Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Poniedziałkowe wypłaty

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
SympatycznaOmg

Re: Poniedziałkowe wypłaty

Post autor: SympatycznaOmg » pn mar 20, 2023 9:56 pm

gwiazda pisze:
pn mar 20, 2023 9:36 pm
Robienadgodziny pisze:
pn mar 20, 2023 9:31 pm
toweliiegirl420 pisze:
pn mar 20, 2023 9:19 pm
Jaka solidarność jeśli jedna dostaje druga nie 🤣🤪
Już nawet nie chodzi o to,że jedna dostała a druga nie.Wszystkie jedziemy na tym samym wózku, każda ma coś do opłacenia, każda chce żyć itd.ale nie rozumiem czemu laska robi z tego powodu tajemnicę i nie chce powiedzieć czy dostała czy też nie?Jeżeli usłyszę od dziewczyny nadającej na ogólnym, że dostała kasę to może wtedy się uspokoję i faktycznie uwierzę, że przelewy idą.Tylko czemu tak długo?W pracy obok mnie pracują księgowe i na koniec miesiąca potrafią zrobić ponad sto przelewów pracownikom jednego dnia to czemu tutaj jest inaczej?

O to jest pytanie
Tez to pierdole niby jest tu jakiś admin ale jak przychodzi co do czego to nie potrafi nawet odpisać kurwa i nic przez to nie wiemy no ,hot as fuck

LittleStar342

Post autor: LittleStar342 » pn mar 20, 2023 10:05 pm

FajnyFacet15 pisze:
pn mar 20, 2023 7:31 pm
Proszę mi powiedzieć jak są robione jak dziewczyny czekają na przelewy że środy i czwartku a mamy poniedziałek. Ile swoim ulubienica zrobiliście przelewów?? Bo jakoś one dostały które były zrobione w weekend a dziewczyny czekają?? To są żarty?? Bo inaczej tego nie da się nazwać. Gdzie byliście cały dzień?? Jak już w każdym banku nie ma sesji to wielce odpisujecie . Pomsta do nieba . Od stycznia czekają i teraz dalej kolejne miesiące będę czekać a wasze lateksowe dziewczyny dostały przelewy a reszta głęboko w du....
Coś w tym jest bo rano był komentarz Goryla, że piątkowe po 7 rano poszły i dziwnym trafem został usunięty... A sam Goryl nagle zamilkł gdzie do tej pory produkował się za trzech w temacie wypłat i wysyłał elaboraty.

gwiazda

Post autor: gwiazda » pn mar 20, 2023 10:11 pm

No właśnie też go widziałam i potem nagle znikł.

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » wt mar 21, 2023 7:26 am

Przelewy są realizowane w kolejności zleceń, jeżeli ktoś twierdzi inaczej to wprowadza w błąd. Takie posty wtedy są usuwane, bo są nieprawdziwe.

_Aleksandra_

Post autor: _Aleksandra_ » wt mar 21, 2023 7:41 am

wszystkowidze pisze:
wt mar 21, 2023 7:26 am
Przelewy są realizowane w kolejności zleceń, jeżeli ktoś twierdzi inaczej to wprowadza w błąd. Takie posty wtedy są usuwane, bo są nieprawdziwe.
A czy przelewy są realizowane systematycznie codziennie według kolejności? Czy tak jak to było do tej pory poniedziałek środa i piątek

_III_III_III_

Post autor: _III_III_III_ » wt mar 21, 2023 7:49 am

wszystkowidze Ta tura wypłat o 7:43 z 15-go to na dziś koniec?
Tzn czy tylko 15 dziś będzie?
Ostatnio zmieniony wt mar 21, 2023 7:57 am przez _III_III_III_, łącznie zmieniany 1 raz.

Robienadgodziny

Post autor: Robienadgodziny » wt mar 21, 2023 7:50 am

Dziewczyny właśnie zrealizowali mi przelew o 7:48 że środy. W końcu, allelluja.

kiciaion

Post autor: kiciaion » wt mar 21, 2023 7:53 am

Ja tak samo czekam na przelew od środy, 15.03.

Magnetic41

Post autor: Magnetic41 » wt mar 21, 2023 7:58 am

Dziewczyny dziś o 7:45 przelew z 15 marca z godziny 18:19 trafił do zrealizowanych :)

Sikoreczkasikorka

Post autor: Sikoreczkasikorka » wt mar 21, 2023 7:59 am

Też już mam w zrealizowanych ze środy, zlecałam o 22 także raczej już ostatnie idą ze środy

ODPOWIEDZ