Mi rano Mod powiedział, ze za ok 2 tygodnie.
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Skoro i tak przelew na revo nie pojdzie, to czy możecie zrobić mi zwrot żet, abym mogła się zweryfikować jeszcze raz i przyspieszyć cały ten proces? Wisi w nie zrealizowanych..
-
- Administrator
Napisz w tej sprawie na kontakt.Cash_Lola pisze: ↑czw mar 16, 2023 7:16 pmSkoro i tak przelew na revo nie pojdzie, to czy możecie zrobić mi zwrot żet, abym mogła się zweryfikować jeszcze raz i przyspieszyć cały ten proces? Wisi w nie zrealizowanych..
Dziękuję bardzo byłem u większości was wczoraj do godzin nocnych sprawnie modrarator wczoraj weryfikował osoby.PoznajMnie21 pisze: ↑czw mar 16, 2023 5:44 pmGoryl chciałam podziękować ze się pojawiłeś na mojej trans i Pomogłeś mi zawołać moderatora który szybko się pojawił i wszystko przeszło pomyślnie Jesteś nie zastąpiony! :* Dziękuję całym serduszkiem ♥️♥️♥️. Więcej takich miłych osób i pomocnych. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ :) Moderatorowi Również Dziękuję. Wszystko przeszło pomyślnie i szybciutko teraz tylko czekać na pieniążki które zleciłam do wypłaty :).
Ja gdzie tylko odwiedziłem was po wpisaniu na czat @MODERATOR on był odrazu wiele razy na siebie wczoraj trafiliśmy jeśli pomogłem to bardzo dobrze nie musieliście długo czekać
Moderator@ wczoraj szedł jak błyskawica sprawnie i szybko 👍.
Oczywiście ja też dziękuję za szybką i sprawną pomoc wczoraj jak i dziś wszystkim Modratorom tym pracującym na portalu i tym pracującym tu na forum.
Podziękować też należy panu konsultantowi Pay Redeem za pomoc na forum razem z adminami forum showup.tv.
Dziękuję też bardzo przede wszystkim nadającym kobietą że tak licznie zawitały na weryfikację na portal i na forum na komunikaty i jeszcze sobie tu pomagają nawzajem ogarniać problemy.
Pamiętajcie to forum jest dla was nie dla hejtu.
Liczę że wszystkie osoby przejdą pomyślnie weryfikację. Pozdrawiam Goryl
-
Goryl to super facet,zawsze doradzi i pomoże.Dziekuje,,GORYL,, jestes wielki!
Ostatnio zmieniony czw mar 16, 2023 8:48 pm przez monikadomina, łącznie zmieniany 1 raz.
Goryl dziekuje ze dzis zawołałes mi moderatora,ale i tak lipa bo weryfikowałam sie przez Revoluta i mi odpisał mod ze kasa nie dojdziezrobiłam na neobank wysłalam przelewy chyba z 4 i tez dupa,po 9 h pojawil na czerwono komunikat Wtrakcie weryfikacji nie udalo sie pozyskac zadnych danych,sprobuj uzyc innej metodyGORYL pisze: ↑czw mar 16, 2023 7:33 pmDziękuję bardzo byłem u większości was wczoraj do godzin nocnych sprawnie modrarator wczoraj weryfikował osoby.PoznajMnie21 pisze: ↑czw mar 16, 2023 5:44 pmGoryl chciałam podziękować ze się pojawiłeś na mojej trans i Pomogłeś mi zawołać moderatora który szybko się pojawił i wszystko przeszło pomyślnie Jesteś nie zastąpiony! :* Dziękuję całym serduszkiem ♥️♥️♥️. Więcej takich miłych osób i pomocnych. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ :) Moderatorowi Również Dziękuję. Wszystko przeszło pomyślnie i szybciutko teraz tylko czekać na pieniążki które zleciłam do wypłaty :).
Ja gdzie tylko odwiedziłem was po wpisaniu na czat @MODERATOR on był odrazu wiele razy na siebie wczoraj trafiliśmy jeśli pomogłem to bardzo dobrze nie musieliście długo czekać
Oczywiście ja też dziękuję za szybką i sprawną pomoc wczoraj jak i dziś wszystkim Modratorom tym pracującym na portalu i tym pracującym tu na forum.
Podziękować też należy panu konsultantowi Pay Redeem za pomoc na forum razem z adminami forum showup.tv.
Dziękuję też bardzo przede wszystkim nadającym kobietą że tak licznie zawitały na weryfikację na portal i na forum na komunikaty i jeszcze sobie tu pomagają nawzajem ogarniać problemy.
co mam teraz zrobic? caly czas zlecalam na to konto i bylo ok
-
Goryl :) chciałam tylko zapytać czy jutro również przelewy wychodzą? Orientujesz się możeGORYL pisze: ↑czw mar 16, 2023 7:33 pmDziękuję bardzo byłem u większości was wczoraj do godzin nocnych sprawnie modrarator wczoraj weryfikował osoby.PoznajMnie21 pisze: ↑czw mar 16, 2023 5:44 pmGoryl chciałam podziękować ze się pojawiłeś na mojej trans i Pomogłeś mi zawołać moderatora który szybko się pojawił i wszystko przeszło pomyślnie Jesteś nie zastąpiony! :* Dziękuję całym serduszkiem ♥️♥️♥️. Więcej takich miłych osób i pomocnych. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ :) Moderatorowi Również Dziękuję. Wszystko przeszło pomyślnie i szybciutko teraz tylko czekać na pieniążki które zleciłam do wypłaty :).
-
Hej, czy wiadomo coś w sprawie banku millenium? Wczoraj robiłam weryfikację i normalną i tę z przelewem, niestety nadal pojawia się komunikat na SU że trwa proces weryfikacji po stronie partnera (jest napisane kilka minut, czekam od wczoraj rana). Dzisiaj ponownie wprowadziłam te same dane i nic. Może ktoś wie jak to przyspieszyć i ogólnie wtf?
-
Można zrobić weryfikacje na konto bankowe które mam wspólne z partnerem?wszystkowidze pisze: ↑czw mar 16, 2023 7:30 pmNapisz w tej sprawie na kontakt.