Wiadomość od Su , problem będzie trwał kilka dni roboczych
-
Wiadomość od Su , problem będzie trwał kilka dni roboczych
Wiadomość od Su , problem będzie trwal kilka dni roboczych ? Celowo by wprowadzali w błąd ?
- toweliiegirl420
Z tobą wszystko ok?NiceToFitYou pisze: ↑wt sty 17, 2023 12:39 pmWiadomość od Su , problem będzie trwal kilka dni roboczych ? Celowo by wprowadzali w błąd ?
Wczoraj zrobiłaś tutaj temat "kasa będzie w tygodniu" a dziś piszesz to
OMG, po co tworzysz plotki babo?
Baby to Ty masz w nosietoweliiegirl420 pisze: ↑wt sty 17, 2023 2:36 pmZ tobą wszystko ok?NiceToFitYou pisze: ↑wt sty 17, 2023 12:39 pmWiadomość od Su , problem będzie trwal kilka dni roboczych ? Celowo by wprowadzali w błąd ?
- toweliiegirl420
🤦🤦🤦_Pumcia_ pisze: ↑wt sty 17, 2023 2:58 pmBaby to Ty masz w nosietoweliiegirl420 pisze: ↑wt sty 17, 2023 2:36 pmZ tobą wszystko ok?NiceToFitYou pisze: ↑wt sty 17, 2023 12:39 pmWiadomość od Su , problem będzie trwal kilka dni roboczych ? Celowo by wprowadzali w błąd ?
Wczoraj podawał temat że dziś będą wypłaty i co gdzie one sątoweliiegirl420 pisze: ↑wt sty 17, 2023 2:36 pmZ tobą wszystko ok?NiceToFitYou pisze: ↑wt sty 17, 2023 12:39 pmWiadomość od Su , problem będzie trwal kilka dni roboczych ? Celowo by wprowadzali w błąd ?
Pisałem wyraźnie to potrwa do lutego więcej informacji nie udzielam tracę tylko czas na was.
Ktoś prosił cię o" tracę czasu" na nas??Nie widziałam, żeby ktoś wzywał Goryla🤦♀️Nikt nie wie, kiedy będą płatności, i Ty też,kropka.Właściciel su osobiście cię poinformował??Nie?Nie rozpraszaj pustych słów,które są nic nie warte bez potwierdzenia!GORYL pisze: ↑wt sty 17, 2023 3:32 pmWczoraj podawał temat że dziś będą wypłaty i co gdzie one sątoweliiegirl420 pisze: ↑wt sty 17, 2023 2:36 pmZ tobą wszystko ok?NiceToFitYou pisze: ↑wt sty 17, 2023 12:39 pmWiadomość od Su , problem będzie trwal kilka dni roboczych ? Celowo by wprowadzali w błąd ?
Pisałem wyraźnie to potrwa do lutego więcej informacji nie udzielam tracę tylko czas na was.
- toweliiegirl420
Ktooooo pisał że wypłaty będą dziś ktooooo pokaż mi halo haloGORYL pisze: ↑wt sty 17, 2023 3:32 pmWczoraj podawał temat że dziś będą wypłaty i co gdzie one sątoweliiegirl420 pisze: ↑wt sty 17, 2023 2:36 pmZ tobą wszystko ok?NiceToFitYou pisze: ↑wt sty 17, 2023 12:39 pmWiadomość od Su , problem będzie trwal kilka dni roboczych ? Celowo by wprowadzali w błąd ?
NiceToFitYou wczoraj zakładał temat wypłaty będą dzisiaj w tytule postu co potem go przemienił.toweliiegirl420 pisze: ↑wt sty 17, 2023 3:53 pmKtooooo pisał że wypłaty będą dziś ktooooo pokaż mi halo haloGORYL pisze: ↑wt sty 17, 2023 3:32 pmWczoraj podawał temat że dziś będą wypłaty i co gdzie one sątoweliiegirl420 pisze: ↑wt sty 17, 2023 2:36 pm
Z tobą wszystko ok?
- toweliiegirl420
A no to już inny temat. Bo widziałam tylko w tygodniuGORYL pisze: ↑wt sty 17, 2023 4:00 pmNiceToFitYou wczoraj zakładał temat wypłaty będą dzisiaj w tytule postu co potem go przemienił.toweliiegirl420 pisze: ↑wt sty 17, 2023 3:53 pmKtooooo pisał że wypłaty będą dziś ktooooo pokaż mi halo halo