Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Czy mogę otrzymać pieniądze, jeśli mieszkam na Ukrainie i nie mam konta w Polsce?
-
pytanie do administratora. Jeśli teraz zweryfikuję polskie konto bankowe, Czy mogę zmienić moje konto bankowe na słowackie, kiedy pojawi się wypłata na payredeem .. Czy będę musiał utworzyć nowe konto su i zweryfikować je za pomocą innego konta bankowego? Kiedy pojawi się payredeem, czy polskie konto bankowe nie będzie już wymagane?
Так, можете, якщо прописка не Крим або ДонбассTwoja_Laska pisze: ↑pn mar 20, 2023 3:26 pmCzy mogę otrzymać pieniądze, jeśli mieszkam na Ukrainie i nie mam konta w Polsce?
-
- Administrator
Każdy użytkownik powinien posiadać jedno konto do wypłat. W takiej sytuacji będzie mogła Pani na tym samym koncie przejść ponowną weryfikację na podstronie wypłać.sweetHoneyy pisze: ↑pn mar 20, 2023 5:06 pmpytanie do administratora. Jeśli teraz zweryfikuję polskie konto bankowe, Czy mogę zmienić moje konto bankowe na słowackie, kiedy pojawi się wypłata na payredeem .. Czy będę musiał utworzyć nowe konto su i zweryfikować je za pomocą innego konta bankowego? Kiedy pojawi się payredeem, czy polskie konto bankowe nie będzie już wymagane?
Czy warto czekać na wprowadzenie Twojego systemu płatności do systemu jeszcze w tym tygodniu?PayRedeem_Support pisze: ↑pn mar 20, 2023 1:07 pmW tej chwili, w takim przypadku dalej będziemy wymagać Karty Pobytu albo dokument potwierdzająct legalny pobyt w Polsce.