Tak przesłałam skan dowodu z obu stron i potwierdzenie transakcji w pdf rachunek za media,na rachunku widoczny jest mój numer konta oraz adres zamieszkania.Ile to może potrwać, żeby limit został podwyższony?PayRedeem_Support pisze: ↑wt mar 14, 2023 2:26 pmTo jest wiadomość o podwyższeniu poziomu konta, np. jeżeli został przesłany skan/zdjęcie Twojego dowodu. Numer konta wpisuję się w osobnym miejscu, w "Ustawieniach profilu", w zakładce "Wypłata" Tam można też załączyć wyciąg z banku.Robienadgodziny pisze: ↑wt mar 14, 2023 2:18 pmTwoje dokumenty zostały przesłane i oczekują na weryfikację Wkrótce prześlemy e-mailem aktualizację dotyczącą Twojego podwyższenia poziomu.Taki komunikat dostałam od PayReedem ale nigdzie nie widziałam ,żeby gdzieś wpisać swój numer konta na, który chcę żeby były przelewane pieniądze czy to później się pojawi jak już będę miała środki z su?
Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Jestem zmuszona założyc nowe konto bankowe i tutaj moje pytanie co mam zrobić i jakie przedstawić dokumenty by wypłacać sobie więcej pieniędzy skoro na nowym koncie bankowym nie będzie żadnych informacji o przelewach
-
Czy muszę przesłać wam wyciąg z konta?
Nie chcę tego robić, bo to są moje poufne dane a na stronie macie tak napisane.
Rachunki u mnie odpadają, bo ja nie płacę żadnych.
Czy to prawda, że zamiast tego mogę przesłać potwierdzenie jakiegokolwiek przelewu byle z moim adresem zamieszkania, imieniem i nazwiskiem?
Nie chcę tego robić, bo to są moje poufne dane a na stronie macie tak napisane.
Rachunki u mnie odpadają, bo ja nie płacę żadnych.
Czy to prawda, że zamiast tego mogę przesłać potwierdzenie jakiegokolwiek przelewu byle z moim adresem zamieszkania, imieniem i nazwiskiem?
-
-
To jak tak to git. Dzięki Ola ;)ola2504 pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:05 pmGdzie za coś płaciłas przelewem bankowym
No problem😉ciasna_czikita pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:06 pmTo jak tak to git. Dzięki Ola ;)
-
Dziewczyny, czy któraś z was weryfikowała się kątem bankowym z revoluta?
czy trzeba iść do banku czy gdzie?ola2504 pisze: ↑wt mar 14, 2023 3:05 pmGdzie za coś płaciłas przelewem bankowym