Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

.

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Sexsukotek

.

Post autor: Sexsukotek » pn mar 06, 2023 2:49 pm

Kto już dostał za 09.01?

Sweet00

Post autor: Sweet00 » pn mar 06, 2023 3:45 pm

U mnie widnieje jako zlecony a kasy brak..

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn mar 06, 2023 3:51 pm

Sexsukotek pisze:
pn mar 06, 2023 2:49 pm
Kto już dostał za 09.01?
Tak dostały dziś osoby i po 13 mają na koncie.

Sweet00

Post autor: Sweet00 » pn mar 06, 2023 4:00 pm

Ja nie dostałam jak mogłabym się z administracją skontaktować? Napisałam do nich ale się nie odzywają

Sexsukotek

Post autor: Sexsukotek » pn mar 06, 2023 4:03 pm

Ja też nie dostałam i dalej wisi w zleconych. A dużo tych ludzi dostało dziś ?

_pinacolada_

Post autor: _pinacolada_ » pn mar 06, 2023 4:11 pm

A ktoś wgl dostał jakąkolwiek informacje kiedy udostępnią ponownie panel do zlecenia wypłat? Tak, wiem że najpierw puszczają te już zlecone przelewy, ale jak to idzie w takim super szybkim tempie to będziemy się bujać z tym do maja jak nie dłużej. Komuś odpisali coś na ten temat? Przecież to aż nieprawdopodobne ile to trwa, mamy już marzec, a nadal wszystko stoi ... Cały czas widzę stary komunikat w panelu, żadnej nowej informacji na jakim to wszystko jest etapie ...

Sweet00

Post autor: Sweet00 » pn mar 06, 2023 5:07 pm

Przyszedł przelew ❤️

malawydra

Post autor: malawydra » pn mar 06, 2023 6:07 pm

_pinacolada_ pisze:
pn mar 06, 2023 4:11 pm
A ktoś wgl dostał jakąkolwiek informacje kiedy udostępnią ponownie panel do zlecenia wypłat? Tak, wiem że najpierw puszczają te już zlecone przelewy, ale jak to idzie w takim super szybkim tempie to będziemy się bujać z tym do maja jak nie dłużej. Komuś odpisali coś na ten temat? Przecież to aż nieprawdopodobne ile to trwa, mamy już marzec, a nadal wszystko stoi ... Cały czas widzę stary komunikat w panelu, żadnej nowej informacji na jakim to wszystko jest etapie ...
Od piątku wysyłam emaile z zapytaniem na kiedy przewidują (przy takim tempie wypłat zaległośći), otwarcie panelu wypłat. Niestety nie odpisują.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn mar 06, 2023 6:17 pm

malawydra pisze:
pn mar 06, 2023 6:07 pm
_pinacolada_ pisze:
Od piątku wysyłam emaile z zapytaniem na kiedy przewidują (przy takim tempie wypłat zaległośći), otwarcie panelu wypłat. Niestety nie odpisują.
Malawydra ty niedawno dostałaś przelew to nie oczekuj że odrazu panel zostanie otwarty.
Panel wypłat zostanie przywrócony po całkowitym wypłaceniu zaległości za przelewy oczekujące do 17/18 stycznia.

malawydra

Post autor: malawydra » pn mar 06, 2023 6:49 pm

GORYL pisze:
pn mar 06, 2023 6:17 pm
malawydra pisze:
pn mar 06, 2023 6:07 pm
_pinacolada_ pisze:
Malawydra ty niedawno dostałaś przelew to nie oczekuj że odrazu panel zostanie otwarty.
Panel wypłat zostanie przywrócony po całkowitym wypłaceniu zaległości za przelewy oczekujące do 17/18 stycznia.

Ja nie oczekuje, że od razu otworzą panel, tylko oczekuje informacji kiedy to będzie, plus/minus dwa dni chociaż 😅

ODPOWIEDZ