Angel17/Aurelka96/GrzecznaDziewczynka18/Fitnessgirl17
-
Re: Angel17/Aurelka96/GrzecznaDziewczynka18/Fitnessgirl17
Wczoraj Galerianka dzisiaj Fitnesssgirl jest na tyle bezczelna ze grozila mi dzisiaj ze mnie zgłosi jak napisałam że to oszustka i jej nie dawac na ogolnym bo przedluzy czas grupowej i zniknie co nieraz widzialam jak robi...........
-
Od tych przekrętów z naciąganiem czasu przy licytacji i nie tylko już jej się w glowie pierdoli chyba! dobrze jej tak może nauczy się porządku OSZUSTKA I BRUDASKA!
raz byłem swiadkiem jak po transmisji przełączyła sie na nowe konto i udawala nową transmitującą na su,
Przetłuszczone włosy wypieta dupa do kamerki obrzydliwa jest!
A idz w chuj z nią !
Dziwota jeszcze że ktoś nabiera się na jej naciągactwo, su powinno ją znowu zbanować na rok jak kiedyś!
Ostatnio skonczyla licytacje. Kolo myslal że już wygrał bo był liderem( w ostataniej chwili rzucił napiwek) a ta kretynka co zrobiła?
Odliczała od nowa i tak co jakiś czas! Takie kurestwo to gnoić tylko !
Dziwota jeszcze że ktoś nabiera się na jej naciągactwo, su powinno ją znowu zbanować na rok jak kiedyś!
Ostatnio skonczyla licytacje. Kolo myslal że już wygrał bo był liderem( w ostataniej chwili rzucił napiwek) a ta kretynka co zrobiła?
-
Widać, nic z tego nie rozumiesz, Aurelka to bicz boży na Januszy, z jej transmisji idzie w świat bardzo ważny przekaz,RyjKuni pisze: ↑śr gru 16, 2020 3:24 pmA idz w chuj z nią !
że myśleć trzeba głową a nie przyrodzeniem, bo inaczej można skończyć dosłownie i w przenośni z fiutem w garści.
-
Widzialam ją dzisiaj wstrętna czarna cipę ma teraz się nie dziwie że jej na ogóle nie pokazuje bo to odstraszy :D Ja nadal mam sliczną i różową mimo 44 lat :)
-
Czy tobie przypadkiem te twoje 44 lata nie rzuciły się na wzrok?Diablica41 pisze: ↑śr gru 16, 2020 7:57 pmWidzialam ją dzisiaj wstrętna czarna cipę ma teraz się nie dziwie że jej na ogóle nie pokazuje bo to odstraszy :D Ja nadal mam sliczną i różową mimo 44 lat :)
Kolor zewnętrznej części warg sromowych może być różny — od różowego, poprzez fioletowy czy brązowy.
Co z tego, że twoja jest różowa, skoro masz czarny charakter? ;)
-
Och tak mam strasznie czarny charakter bo nie toleruje małej kurwy co oszukuje kilka lat naprawdę straszne..........