Agnesss10146
-
Agnesss10146
Laska jest od niedawna,ale to jakas porażka.Robi transmisje z mega zblizeniami na twarz i wygląda to wręcz tragicznie,bo niestety uroda nie grzeszy.Ostatnio na transmisji coś jadła i widok mielonego pokarmu w ustach to jakas tragedia.Do tego mega brzydkie i nie zadbane dłonie z obgryzionymi paznokciami.
Ale oczywiście naczelne stuleje SU widzą super piękność,bo ogólnie to przeleca nawet drzewo w lesie gdy będzie w nim dziura.
Ale oczywiście naczelne stuleje SU widzą super piękność,bo ogólnie to przeleca nawet drzewo w lesie gdy będzie w nim dziura.
-
Ostatnio jak nadawała,to w tle na ścianie jakas zdarta i zwisająca tapeta....także to chyba niezła patologia...Ale jak zawsze pewnie znajdą się Janusze co rzuca zet....
-
"Janusze", "stuleje" - skąd w was tyle pogardy? Jeśli dadzą datki na poprawę sytuacji materialnej ("zdarta i zwisająca tapeta"), to tylko ich chwalić za dobre serduszka.
-
Dobre serduszka?Uczycie tylko,że wystarczy tu być i nic nie robić,bo zawsze ktoś ten zet rzuci.A później z tego powodu inne dziewczyny które naprawdę się starają to nie mogą zarobić.Zboczinson pisze: ↑sob wrz 24, 2022 9:42 pm"Janusze", "stuleje" - skąd w was tyle pogardy? Jeśli dadzą datki na poprawę sytuacji materialnej ("zdarta i zwisająca tapeta"), to tylko ich chwalić za dobre serduszka.
A poza tym jak ma kiepska sytuację materialną to niech idzie do opieki społecznej.SU to nie jest program "nasz nowy dom" czy " trudne sprawy".
Zresztą naprawa zwisającej tapety,to kwestia odrobiny kleju,a nie remontu za kilka tysięcy.A jeśli nadaje w takiej scenerii to jest zwykła syfiara-stac ja na laptopa czy tel żeby robić transmisje,to tym bardziej odrobiną kleju nie jest jakimś celem z kosmosu.I wszystko w temacie.
-
Kto uczy i dlaczego piszesz do mnie w liczbie mnogiej? Każdy ma prawo dać tej, której ma ochotę dać - tobie nic do tego. Zajmij się swoją kasą i syp tam, gdzie cię szeroki gest poprowadzi.
Rozumiem, że u ciebie wszystko zawsze dobrze sklejone, podklejone, scalone i spojone - nadmiarem jadu (zamiast kleju), którego tu nie dajesz rady wylać.
Temat można rozwinąć, nie widzę przeszkód. ;)
-
Nadmiarem jadu?Wyraziłem tylko swoją opinię,że laska jest zwykła syfiara,skoro ma obgryzione paznokcie i zwisająca ze ściany tapete...A skoro zdecydowała się robić transmisje to powinna zadbać o siebie i widok pomieszczeń gdzie robi live,bo dzięki temu zyska widzów i na przyszłość uniknie takich negatywnych opinii jak moja.
A jeśli cie bolą wszystkie negatywne opinie tutaj to poprostu nie wchodź i nie czytaj bo od tego stresu jeszcze jakiejś nerwicy dostaniesz.A to już będzie prawdziwy problem niż jedną,druga i dziesiąta negatywna opinia tutaj.
A jeśli cie bolą wszystkie negatywne opinie tutaj to poprostu nie wchodź i nie czytaj bo od tego stresu jeszcze jakiejś nerwicy dostaniesz.A to już będzie prawdziwy problem niż jedną,druga i dziesiąta negatywna opinia tutaj.
-
Ach, skoro to nie jad, w takim razie i ja wyrażę swoją opinię. Moim zdaniem jesteś zwykłym syfiarzem (umysłowym), bo zamiast posiąść wiedzę na temat onychofagii, jej przyczyn i skutków, to włazisz tu i się wyzłośliwiasz na bogu ducha winnej dziewczynie. Dodatkowo próbujesz wmówić, że to z troski o nią (big lol). Nic mnie nie boli, przynajmniej na tę chwilę, ale jak widzę ludzi tak małostkowych jak ty, biegnących tutaj, by podzielić się informacją o kawałku zwisającej tapety, to mam ochotę wytknąć im głupotę. Nie wiem czy zauważyłeś, ale w tym miejscu, w zalewie kosmicznego hejtu, prawie w ogóle nie ma pozytywnych opinii. Non stop leje się jad od tobie podobnych, skrytych nienawistników, którzy z byle pierdołą muszą zaiwaniać na forum i obwieszczać "całemu światu", jak bardzo są odrealnieni (patrz, powstrzymałem się, a mogłem użyć dosadniejszego określenia).
