ja nie umieszczam aluzji do cukierka tylko odnoszę się do własnej opini na którą składa się to iż: ten temat jest poświęcony słodkiemu_sercu a komentarze są odnośnie cukierka to chyba jest coś nie tak, czyż nie?wiernyleszek pisze: ↑ndz maja 01, 2022 8:46 pmhiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 7:25 pmSłuchajcie to jest post skierowany do słodkiego_serca która jest Miłą, Fajną dziewczyną. A nie o cukiereczku która ma kompleksy że pojawiła się Młodsza, Ładniejsza przez którą cukierek ma kompleksy.jesteś jakiś nielogiczny. umieszczasz tu aluzję do Cukierka (twierdząc, że ma kompleksy), a jeśli ktoś odnosi się do twojej personalnej wycieczki, to masz mu za złe, że nie w tym temacie pisze.hiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 8:34 pmLittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałe
slodkie_serce
-
Re: slodkie_serce
-
LittleStar - po co czytasz wiadomości które nie odnoszą się do twojej ulubienicy?hiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 9:08 pmLittleStar pisze: ↑ndz maja 01, 2022 8:42 pmLittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałehiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 8:34 pmCukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).
Ja wcale nie napisałam że Cukierek jest moją ulubienica , tylko napisałam ze nie powinnna mieć kompleksów odnośnie Słodkości ,ps. Dużo jest tu fajnych dziewczyn kobiet , które czasami oglądam sama lub z mężem .
To chyba proste , przeczytałam ten komentarz tutaj to odpisuje tutaj .
[/quote]
-
czyż tak! ;) dlatego wystarczyłaby twoja uwaga, że kto ma ochotę pisać o Cukierku, to niech to robi w temacie Cukierka - koniec, kropka. natomiast ty musiałeś wtrącić swoje trzy grosze o jakichś rzekomych kompleksach Cuksa oraz aluzje do wieku i urody. na dodatek rzucasz się bezsensownie, gdy ktoś ma chęć nie zgodzić się z twoją opinią.hiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 9:11 pmja nie umieszczam aluzji do cukierka tylko odnoszę się do własnej opini na którą składa się to iż: ten temat jest poświęcony słodkiemu_sercu a komentarze są odnośnie cukierka to chyba jest coś nie tak, czyż nie?
jeśli zaś chodzi o tematy na forum oraz komentarze w nich zawarte, to każdy ma prawo czytać wszystko jak leci, choćby ze zwykłej ciekawości. ma także prawo odnieść się do postów, bo na tym właśnie polega idea forum.
Obie są atrakcyjne na swój sposób i nie uważam, żeby musiały popadać w jakiekolwiek kompleksy.LittleStar pisze: ↑ndz maja 01, 2022 8:05 pmCukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).hiddendragoni pisze: ↑ndz maja 01, 2022 7:25 pmSłuchajcie to jest post skierowany do słodkiego_serca która jest Miłą, Fajną dziewczyną. A nie o cukiereczku która ma kompleksy że pojawiła się Młodsza, Ładniejsza przez którą cukierek ma kompleksy.
-
sympatyczna dawno juz tu jest, ciekawe ile lat dokladnie ma, ktos cos?
-
Ostatnio zmieniony pn lut 19, 2024 3:20 pm przez Tomek24Wroc, łącznie zmieniany 1 raz.
-
no kolego, nie pokazuje nic za free, czy to cie dziwi?Tomek24Wroc pisze: ↑sob lip 23, 2022 4:41 amKiedyś była bardziej na luzie oraz rozmowna, ale teraz spina się o żetona
Może się coś zmieniło, ale z tego co ja pamiętam to akurat Julka, to jedna z niewielu dziewczyn na tym portalu, która nie wymusza tipowania i nie wymaga na Tobie, że masz coś wrzucić, bo w innym przypadku się do Ciebie nie odezwie albo Cię wywali z transu.Tomek24Wroc pisze: ↑sob lip 23, 2022 4:41 amKiedyś była bardziej na luzie oraz rozmowna, ale teraz spina się o żetona