Wiadomość od Su , problem będzie trwał kilka dni roboczych
Re: Wiadomość od Su , problem będzie trwał kilka dni roboczych
To ten sam temat posty ale on zmienia tytuł raz jest wyplata dziś a problem będzie trwał kilka dni roboczych.
To nie wykonalne w tak szybkim czasie.
To nie wykonalne w tak szybkim czasie.
-
najlepiej nastawcie sie na luty, lepiej sie milo zaskoczyc niz rozczarowac a faktycznie juz jak transmituje to byl 2 razy taki problem ze ponad miesiac nie bylo pieniedzy, moze po 2 tygodniach dali komunikat i pozniej jakos zmienili kwote wyplaty z 1000 zetonow na 10000 jako minimalna :)
-
goryl czy ty masz coś z głowa ? Przecież jest napisane ze wypłaty będą w tym tygodniu a nie dziś hahahahahhahaha co za typ - weźcie już nie czytajcie tego co on pisze - ja tez mogę napisać ze jestem Moderatorem bądź byłam hahahGORYL pisze: ↑wt sty 17, 2023 4:00 pmNiceToFitYou wczoraj zakładał temat wypłaty będą dzisiaj w tytule postu co potem go przemienił.toweliiegirl420 pisze: ↑wt sty 17, 2023 3:53 pmKtooooo pisał że wypłaty będą dziś ktooooo pokaż mi halo halo
-
ok to dlaczego rok temu na wypłaty czekało się ok 10-12 dni a nie 6 tygodni ?
rok temu była taka sytuacja część dziewczyn otrzymałem wypłaty normalnie i regularne,w tym czasie druga część dziewcząt otrzymała anulowanie wszystkich wypłat(przyczyna zlecenie wypłaty na konto faceta) wtedy dziewczyny musiały podać konto osobiste), ale płatności nie zostały wtedy wstrzymane.MoKra_Suczita pisze: ↑wt sty 17, 2023 5:32 pmok to dlaczego rok temu na wypłaty czekało się ok 10-12 dni a nie 6 tygodni ?
-
Lolipopp pisze: ↑wt sty 17, 2023 5:47 pmja miałam wstrzymana na ok 14 dni , tez było straszenie ze 4-6 tygodniMoKra_Suczita pisze: ↑wt sty 17, 2023 5:32 pmok to dlaczego rok temu na wypłaty czekało się ok 10-12 dni a nie 6 tygodni ?
rok temu była taka sytuacja część dziewczyn otrzymałem wypłaty normalnie i regularne,w tym czasie druga część dziewcząt otrzymała anulowanie wszystkich wypłat(przyczyna zlecenie wypłaty na konto faceta) wtedy dziewczyny musiały podać konto osobiste), ale płatności nie zostały wtedy wstrzymane.
-
Dokładnie tak było 👍znajoma_nieznajoma pisze: ↑wt sty 17, 2023 4:06 pmnajlepiej nastawcie sie na luty, lepiej sie milo zaskoczyc niz rozczarowac a faktycznie juz jak transmituje to byl 2 razy taki problem ze ponad miesiac nie bylo pieniedzy, moze po 2 tygodniach dali komunikat i pozniej jakos zmienili kwote wyplaty z 1000 zetonow na 10000 jako minimalna :)
Pamiętam
-
Od 13 dni czekam na wypłatę środków z su co się dzieje OSZUSTWO bo nigdy tak nie bylo