Witryna anuluje płatność.
-
Witryna anuluje płatność.
Witryna anuluje płatność. Zabawne jest to, że płatności są blokowane nawet dla tych dziewczyn, które mają osobiste konto bankowe. Jeśli ten trend się utrzyma, tanie tokeny będą kupowane od dziewczyn, a strona poniesie straty.
-
Hej.
Ja dziś zleciłam już czwarty raz wypłatę środków i kolejny raz została anulowana_ to jakaś kpina... Wysłałam wiadomość , ale z tego co czytam dziewczyny nie dostają odpowiedzi... Chyba nic nie można z tym zrobić :/
Ja dziś zleciłam już czwarty raz wypłatę środków i kolejny raz została anulowana_ to jakaś kpina... Wysłałam wiadomość , ale z tego co czytam dziewczyny nie dostają odpowiedzi... Chyba nic nie można z tym zrobić :/
Dzień dobry. moja wypłata została wykonana przez ShowAp 12-07, pieniądze opuściły witrynę. ale pieniądze nie dotarły do banku. jest wyciąg z banku, że to jest moje konto i że bank nie otrzymał pieniędzy od ShowUp. Piszę listy do ShouAp, ale oni milczą. DotPay również prosi o informacje od ShowUp, ale milczą. jak odzyskać pieniądze. będę je wysyłać codziennie. dlaczego oni milczą?
-
anulowanie wypłaty tokenów, już 2 tygodnie. w sprawie stanu wojennego Showup
-
Dostałam wiadomość zwrotną , że musi być podany nr konta należący do Mnie cały czas podaje ten sam i zawsze było ok dziś kolejne dwa razy została anulowana wypłata. Podałam drugie swoje konto i zobaczymy co będzie.
-
Mi też nie wypłacają od 2015 roku robiłam 180 wypłat i nie było problemu a teraz twierdzą że to nie moje konto bankowe