz, że jeśli nie jesteśmy w Polsce, nie możemy w żaden sposób na ciebie wpłynąć? Społeczność kamerek to ciasne środowisko. Możesz łatwo stracić swoją reputację. A jeśli nie zorganizujesz nam wypłaty uczciwie zarobionych przez nas pieniędzy - nie ograniczymy się do tego forum!

AnnaxLove

Post autor: AnnaxLove » czw kwie 06, 2023 3:52 pm

Szanowna Administracja Showup.tv!

Jestem modelką z Ukrainy. Zawsze pracowałem na SU i otrzymywałem żetony za pośrednictwem mojego studia.

Dlaczego teraz, kiedy my, Ukraińcy, jesteśmy w tak trudnej sytuacji, a Polska jest jednym z krajów, które najbardziej nam pomagają, to wy pozbawiliście nas możliwości wycofania żetonów i posiadania pieniędzy na życie w takim trudny czas dla Ukraińców?

ALINABLACK

Post autor: ALINABLACK » czw kwie 06, 2023 3:53 pm

Szanowna administracja serwisu Showup.tv.Piszemy do Ciebie w imieniu wszystkich modelek, które nie posiadają polskiego konta.Prosimy o rozwiązanie problemu z niemożnością płacenia uczciwie zarobionych pieniędzy na Twojej stronie dla modelek, które nie posiadają konta konto bankowe w Polsce.Proszę o spełnienie warunków płatności,bez odpowiedzi i kolejne kłamstwo o nowym operatorze płatności.Liczymy na rozwagę,ponieważ czeka nas już bardzo długo,pozbawiliście nas naszego jedynego źródła utrzymania.

Sexangelxxx

Post autor: Sexangelxxx » czw kwie 06, 2023 3:54 pm

jestem modelką pracującą na twojej stronie od wielu lat, która otrzymała wynagrodzenie od pośrednika, teraz jest trudny czas dla wszystkich dziewcząt z Ukrainy, Rosji, Białorusi, jesteśmy uciskani ze wszystkich stron, ale jesteśmy tylko dziewczynami, które chcą żyć i pracować, a nie dotykać polityki, nie możemy uzyskać zarobionych pieniędzy od kilku miesięcy, proszę to naprawić i rozliczyć się z nami, ponieważ z przyjemnością korzystałeś z ogromnego procentu pieniędzy, które dali nam nasi pokloniści, bardzo kochamy Twoją

elena2023

Post autor: elena2023 » czw kwie 06, 2023 4:01 pm

Jestem rosjanką i od dawna nie prowadzę transmisji, ale chcę wesprzeć wszystkie dziewczyny, które wypowiedziały się powyżej. Ja też przez długi czas pracowała na Su i bez problem zdejmowała swoje żetony przez dziewczynę pośrednika z Ukrainy Ona ma wiele modelek w zespole, a teraz nie może wypłacić im zarobki!

Chodzi o bardzo dużą sumę!

Dlaczego nie można uzyskać uczciwie zarobionych pieniędzy? Przez kilka miesięcy twierdziłeś, że wszyscy zostaną wypłaceni, a w konce zetony po prostu wracają na konto.. Mam nadzieję na pozytywne rozwiązanie tej niesprawiedliwej sytuacji 🙏

WonderWoman22

Post autor: WonderWoman22 » czw kwie 06, 2023 4:05 pm

jestem modelką pracującą na twojej stronie od wielu lat, która otrzymała wynagrodzenie od pośrednika, teraz jest trudny czas dla wszystkich dziewcząt z Ukrainy, Rosji, Białorusi, jesteśmy uciskani ze wszystkich stron, ale jesteśmy tylko dziewczynami, które chcą żyć i pracować, a nie dotykać polityki, nie możemy uzyskać zarobionych pieniędzy od kilku miesięcy, proszę to naprawić i rozliczyć się z nami, ponieważ z przyjemnością korzystałeś z ogromnego procentu pieniędzy, które dali nam nasi pokloniści, bardzo kochamy Twoją

SexyEmily777

Post autor: SexyEmily777 » czw kwie 06, 2023 4:10 pm

Rozumiemy obawy oszustów i pozbawione skrupułów manipulacje żetonami. Ale dlaczego nie sprawdziłeś wszystkich modeli i tych, którzy nie mają polskiego konta bankowego, zwracając uwagę, że te modele działają przez studio?

_Kate_

Post autor: _Kate_ » czw kwie 06, 2023 4:13 pm

Witam administrację serwisu showap.tv! Na wstępie chciałabym podziękować za świetną stronę internetową, którą od wielu lat prowadzą kobiety mieszkające poza granicami Polski. My, kobiety z Rosji, Ukrainy i Białorusi, pracujemy z wami od wielu lat i przynosimy wam ogromną część waszych dochodów. Otrzymujemy pensje od studiów, które mają konta osobiste w Polsce, ale w związku z ostatnimi wydarzeniami jesteśmy pozbawieni pracy i możliwości otrzymania naszych uczciwie zarobionych pieniędzy! Nasze studia, które nie wydają tokenów z usługami, ustabilizowały się po tym. Prosimy o podjęcie odpowiednich działań! Wypełniaj swoje zobowiązania płatnicze i pozwól ludziom zarabiać bez żadnych problemów!

ODPOWIEDZ