Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Goryl chciałam podziękować ze się pojawiłeś na mojej trans i Pomogłeś mi zawołać moderatora który szybko się pojawił i wszystko przeszło pomyślnie Jesteś nie zastąpiony! :* Dziękuję całym serduszkiem ♥️♥️♥️. Więcej takich miłych osób i pomocnych. JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ :) Moderatorowi Również Dziękuję. Wszystko przeszło pomyślnie i szybciutko teraz tylko czekać na pieniążki które zleciłam do wypłaty :).
-
Ale ja na firmowe zlecałam zawsze i odrzucili mi,osobiste wspólne z m.tez...Osobiste inne noe przeszło...Nowy bank od razu w ciągu 40 minut (alior)
- toweliiegirl420
Payredeem. Dostałam odpowiedź od was że potrzebuje dokument potwierdzający legalny pobyt w Polsce.
Chodzi o PESEL?
Chodzi o PESEL?
Ostatnio zmieniony czw mar 16, 2023 7:08 pm przez toweliiegirl420, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Administrator
-
Musimy czekać, aż w panelu SU pojawi się opcja wypłaty do PayRedeem.SympatycznaOmg pisze: ↑czw mar 16, 2023 6:38 pmUdało mi się przejść na payreedem do poziomu 1 . I teraz co dalej?
Teraz nic, musisz czekac az SU udostepni ta metode platnosci...SympatycznaOmg pisze: ↑czw mar 16, 2023 6:38 pmUdało mi się przejść na payreedem do poziomu 1 . I teraz co dalej?