Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Twoja_Laska

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Twoja_Laska » pn mar 20, 2023 3:26 pm

Czy mogę otrzymać pieniądze, jeśli mieszkam na Ukrainie i nie mam konta w Polsce?

Batwomen

Post autor: Batwomen » pn mar 20, 2023 3:33 pm

in order to withdraw money to Ukraine through your system, it is enough for me to link a Ukrainian account to payredeem ?or do you need something else?

sweetHoneyy

Post autor: sweetHoneyy » pn mar 20, 2023 5:06 pm

pytanie do administratora. Jeśli teraz zweryfikuję polskie konto bankowe, Czy mogę zmienić moje konto bankowe na słowackie, kiedy pojawi się wypłata na payredeem .. Czy będę musiał utworzyć nowe konto su i zweryfikować je za pomocą innego konta bankowego? Kiedy pojawi się payredeem, czy polskie konto bankowe nie będzie już wymagane?

lisaitsme

Post autor: lisaitsme » pn mar 20, 2023 6:42 pm

Twoja_Laska pisze:
pn mar 20, 2023 3:26 pm
Czy mogę otrzymać pieniądze, jeśli mieszkam na Ukrainie i nie mam konta w Polsce?
Так, можете, якщо прописка не Крим або Донбасс

lisaitsme

Post autor: lisaitsme » pn mar 20, 2023 6:43 pm

Batwomen pisze:
pn mar 20, 2023 3:33 pm
in order to withdraw money to Ukraine through your system, it is enough for me to link a Ukrainian account to payredeem ?or do you need something else?
Цього достатньо. Ще потрібно активувати кєшаут, якщо ще цього не зробили

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » pn mar 20, 2023 7:20 pm

sweetHoneyy pisze:
pn mar 20, 2023 5:06 pm
pytanie do administratora. Jeśli teraz zweryfikuję polskie konto bankowe, Czy mogę zmienić moje konto bankowe na słowackie, kiedy pojawi się wypłata na payredeem .. Czy będę musiał utworzyć nowe konto su i zweryfikować je za pomocą innego konta bankowego? Kiedy pojawi się payredeem, czy polskie konto bankowe nie będzie już wymagane?
Każdy użytkownik powinien posiadać jedno konto do wypłat. W takiej sytuacji będzie mogła Pani na tym samym koncie przejść ponowną weryfikację na podstronie wypłać.

Batwomen

Post autor: Batwomen » pn mar 20, 2023 8:47 pm

is a Ukrainian currency account in dollars suitable for transferring from payredeem?

Mily_Eva

Post autor: Mily_Eva » pn mar 20, 2023 9:01 pm

Batwomen pisze:
pn mar 20, 2023 8:47 pm
is a Ukrainian currency account in dollars suitable for transferring from payredeem?
підхожить, мій верифікували..

Batwomen

Post autor: Batwomen » pn mar 20, 2023 9:13 pm

Do I need to create some additional accounts or cards in payredeem? Or how will the money from the site be credited there?

lisaitsme

Post autor: lisaitsme » pn mar 20, 2023 11:41 pm

PayRedeem_Support pisze:
pn mar 20, 2023 1:07 pm
Jagoda22 pisze:
ndz mar 19, 2023 10:03 pm
Witam!Powiedz mi proszę, czy ukraiński paszport i zweryfikowane konto bankowe w Polsce na to samo nazwisko nadają się do weryfikacji?
W tej chwili, w takim przypadku dalej będziemy wymagać Karty Pobytu albo dokument potwierdzająct legalny pobyt w Polsce.
Czy warto czekać na wprowadzenie Twojego systemu płatności do systemu jeszcze w tym tygodniu?

ODPOWIEDZ