Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
vgantz4

Re: Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1

Post autor: vgantz4 » pt lip 12, 2019 4:53 pm

Dzisiaj oczywiście znowu miało być na klatce, skończyło się żebraniem o żetony żeby wyjść na balkon, wyszła na pare sekund i uciekła z transmisji, wspaniale :lol:

-sponsor-

Post autor: -sponsor- » pt lip 19, 2019 10:02 am

robienie z ludzi idiotów ciąg dalszy :lol: chyba czas przestać kupować tu żetony :lol:

Konradww

Post autor: Konradww » czw lip 25, 2019 10:55 am

Też nie polecam, najlepsze są te jej zdziwione miny na avku :| szkoda że dla dziewczyn jesteśmy zwykłymi januszami

xUleglaSuniaX

Post autor: xUleglaSuniaX » czw lip 25, 2019 2:40 pm

Nie jesteście, ale wybierajcie privy czy zabawy z głową. Jeżeli dana dziewczyna robi w uja tyle osób to ja się pytam co wy tam jeszcze robicie?

Pozdro :D

Ketchupista

Post autor: Ketchupista » pn lip 29, 2019 5:16 pm

Może jacyś admini by ją zdjęli? Nabiera tyle osób.

Paco100

Post autor: Paco100 » ndz sie 04, 2019 8:57 am

Też ją znam wcale nie wchodzę nie ma sensu
:cry:

Aladeeen

Post autor: Aladeeen » ndz sie 04, 2019 3:30 pm

Co trzeba mieć w głowie, żeby wpaść na pomysł transmisji i grupowej z publicznej toalety ?? :shock: :lol: Świetne warunki, zaszczany publiczny kibel :roll:

Przestrzal

Post autor: Przestrzal » pn sie 05, 2019 1:55 pm

dzien dobry, czy po banach dla tej pani, badz innych pan wykorzystujacych transmisje grupowe w ten sposob zetony sa zwracane uzytkownika czy zostaja 'na koncie' su? istnieja takie pojecia jak wykorzystywanie sytuacji w celu osiagniecia korzysci majatkowej oraz 'schemat dzialania' zamiar, swiadomosc. to tak jakby wlasciciel su myslal ze regulamin jest prawem i na wszystko sie trzeba godzic i za nic nie odpowiada. a tutaj mamy oczywisty schemat dzialania w celu wykorzystania sytuacji w zamiarze osiagniecia korzysci majatkowej kosztem sytuacji drugiej osoby mimo swiadomosci ze jest to niezgodne z regulaminem i sie powtarza. to taki belkot wiem mam problemy z mowieniem i pisaniem, ale jak wasza papuga to przeczyta to niech klatke posprzata, bo zrozumie o czym pisze i tak zdaje sobie z tego sprawe ze firma ma siedzibe w usa tym lepiej w sumie ;)

ps. do osob majacy zamiar oceniac mnie przez moj belkot chcialem was przeprosic ze sie taki urodzilem tak urodzilem sie taki, ciezcie sie ze na was nie padlo ;) zycze wszystkim milego dnia i duzo usmiechu na twarzy ;)

lolek95_lolek95

Post autor: lolek95_lolek95 » pn sie 05, 2019 3:59 pm

Uwaga nowy nick / nowe konto Malooolatka18 :!:

NI_KOL

Post autor: NI_KOL » ndz wrz 01, 2019 5:47 pm

Tá diewcina mnie zbanowala ani newiem za co :D :D

ODPOWIEDZ