Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Witryna anuluje płatność.

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Penelope_Ross

Witryna anuluje płatność.

Post autor: Penelope_Ross » pt gru 17, 2021 11:00 am

Witryna anuluje płatność. Zabawne jest to, że płatności są blokowane nawet dla tych dziewczyn, które mają osobiste konto bankowe. Jeśli ten trend się utrzyma, tanie tokeny będą kupowane od dziewczyn, a strona poniesie straty.

Myfeetyourdream

Post autor: Myfeetyourdream » pt gru 17, 2021 11:07 am

Hej.
Ja dziś zleciłam już czwarty raz wypłatę środków i kolejny raz została anulowana_ to jakaś kpina... Wysłałam wiadomość , ale z tego co czytam dziewczyny nie dostają odpowiedzi... Chyba nic nie można z tym zrobić :/

LinaStar

Post autor: LinaStar » pt gru 17, 2021 11:24 am

Dzień dobry. moja wypłata została wykonana przez ShowAp 12-07, pieniądze opuściły witrynę. ale pieniądze nie dotarły do ​​banku. jest wyciąg z banku, że to jest moje konto i że bank nie otrzymał pieniędzy od ShowUp. Piszę listy do ShouAp, ale oni milczą. DotPay również prosi o informacje od ShowUp, ale milczą. jak odzyskać pieniądze. będę je wysyłać codziennie. dlaczego oni milczą?

OliviaWerner

Post autor: OliviaWerner » pt gru 17, 2021 11:36 am

anulowanie wypłaty tokenów, już 2 tygodnie. w sprawie stanu wojennego Showup

Myfeetyourdream

Post autor: Myfeetyourdream » pt gru 17, 2021 1:14 pm

Dostałam wiadomość zwrotną , że musi być podany nr konta należący do Mnie cały czas podaje ten sam i zawsze było ok dziś kolejne dwa razy została anulowana wypłata. Podałam drugie swoje konto i zobaczymy co będzie.

your_friend_2020

Post autor: your_friend_2020 » śr sty 05, 2022 6:09 pm

dzień dobry, rozwiązałeś problem z wypłatą?

sIodka987

Post autor: sIodka987 » śr sty 05, 2022 11:26 pm

napisz do su

sexiKOTKA18

Post autor: sexiKOTKA18 » pt sty 07, 2022 7:26 pm

Mi też nie wypłacają od 2015 roku robiłam 180 wypłat i nie było problemu a teraz twierdzą że to nie moje konto bankowe

sexiKOTKA18

Post autor: sexiKOTKA18 » czw sty 20, 2022 7:26 am

Mi jednak wypłacili jak udowodniłam że konto bankowe jest moje

ODPOWIEDZ