Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Agnesss10146

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Kolorowy77

Agnesss10146

Post autor: Kolorowy77 » sob wrz 24, 2022 9:07 am

Laska jest od niedawna,ale to jakas porażka.Robi transmisje z mega zblizeniami na twarz i wygląda to wręcz tragicznie,bo niestety uroda nie grzeszy.Ostatnio na transmisji coś jadła i widok mielonego pokarmu w ustach to jakas tragedia.Do tego mega brzydkie i nie zadbane dłonie z obgryzionymi paznokciami.
Ale oczywiście naczelne stuleje SU widzą super piękność,bo ogólnie to przeleca nawet drzewo w lesie gdy będzie w nim dziura.

XXX_44_XXX

Post autor: XXX_44_XXX » sob wrz 24, 2022 9:20 pm

Ostatnio jak nadawała,to w tle na ścianie jakas zdarta i zwisająca tapeta....także to chyba niezła patologia...Ale jak zawsze pewnie znajdą się Janusze co rzuca zet....

Zboczinson

Post autor: Zboczinson » sob wrz 24, 2022 9:42 pm

"Janusze", "stuleje" - skąd w was tyle pogardy? Jeśli dadzą datki na poprawę sytuacji materialnej ("zdarta i zwisająca tapeta"), to tylko ich chwalić za dobre serduszka.

Kolorowy77

Post autor: Kolorowy77 » sob wrz 24, 2022 10:02 pm

Zboczinson pisze:
sob wrz 24, 2022 9:42 pm
"Janusze", "stuleje" - skąd w was tyle pogardy? Jeśli dadzą datki na poprawę sytuacji materialnej ("zdarta i zwisająca tapeta"), to tylko ich chwalić za dobre serduszka.
Dobre serduszka?Uczycie tylko,że wystarczy tu być i nic nie robić,bo zawsze ktoś ten zet rzuci.A później z tego powodu inne dziewczyny które naprawdę się starają to nie mogą zarobić.
A poza tym jak ma kiepska sytuację materialną to niech idzie do opieki społecznej.SU to nie jest program "nasz nowy dom" czy " trudne sprawy".
Zresztą naprawa zwisającej tapety,to kwestia odrobiny kleju,a nie remontu za kilka tysięcy.A jeśli nadaje w takiej scenerii to jest zwykła syfiara-stac ja na laptopa czy tel żeby robić transmisje,to tym bardziej odrobiną kleju nie jest jakimś celem z kosmosu.I wszystko w temacie.

Zboczinson

Post autor: Zboczinson » sob wrz 24, 2022 10:42 pm

Kolorowy77 pisze:
sob wrz 24, 2022 10:02 pm
Uczycie tylko,że wystarczy tu być i nic nie robić
Kto uczy i dlaczego piszesz do mnie w liczbie mnogiej? Każdy ma prawo dać tej, której ma ochotę dać - tobie nic do tego. Zajmij się swoją kasą i syp tam, gdzie cię szeroki gest poprowadzi.
Rozumiem, że u ciebie wszystko zawsze dobrze sklejone, podklejone, scalone i spojone - nadmiarem jadu (zamiast kleju), którego tu nie dajesz rady wylać.
Temat można rozwinąć, nie widzę przeszkód. ;)

Kolorowy77

Post autor: Kolorowy77 » ndz wrz 25, 2022 8:45 am

Nadmiarem jadu?Wyraziłem tylko swoją opinię,że laska jest zwykła syfiara,skoro ma obgryzione paznokcie i zwisająca ze ściany tapete...A skoro zdecydowała się robić transmisje to powinna zadbać o siebie i widok pomieszczeń gdzie robi live,bo dzięki temu zyska widzów i na przyszłość uniknie takich negatywnych opinii jak moja.
A jeśli cie bolą wszystkie negatywne opinie tutaj to poprostu nie wchodź i nie czytaj bo od tego stresu jeszcze jakiejś nerwicy dostaniesz.A to już będzie prawdziwy problem niż jedną,druga i dziesiąta negatywna opinia tutaj.

Zboczinson

Post autor: Zboczinson » ndz wrz 25, 2022 10:47 am

Ach, skoro to nie jad, w takim razie i ja wyrażę swoją opinię. Moim zdaniem jesteś zwykłym syfiarzem (umysłowym), bo zamiast posiąść wiedzę na temat onychofagii, jej przyczyn i skutków, to włazisz tu i się wyzłośliwiasz na bogu ducha winnej dziewczynie. Dodatkowo próbujesz wmówić, że to z troski o nią (big lol). Nic mnie nie boli, przynajmniej na tę chwilę, ale jak widzę ludzi tak małostkowych jak ty, biegnących tutaj, by podzielić się informacją o kawałku zwisającej tapety, to mam ochotę wytknąć im głupotę. Nie wiem czy zauważyłeś, ale w tym miejscu, w zalewie kosmicznego hejtu, prawie w ogóle nie ma pozytywnych opinii. Non stop leje się jad od tobie podobnych, skrytych nienawistników, którzy z byle pierdołą muszą zaiwaniać na forum i obwieszczać "całemu światu", jak bardzo są odrealnieni (patrz, powstrzymałem się, a mogłem użyć dosadniejszego określenia).