-
O moja wiedzę się nie martw.Ale widzę,że ty,taki forumowy madrala wszystko wiesz najlepiej.W takim razie wyjaśnij mi jak wpadłeś na to,że akurat u tej pani jest to objaw chorobowy?Stwierdziłes to telepatycznie,czy może przeprowadziłes już z owa panią wywiad środowiskowy?Profesor Wilczur się znalazł żeby zaraz tu wyskakiwac z onychofagia.Zboczinson pisze: ↑ndz wrz 25, 2022 10:47 amAch, skoro to nie jad, w takim razie i ja wyrażę swoją opinię. Moim zdaniem jesteś zwykłym syfiarzem (umysłowym), bo zamiast posiąść wiedzę na temat onychofagii, jej przyczyn i skutków, to włazisz tu i się wyzłośliwiasz na bogu ducha winnej dziewczynie. Dodatkowo próbujesz wmówić, że to z troski o nią (big lol). Nic mnie nie boli, przynajmniej na tę chwilę, ale jak widzę ludzi tak małostkowych jak ty, biegnących tutaj, by podzielić się informacją o kawałku zwisającej tapety, to mam ochotę wytknąć im głupotę. Nie wiem czy zauważyłeś, ale w tym miejscu, w zalewie kosmicznego hejtu, prawie w ogóle nie ma pozytywnych opinii. Non stop leje się jad od tobie podobnych, skrytych nienawistników, którzy z byle pierdołą muszą zaiwaniać na forum i obwieszczać "całemu światu", jak bardzo są odrealnieni (patrz, powstrzymałem się, a mogłem użyć dosadniejszego określenia).
Weź mnie nie rozsmieszaj człowieku.Mi wystarczyło połączenie kilku faktów żeby stwierdzić,że laska jest zwykła syfiara a ty dorobiles do tego cała ideologię.Wrzuc na luz chłopie,bo to nie miejsce żeby zbawiac świat.Sa ważniejsze kwestie niż jakas tam jedna czy piąta opinia na SU. Żegnam!
-
Doktor Wilczur - chirurg, jest postacią fikcyjną. Onychofagię leczy psychiatra, a jej następstwa, przede wszystkim dermatolog. Martwię się o świat złożony z takich ignorantów jak ty. Nie do tego stopnia, żeby włosy rwać z głowy, jednak czarno to widzę. Zastanawiam się co trzeba mieć we łbie i jak bardzo trzeba być oderwanym, żeby z obgryzania paznokci, odklejonego skrawka tapety, czy kawałka sałaty na zębie robić sensację. Ba! Ty zadałeś sobie trud i łączyłeś fakty, no jebnę. xD Prawdziwy z ciebie mistrz dedukcji, taki np. Sherlock Holmes (też postać fikcyjna) przy tobie się chowa.Kolorowy77 pisze: ↑ndz wrz 25, 2022 12:20 pmO moja wiedzę się nie martw.Ale widzę,że ty,taki forumowy madrala wszystko wiesz najlepiej.W takim razie wyjaśnij mi jak wpadłeś na to,że akurat u tej pani jest to objaw chorobowy?Stwierdziłes to telepatycznie,czy może przeprowadziłes już z owa panią wywiad środowiskowy?Profesor Wilczur się znalazł żeby zaraz tu wyskakiwac z onychofagia.
Weź mnie nie rozsmieszaj człowieku.Mi wystarczyło połączenie kilku faktów żeby stwierdzić,że laska jest zwykła syfiara a ty dorobiles do tego cała ideologię.Wrzuc na luz chłopie,bo to nie miejsce żeby zbawiac świat.Sa ważniejsze kwestie niż jakas tam jedna czy piąta opinia na SU. Żegnam!
Wrzuć na luz chłopie, bo są ważniejsze kwestie niż przeżuty pokarm i rozkminy na temat tego, do czego niektórym służą dziury w drzewach. Żegnam! xD
LORD_VADER88 = Kolorowy77? Zabrakło jeszcze tekstu o kółku różańcowym, a tak to prawie wszystko się zgadza. ;)