Kiedy wejdzie payredeem???wszystkowidze pisze: ↑śr kwie 05, 2023 4:12 pmSkontaktuj się w tej sprawie na kontakt.SEXSTYLEGROUP pisze: ↑śr kwie 05, 2023 4:11 pmMoja wypłata wisi od 29 marca, inni otrzymali już wypalty z tego dnia... Kiedy moja wypłata zostanie zrealizowana?
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Standardzik: odpowiadanie tylko na wygodne pytaniawszystkowidze pisze: ↑śr kwie 05, 2023 4:12 pmSkontaktuj się w tej sprawie na kontakt.SEXSTYLEGROUP pisze: ↑śr kwie 05, 2023 4:11 pmMoja wypłata wisi od 29 marca, inni otrzymali już wypalty z tego dnia... Kiedy moja wypłata zostanie zrealizowana?
Szanowna administracja serwisu! Chciałbym uzyskać od Ciebie jednoznaczną odpowiedź-kiedy modele z Rosji, Ukrainy, Białorusi będą mogły otrzymać płatności? Jestem Rosjanką i pracowałem u ciebie przez kilka lat, korzystając z pomocy pośrednika z Ukrainy. Jest nas tu wielu i przynosiliśmy ci dobre dochody. A teraz zdecydowałeś, że Rosjanie, Ukraińcy i Białorusini nie zasługują na zarobione pieniądze? Myślisz, że jeśli nie jesteśmy w Polsce, nie możemy w żaden sposób na ciebie wpłynąć? Społeczność kamerek to ciasne środowisko. Możesz łatwo stracić swoją reputację. A jeśli nie zorganizujesz nam wypłaty uczciwie zarobionych przez nas pieniędzy - nie ograniczymy się do tego forum!
Szanowna Administracja Showup.tv!
Jestem modelką z Ukrainy. Zawsze pracowałem na SU i otrzymywałem żetony za pośrednictwem mojego studia.
Dlaczego teraz, kiedy my, Ukraińcy, jesteśmy w tak trudnej sytuacji, a Polska jest jednym z krajów, które najbardziej nam pomagają, to wy pozbawiliście nas możliwości wycofania żetonów i posiadania pieniędzy na życie w takim trudny czas dla Ukraińców?
Jestem modelką z Ukrainy. Zawsze pracowałem na SU i otrzymywałem żetony za pośrednictwem mojego studia.
Dlaczego teraz, kiedy my, Ukraińcy, jesteśmy w tak trudnej sytuacji, a Polska jest jednym z krajów, które najbardziej nam pomagają, to wy pozbawiliście nas możliwości wycofania żetonów i posiadania pieniędzy na życie w takim trudny czas dla Ukraińców?
-
Szanowna administracja serwisu Showup.tv.Piszemy do Ciebie w imieniu wszystkich modelek, które nie posiadają polskiego konta.Prosimy o rozwiązanie problemu z niemożnością płacenia uczciwie zarobionych pieniędzy na Twojej stronie dla modelek, które nie posiadają konta konto bankowe w Polsce.Proszę o spełnienie warunków płatności,bez odpowiedzi i kolejne kłamstwo o nowym operatorze płatności.Liczymy na rozwagę,ponieważ czeka nas już bardzo długo,pozbawiliście nas naszego jedynego źródła utrzymania.
-
jestem modelką pracującą na twojej stronie od wielu lat, która otrzymała wynagrodzenie od pośrednika, teraz jest trudny czas dla wszystkich dziewcząt z Ukrainy, Rosji, Białorusi, jesteśmy uciskani ze wszystkich stron, ale jesteśmy tylko dziewczynami, które chcą żyć i pracować, a nie dotykać polityki, nie możemy uzyskać zarobionych pieniędzy od kilku miesięcy, proszę to naprawić i rozliczyć się z nami, ponieważ z przyjemnością korzystałeś z ogromnego procentu pieniędzy, które dali nam nasi pokloniści, bardzo kochamy Twoją
jestem modelką pracującą na twojej stronie od wielu lat, która otrzymała wynagrodzenie od pośrednika, teraz jest trudny czas dla wszystkich dziewcząt z Ukrainy, Rosji, Białorusi, jesteśmy uciskani ze wszystkich stron, ale jesteśmy tylko dziewczynami, które chcą żyć i pracować, a nie dotykać polityki, nie możemy uzyskać zarobionych pieniędzy od kilku miesięcy, proszę to naprawić i rozliczyć się z nami, ponieważ z przyjemnością korzystałeś z ogromnego procentu pieniędzy, które dali nam nasi pokloniści, bardzo kochamy Twoją
Jestem rosjanką i od dawna nie prowadzę transmisji, ale chcę wesprzeć wszystkie dziewczyny, które wypowiedziały się powyżej. Ja też przez długi czas pracowała na Su i bez problem zdejmowała swoje żetony przez dziewczynę pośrednika z Ukrainy Ona ma wiele modelek w zespole, a teraz nie może wypłacić im zarobki!
Chodzi o bardzo dużą sumę!
Dlaczego nie można uzyskać uczciwie zarobionych pieniędzy? Przez kilka miesięcy twierdziłeś, że wszyscy zostaną wypłaceni, a w konce zetony po prostu wracają na konto.. Mam nadzieję na pozytywne rozwiązanie tej niesprawiedliwej sytuacji 🙏
Chodzi o bardzo dużą sumę!
Dlaczego nie można uzyskać uczciwie zarobionych pieniędzy? Przez kilka miesięcy twierdziłeś, że wszyscy zostaną wypłaceni, a w konce zetony po prostu wracają na konto.. Mam nadzieję na pozytywne rozwiązanie tej niesprawiedliwej sytuacji 🙏
-
-
Rozumiemy obawy oszustów i pozbawione skrupułów manipulacje żetonami. Ale dlaczego nie sprawdziłeś wszystkich modeli i tych, którzy nie mają polskiego konta bankowego, zwracając uwagę, że te modele działają przez studio?
Witam administrację serwisu showap.tv! Na wstępie chciałabym podziękować za świetną stronę internetową, którą od wielu lat prowadzą kobiety mieszkające poza granicami Polski. My, kobiety z Rosji, Ukrainy i Białorusi, pracujemy z wami od wielu lat i przynosimy wam ogromną część waszych dochodów. Otrzymujemy pensje od studiów, które mają konta osobiste w Polsce, ale w związku z ostatnimi wydarzeniami jesteśmy pozbawieni pracy i możliwości otrzymania naszych uczciwie zarobionych pieniędzy! Nasze studia, które nie wydają tokenów z usługami, ustabilizowały się po tym. Prosimy o podjęcie odpowiednich działań! Wypełniaj swoje zobowiązania płatnicze i pozwól ludziom zarabiać bez żadnych problemów!