Tak można. Już dziś takie zweryfikowaliśmy.rabarbarowy6969 pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:29 pmPayRedeem_Support czy można u Was zweryfikować konto ZEN do wypłat?
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
- Partner
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
dziekuję!PayRedeem_Support pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:43 pmTak można. Już dziś takie zweryfikowaliśmy.rabarbarowy6969 pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:29 pmPayRedeem_Support czy można u Was zweryfikować konto ZEN do wypłat?
-
- Partner
Chodzi o limit roczny na którym poziomie konta PayRedeem? Na poziomie pierwszym limit to 25,000 EUR (około 117,000 PLN) a po weryfikacji na drugi poziom konta można wypłacić aż do 100,000 EUR. Czy możesz mi wytłumaczyć o co chodzi z kwotą wolną od podatku? Ja sprawdzę dokładniej z kontem firmowym, ale na dany moment nie mamy możliwości weryfikacji takiego konta._Judytka_ pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:26 pmPanie szanowny Jurku . Skoro nie można robić wyplat na firmowe konto jak legalnie je wypłacić skoro nie jedna dziewczyna posiada wypłaty miesięczne wyższe niż limit roczny co jednoznacznie przekracza kwotę wolna od podatku . Proszę o odpowiedź bo zabierając nam możliwość wyplat na konto firmowe zostawiacie nas w d....
-
wszystkowidze jeszcze jedno pytanie.
Do kiedy będzie "stara opcja" wypłat żetonów bezpośrednio od Was bez pośrednictwa PayRedeem?
Do kiedy będzie "stara opcja" wypłat żetonów bezpośrednio od Was bez pośrednictwa PayRedeem?
-
- Partner
Limit jest zwiększony po weryfikacji dokumentów. Ale komunikat dziwny - wyświetlił się po Angielsku pomimo wersji w PL?Squirtujaca_kotka92 pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:13 pmWitam. Przesłałam skan dowodu z obu stron oraz dokument potwierdzający mój adres zamieszkania ale nadal limit wypłat się nie zwiększył. Wyświetla się jedynie komunikat: " UPS! This payment methods already existis". Proszę o pomoc. Dziękuję
Proszę skontaktuj się bezpośrednio z naszym działem obsługi klienta, bo tam będziemy mieli wgląd w twoje przesłane dokumenty i będziemy mogli lepiej pomóc.
Ponawiam pytanie, do kiedy będzie stara opcja przelewów bez pośrednictwa PayRedeem? Proszę o bardziej konkretną odpowiedz niż „za pare tygodni” Bo pare tygodni to mogą być 2 lub 20, proszę o odpowiedz .rabarbarowy6969 pisze: ↑wt mar 14, 2023 4:13 pmwszystkowidze jeszcze jedno pytanie.
Ostatnio zmieniony wt mar 14, 2023 4:33 pm przez MsKylie, łącznie zmieniany 1 raz.