.
Tak dostały dziś osoby i po 13 mają na koncie.
-
Ja też nie dostałam i dalej wisi w zleconych. A dużo tych ludzi dostało dziś ?
-
A ktoś wgl dostał jakąkolwiek informacje kiedy udostępnią ponownie panel do zlecenia wypłat? Tak, wiem że najpierw puszczają te już zlecone przelewy, ale jak to idzie w takim super szybkim tempie to będziemy się bujać z tym do maja jak nie dłużej. Komuś odpisali coś na ten temat? Przecież to aż nieprawdopodobne ile to trwa, mamy już marzec, a nadal wszystko stoi ... Cały czas widzę stary komunikat w panelu, żadnej nowej informacji na jakim to wszystko jest etapie ...
Od piątku wysyłam emaile z zapytaniem na kiedy przewidują (przy takim tempie wypłat zaległośći), otwarcie panelu wypłat. Niestety nie odpisują._pinacolada_ pisze: ↑pn mar 06, 2023 4:11 pmA ktoś wgl dostał jakąkolwiek informacje kiedy udostępnią ponownie panel do zlecenia wypłat? Tak, wiem że najpierw puszczają te już zlecone przelewy, ale jak to idzie w takim super szybkim tempie to będziemy się bujać z tym do maja jak nie dłużej. Komuś odpisali coś na ten temat? Przecież to aż nieprawdopodobne ile to trwa, mamy już marzec, a nadal wszystko stoi ... Cały czas widzę stary komunikat w panelu, żadnej nowej informacji na jakim to wszystko jest etapie ...
Malawydra ty niedawno dostałaś przelew to nie oczekuj że odrazu panel zostanie otwarty.malawydra pisze: ↑pn mar 06, 2023 6:07 pmOd piątku wysyłam emaile z zapytaniem na kiedy przewidują (przy takim tempie wypłat zaległośći), otwarcie panelu wypłat. Niestety nie odpisują._pinacolada_ pisze: ↑pn mar 06, 2023 4:11 pmA ktoś wgl dostał jakąkolwiek informacje kiedy udostępnią ponownie panel do zlecenia wypłat? Tak, wiem że najpierw puszczają te już zlecone przelewy, ale jak to idzie w takim super szybkim tempie to będziemy się bujać z tym do maja jak nie dłużej. Komuś odpisali coś na ten temat? Przecież to aż nieprawdopodobne ile to trwa, mamy już marzec, a nadal wszystko stoi ... Cały czas widzę stary komunikat w panelu, żadnej nowej informacji na jakim to wszystko jest etapie ...
Panel wypłat zostanie przywrócony po całkowitym wypłaceniu zaległości za przelewy oczekujące do 17/18 stycznia.
GORYL pisze: ↑pn mar 06, 2023 6:17 pmMalawydra ty niedawno dostałaś przelew to nie oczekuj że odrazu panel zostanie otwarty.malawydra pisze: ↑pn mar 06, 2023 6:07 pmOd piątku wysyłam emaile z zapytaniem na kiedy przewidują (przy takim tempie wypłat zaległośći), otwarcie panelu wypłat. Niestety nie odpisują._pinacolada_ pisze: ↑pn mar 06, 2023 4:11 pmA ktoś wgl dostał jakąkolwiek informacje kiedy udostępnią ponownie panel do zlecenia wypłat? Tak, wiem że najpierw puszczają te już zlecone przelewy, ale jak to idzie w takim super szybkim tempie to będziemy się bujać z tym do maja jak nie dłużej. Komuś odpisali coś na ten temat? Przecież to aż nieprawdopodobne ile to trwa, mamy już marzec, a nadal wszystko stoi ... Cały czas widzę stary komunikat w panelu, żadnej nowej informacji na jakim to wszystko jest etapie ...
Panel wypłat zostanie przywrócony po całkowitym wypłaceniu zaległości za przelewy oczekujące do 17/18 stycznia.
Ja nie oczekuje, że od razu otworzą panel, tylko oczekuje informacji kiedy to będzie, plus/minus dwa dni chociaż 😅