Tez to pierdole niby jest tu jakiś admin ale jak przychodzi co do czego to nie potrafi nawet odpisać kurwa i nic przez to nie wiemy no ,hot as fuckgwiazda pisze: ↑pn mar 20, 2023 9:36 pmRobienadgodziny pisze: ↑pn mar 20, 2023 9:31 pmJuż nawet nie chodzi o to,że jedna dostała a druga nie.Wszystkie jedziemy na tym samym wózku, każda ma coś do opłacenia, każda chce żyć itd.ale nie rozumiem czemu laska robi z tego powodu tajemnicę i nie chce powiedzieć czy dostała czy też nie?Jeżeli usłyszę od dziewczyny nadającej na ogólnym, że dostała kasę to może wtedy się uspokoję i faktycznie uwierzę, że przelewy idą.Tylko czemu tak długo?W pracy obok mnie pracują księgowe i na koniec miesiąca potrafią zrobić ponad sto przelewów pracownikom jednego dnia to czemu tutaj jest inaczej?
O to jest pytanie
Poniedziałkowe wypłaty
-
Re: Poniedziałkowe wypłaty
-
Coś w tym jest bo rano był komentarz Goryla, że piątkowe po 7 rano poszły i dziwnym trafem został usunięty... A sam Goryl nagle zamilkł gdzie do tej pory produkował się za trzech w temacie wypłat i wysyłał elaboraty.FajnyFacet15 pisze: ↑pn mar 20, 2023 7:31 pmProszę mi powiedzieć jak są robione jak dziewczyny czekają na przelewy że środy i czwartku a mamy poniedziałek. Ile swoim ulubienica zrobiliście przelewów?? Bo jakoś one dostały które były zrobione w weekend a dziewczyny czekają?? To są żarty?? Bo inaczej tego nie da się nazwać. Gdzie byliście cały dzień?? Jak już w każdym banku nie ma sesji to wielce odpisujecie . Pomsta do nieba . Od stycznia czekają i teraz dalej kolejne miesiące będę czekać a wasze lateksowe dziewczyny dostały przelewy a reszta głęboko w du....
-
- Administrator
Przelewy są realizowane w kolejności zleceń, jeżeli ktoś twierdzi inaczej to wprowadza w błąd. Takie posty wtedy są usuwane, bo są nieprawdziwe.
-
A czy przelewy są realizowane systematycznie codziennie według kolejności? Czy tak jak to było do tej pory poniedziałek środa i piątekwszystkowidze pisze: ↑wt mar 21, 2023 7:26 amPrzelewy są realizowane w kolejności zleceń, jeżeli ktoś twierdzi inaczej to wprowadza w błąd. Takie posty wtedy są usuwane, bo są nieprawdziwe.
-
wszystkowidze Ta tura wypłat o 7:43 z 15-go to na dziś koniec?
Tzn czy tylko 15 dziś będzie?
Tzn czy tylko 15 dziś będzie?
Ostatnio zmieniony wt mar 21, 2023 7:57 am przez _III_III_III_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Dziewczyny właśnie zrealizowali mi przelew o 7:48 że środy. W końcu, allelluja.
-
Dziewczyny dziś o 7:45 przelew z 15 marca z godziny 18:19 trafił do zrealizowanych :)
-
Też już mam w zrealizowanych ze środy, zlecałam o 22 także raczej już ostatnie idą ze środy