Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

slodkie_serce

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
GoodBoy_Su

Re: slodkie_serce

Post autor: GoodBoy_Su » śr mar 23, 2022 12:08 pm

calkiem sympatyczna sie wydaje, ale to moje zdanie

pitbullbabe1

Post autor: pitbullbabe1 » wt mar 29, 2022 11:53 am

Oj chcialbym zobaczyć jej buzię taka nie po kąpieli. Tylko W pełnej krasie i makijarzu

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » śr kwie 06, 2022 5:26 pm

ja bym kazdej chcial zobaczyc twarz, a co ale to nierealne

hiddendragoni

Post autor: hiddendragoni » ndz maja 01, 2022 7:25 pm

Słuchajcie to jest post skierowany do słodkiego_serca która jest Miłą, Fajną dziewczyną. A nie o cukiereczku która ma kompleksy że pojawiła się Młodsza, Ładniejsza przez którą cukierek ma kompleksy.

LittleStar

Post autor: LittleStar » ndz maja 01, 2022 8:05 pm

hiddendragoni pisze:
ndz maja 01, 2022 7:25 pm
Słuchajcie to jest post skierowany do słodkiego_serca która jest Miłą, Fajną dziewczyną. A nie o cukiereczku która ma kompleksy że pojawiła się Młodsza, Ładniejsza przez którą cukierek ma kompleksy.
Cukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).

hiddendragoni

Post autor: hiddendragoni » ndz maja 01, 2022 8:34 pm

Cukierek nie powinna mieć kompleksów bo jest sto razy ładniejsza od słodkości :).
[/quote]

LittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałe

LittleStar

Post autor: LittleStar » ndz maja 01, 2022 8:42 pm

hiddendragoni pisze:
ndz maja 01, 2022 8:34 pm
LittleStar: Skoro tak uważasz to czemu nie trzymasz się wpisu o MMM_cukierek, tylko siedzisz tutaj? hmm, bo jak na moje to jest to nie zrozumiałe
[/quote]

To chyba proste , przeczytałam ten komentarz tutaj to odpisuje tutaj .

Gilgamesh69

Post autor: Gilgamesh69 » ndz maja 01, 2022 8:43 pm

Mam teorie ze to siostry, sposób mówienia, śmiech nawet ich cipki tak samo chlupią :D

wiernyleszek

Post autor: wiernyleszek » ndz maja 01, 2022 8:46 pm

hiddendragoni pisze:
ndz maja 01, 2022 7:25 pm
hiddendragoni pisze:
jesteś jakiś nielogiczny. umieszczasz tu aluzję do Cukierka (twierdząc, że ma kompleksy), a jeśli ktoś odnosi się do twojej personalnej wycieczki, to masz mu za złe, że nie w tym temacie pisze.

hiddendragoni

Post autor: hiddendragoni » ndz maja 01, 2022 9:08 pm

LittleStar pisze:
ndz maja 01, 2022 8:42 pm
hiddendragoni pisze:
To chyba proste , przeczytałam ten komentarz tutaj to odpisuje tutaj .
[/quote]

LittleStar - po co czytasz wiadomości które nie odnoszą się do twojej ulubienicy?

ODPOWIEDZ