Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1
Re: Dziewicaa12/Dziewczynka-19/Dziewczynka_18/Dziiewczynka-1
Dzisiaj oczywiście znowu miało być na klatce, skończyło się żebraniem o żetony żeby wyjść na balkon, wyszła na pare sekund i uciekła z transmisji, wspaniale 

-
Nie jesteście, ale wybierajcie privy czy zabawy z głową. Jeżeli dana dziewczyna robi w uja tyle osób to ja się pytam co wy tam jeszcze robicie?
Pozdro
Pozdro

-
dzien dobry, czy po banach dla tej pani, badz innych pan wykorzystujacych transmisje grupowe w ten sposob zetony sa zwracane uzytkownika czy zostaja 'na koncie' su? istnieja takie pojecia jak wykorzystywanie sytuacji w celu osiagniecia korzysci majatkowej oraz 'schemat dzialania' zamiar, swiadomosc. to tak jakby wlasciciel su myslal ze regulamin jest prawem i na wszystko sie trzeba godzic i za nic nie odpowiada. a tutaj mamy oczywisty schemat dzialania w celu wykorzystania sytuacji w zamiarze osiagniecia korzysci majatkowej kosztem sytuacji drugiej osoby mimo swiadomosci ze jest to niezgodne z regulaminem i sie powtarza. to taki belkot wiem mam problemy z mowieniem i pisaniem, ale jak wasza papuga to przeczyta to niech klatke posprzata, bo zrozumie o czym pisze i tak zdaje sobie z tego sprawe ze firma ma siedzibe w usa tym lepiej w sumie
ps. do osob majacy zamiar oceniac mnie przez moj belkot chcialem was przeprosic ze sie taki urodzilem tak urodzilem sie taki, ciezcie sie ze na was nie padlo
zycze wszystkim milego dnia i duzo usmiechu na twarzy 

ps. do osob majacy zamiar oceniac mnie przez moj belkot chcialem was przeprosic ze sie taki urodzilem tak urodzilem sie taki, ciezcie sie ze na was nie padlo