Podobno można, właśnie założyłam tam konto, zobaczymy jutroAnissa_Kate pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:10 pmDziewczyny, czy któraś z was weryfikowała się kątem bankowym z revoluta?
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Witam. Przesłałam skan dowodu z obu stron oraz dokument potwierdzający mój adres zamieszkania ale nadal limit wypłat się nie zwiększył. Wyświetla się jedynie komunikat: " UPS! This payment methods already existis". Proszę o pomoc. Dziękuję
-
Czy można u Was zweryfikować konto ZEN do wypłat?
-
Ile czekałas na podwyższenie limitu?ola2504 pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:05 pmGdzie za coś płaciłas przelewem bankowym
Panie szanowny Jurku . Skoro nie można robić wyplat na firmowe konto jak legalnie je wypłacić skoro nie jedna dziewczyna posiada wypłaty miesięczne wyższe niż limit roczny co jednoznacznie przekracza kwotę wolna od podatku . Proszę o odpowiedź bo zabierając nam możliwość wyplat na konto firmowe zostawiacie nas w d....
-
gwiazda pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:13 pmPodobno można, właśnie założyłam tam konto, zobaczymy jutroAnissa_Kate pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:10 pmDziewczyny, czy któraś z was weryfikowała się kątem bankowym z revoluta?
Ponawiam pytanie :)
-
PayRedeem_Support czy można u Was zweryfikować konto ZEN do wypłat?
2h maxRobienadgodziny pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:24 pmIle czekałas na podwyższenie limitu?
-
- Partner
Tak to prawda. Nie potrzebny nam jest cały wyciąg z konta, można przesłać potwierdzenie przelewu, byle był widoczny adres zamieszkania, imie i nazwisko i numer konta.ciasna_czikita pisze: ↑wt mar 14, 2023 2:57 pmCzy muszę przesłać wam wyciąg z konta?
Nie chcę tego robić, bo to są moje poufne dane a na stronie macie tak napisane.
Rachunki u mnie odpadają, bo ja nie płacę żadnych.
Czy to prawda, że zamiast tego mogę przesłać potwierdzenie jakiegokolwiek przelewu byle z moim adresem zamieszkania, imieniem i nazwiskiem?