Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

slodkie_serce

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
hiddendragoni

Re: slodkie_serce

Post autor: hiddendragoni » ndz maja 01, 2022 9:11 pm

wiernyleszek pisze:
ndz maja 01, 2022 8:46 pm
hiddendragoni pisze:
ndz maja 01, 2022 7:25 pm
Słuchajcie to jest post skierowany do słodkiego_serca która jest Miłą, Fajną dziewczyną. A nie o cukiereczku która ma kompleksy że pojawiła się Młodsza, Ładniejsza przez którą cukierek ma kompleksy.
hiddendragoni pisze:
ndz maja 01, 2022 8:34 pm
LittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałe
jesteś jakiś nielogiczny. umieszczasz tu aluzję do Cukierka (twierdząc, że ma kompleksy), a jeśli ktoś odnosi się do twojej personalnej wycieczki, to masz mu za złe, że nie w tym temacie pisze.
ja nie umieszczam aluzji do cukierka tylko odnoszę się do własnej opini na którą składa się to iż: ten temat jest poświęcony słodkiemu_sercu a komentarze są odnośnie cukierka to chyba jest coś nie tak, czyż nie?

LittleStar

Post autor: LittleStar » ndz maja 01, 2022 9:24 pm

hiddendragoni pisze:
ndz maja 01, 2022 9:08 pm
LittleStar pisze:
ndz maja 01, 2022 8:42 pm
hiddendragoni pisze:
ndz maja 01, 2022 8:34 pm
Cukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).
LittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałe

Ja wcale nie napisałam że Cukierek jest moją ulubienica , tylko napisałam ze nie powinnna mieć kompleksów odnośnie Słodkości ,ps. Dużo jest tu fajnych dziewczyn kobiet , które czasami oglądam sama lub z mężem .

To chyba proste , przeczytałam ten komentarz tutaj to odpisuje tutaj .
LittleStar - po co czytasz wiadomości które nie odnoszą się do twojej ulubienicy?
[/quote]

wiernyleszek

Post autor: wiernyleszek » ndz maja 01, 2022 10:19 pm

hiddendragoni pisze:
ndz maja 01, 2022 9:11 pm
ja nie umieszczam aluzji do cukierka tylko odnoszę się do własnej opini na którą składa się to iż: ten temat jest poświęcony słodkiemu_sercu a komentarze są odnośnie cukierka to chyba jest coś nie tak, czyż nie?
czyż tak! ;) dlatego wystarczyłaby twoja uwaga, że kto ma ochotę pisać o Cukierku, to niech to robi w temacie Cukierka - koniec, kropka. natomiast ty musiałeś wtrącić swoje trzy grosze o jakichś rzekomych kompleksach Cuksa oraz aluzje do wieku i urody. na dodatek rzucasz się bezsensownie, gdy ktoś ma chęć nie zgodzić się z twoją opinią.
jeśli zaś chodzi o tematy na forum oraz komentarze w nich zawarte, to każdy ma prawo czytać wszystko jak leci, choćby ze zwykłej ciekawości. ma także prawo odnieść się do postów, bo na tym właśnie polega idea forum.

Scream

Post autor: Scream » ndz maja 08, 2022 2:51 pm

LittleStar pisze:
ndz maja 01, 2022 8:05 pm
hiddendragoni pisze:
ndz maja 01, 2022 7:25 pm
Słuchajcie to jest post skierowany do słodkiego_serca która jest Miłą, Fajną dziewczyną. A nie o cukiereczku która ma kompleksy że pojawiła się Młodsza, Ładniejsza przez którą cukierek ma kompleksy.
Cukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).
Obie są atrakcyjne na swój sposób i nie uważam, żeby musiały popadać w jakiekolwiek kompleksy.

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » ndz cze 26, 2022 9:38 pm

sympatyczna dawno juz tu jest, ciekawe ile lat dokladnie ma, ktos cos?

Tomek24Wroc

Post autor: Tomek24Wroc » sob lip 23, 2022 4:41 am

Ostatnio zmieniony pn lut 19, 2024 3:20 pm przez Tomek24Wroc, łącznie zmieniany 1 raz.

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » śr sie 10, 2022 8:38 pm

Tomek24Wroc pisze:
sob lip 23, 2022 4:41 am
Kiedyś była bardziej na luzie oraz rozmowna, ale teraz spina się o żetona
no kolego, nie pokazuje nic za free, czy to cie dziwi?

Scream

Post autor: Scream » śr sie 24, 2022 12:23 pm

Tomek24Wroc pisze:
sob lip 23, 2022 4:41 am
Kiedyś była bardziej na luzie oraz rozmowna, ale teraz spina się o żetona
Może się coś zmieniło, ale z tego co ja pamiętam to akurat Julka, to jedna z niewielu dziewczyn na tym portalu, która nie wymusza tipowania i nie wymaga na Tobie, że masz coś wrzucić, bo w innym przypadku się do Ciebie nie odezwie albo Cię wywali z transu.

Dominikk19

Post autor: Dominikk19 » sob maja 13, 2023 5:14 am

👍

Boaboo

Post autor: Boaboo » wt gru 31, 2024 2:38 am

Kiedyś była niczym młodsza siostra @MMM_Cukierek lecz tak się zaniedbała, że to teraz @MMM_Cukierek wygląda niczym młodsza siostra :P

ODPOWIEDZ