Kolorowy77

Post autor: Kolorowy77 » ndz wrz 25, 2022 12:20 pm

Zboczinson pisze:
ndz wrz 25, 2022 10:47 am
Ach, skoro to nie jad, w takim razie i ja wyrażę swoją opinię. Moim zdaniem jesteś zwykłym syfiarzem (umysłowym), bo zamiast posiąść wiedzę na temat onychofagii, jej przyczyn i skutków, to włazisz tu i się wyzłośliwiasz na bogu ducha winnej dziewczynie. Dodatkowo próbujesz wmówić, że to z troski o nią (big lol). Nic mnie nie boli, przynajmniej na tę chwilę, ale jak widzę ludzi tak małostkowych jak ty, biegnących tutaj, by podzielić się informacją o kawałku zwisającej tapety, to mam ochotę wytknąć im głupotę. Nie wiem czy zauważyłeś, ale w tym miejscu, w zalewie kosmicznego hejtu, prawie w ogóle nie ma pozytywnych opinii. Non stop leje się jad od tobie podobnych, skrytych nienawistników, którzy z byle pierdołą muszą zaiwaniać na forum i obwieszczać "całemu światu", jak bardzo są odrealnieni (patrz, powstrzymałem się, a mogłem użyć dosadniejszego określenia).
O moja wiedzę się nie martw.Ale widzę,że ty,taki forumowy madrala wszystko wiesz najlepiej.W takim razie wyjaśnij mi jak wpadłeś na to,że akurat u tej pani jest to objaw chorobowy?Stwierdziłes to telepatycznie,czy może przeprowadziłes już z owa panią wywiad środowiskowy?Profesor Wilczur się znalazł żeby zaraz tu wyskakiwac z onychofagia.
Weź mnie nie rozsmieszaj człowieku.Mi wystarczyło połączenie kilku faktów żeby stwierdzić,że laska jest zwykła syfiara a ty dorobiles do tego cała ideologię.Wrzuc na luz chłopie,bo to nie miejsce żeby zbawiac świat.Sa ważniejsze kwestie niż jakas tam jedna czy piąta opinia na SU. Żegnam!

Zboczinson

Post autor: Zboczinson » ndz wrz 25, 2022 1:16 pm

Kolorowy77 pisze:
ndz wrz 25, 2022 12:20 pm
O moja wiedzę się nie martw.Ale widzę,że ty,taki forumowy madrala wszystko wiesz najlepiej.W takim razie wyjaśnij mi jak wpadłeś na to,że akurat u tej pani jest to objaw chorobowy?Stwierdziłes to telepatycznie,czy może przeprowadziłes już z owa panią wywiad środowiskowy?Profesor Wilczur się znalazł żeby zaraz tu wyskakiwac z onychofagia.
Weź mnie nie rozsmieszaj człowieku.Mi wystarczyło połączenie kilku faktów żeby stwierdzić,że laska jest zwykła syfiara a ty dorobiles do tego cała ideologię.Wrzuc na luz chłopie,bo to nie miejsce żeby zbawiac świat.Sa ważniejsze kwestie niż jakas tam jedna czy piąta opinia na SU. Żegnam!
Doktor Wilczur - chirurg, jest postacią fikcyjną. Onychofagię leczy psychiatra, a jej następstwa, przede wszystkim dermatolog. Martwię się o świat złożony z takich ignorantów jak ty. Nie do tego stopnia, żeby włosy rwać z głowy, jednak czarno to widzę. Zastanawiam się co trzeba mieć we łbie i jak bardzo trzeba być oderwanym, żeby z obgryzania paznokci, odklejonego skrawka tapety, czy kawałka sałaty na zębie robić sensację. Ba! Ty zadałeś sobie trud i łączyłeś fakty, no jebnę. xD Prawdziwy z ciebie mistrz dedukcji, taki np. Sherlock Holmes (też postać fikcyjna) przy tobie się chowa.
Wrzuć na luz chłopie, bo są ważniejsze kwestie niż przeżuty pokarm i rozkminy na temat tego, do czego niektórym służą dziury w drzewach. Żegnam! xD

niejaka

Post autor: niejaka » ndz wrz 25, 2022 2:06 pm

Kolorowy77 pisze:
ndz wrz 25, 2022 12:20 pm
to nie miejsce żeby zbawiac świat.
Żegnam!
LORD_VADER88 = Kolorowy77? Zabrakło jeszcze tekstu o kółku różańcowym, a tak to prawie wszystko się zgadza. ;)

ODPOWIEDZ