Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Angel17/Aurelka96/GrzecznaDziewczynka18/Fitnessgirl17

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Diablica41

Re: Angel17/Aurelka96/GrzecznaDziewczynka18/Fitnessgirl17

Post autor: Diablica41 » śr gru 09, 2020 7:09 pm

Wczoraj Galerianka dzisiaj Fitnesssgirl jest na tyle bezczelna ze grozila mi dzisiaj ze mnie zgłosi jak napisałam że to oszustka i jej nie dawac na ogolnym bo przedluzy czas grupowej i zniknie co nieraz widzialam jak robi...........

hadoken

Post autor: hadoken » śr gru 16, 2020 12:14 pm

Hmm, coś chyba dziś się Aurelce pomyliło i zrobiła grupową na ogólnym ;) Byłem w szoku 😅

pldigidunaj11

Post autor: pldigidunaj11 » śr gru 16, 2020 3:19 pm

hadoken pisze:
śr gru 16, 2020 12:14 pm
Hmm, coś chyba dziś się Aurelce pomyliło i zrobiła grupową na ogólnym ;) Byłem w szoku 😅
Od tych przekrętów z naciąganiem czasu przy licytacji i nie tylko już jej się w glowie pierdoli chyba! dobrze jej tak może nauczy się porządku OSZUSTKA I BRUDASKA!
raz byłem swiadkiem jak po transmisji przełączyła sie na nowe konto i udawala nową transmitującą na su,
Przetłuszczone włosy wypieta dupa do kamerki obrzydliwa jest!

RyjKuni

Post autor: RyjKuni » śr gru 16, 2020 3:24 pm

A idz w chuj z nią !
Dziwota jeszcze że ktoś nabiera się na jej naciągactwo, su powinno ją znowu zbanować na rok jak kiedyś!
Ostatnio skonczyla licytacje. Kolo myslal że już wygrał bo był liderem( w ostataniej chwili rzucił napiwek) a ta kretynka co zrobiła?
Odliczała od nowa i tak co jakiś czas! Takie kurestwo to gnoić tylko !

kierownik-piwnicy

Post autor: kierownik-piwnicy » śr gru 16, 2020 3:38 pm

RyjKuni pisze:
śr gru 16, 2020 3:24 pm
A idz w chuj z nią !
Dziwota jeszcze że ktoś nabiera się na jej naciągactwo, su powinno ją znowu zbanować na rok jak kiedyś!
Ostatnio skonczyla licytacje. Kolo myslal że już wygrał bo był liderem( w ostataniej chwili rzucił napiwek) a ta kretynka co zrobiła?
Odliczała od nowa i tak co jakiś czas! Takie kurestwo to gnoić tylko !
Widać, nic z tego nie rozumiesz, Aurelka to bicz boży na Januszy, z jej transmisji idzie w świat bardzo ważny przekaz,
że myśleć trzeba głową a nie przyrodzeniem, bo inaczej można skończyć dosłownie i w przenośni z fiutem w garści.

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » śr gru 16, 2020 5:24 pm

Patus patusiara patusiątko xdddd szkoda słów na tą dziewuche

Diablica41

Post autor: Diablica41 » śr gru 16, 2020 7:57 pm

Widzialam ją dzisiaj wstrętna czarna cipę ma teraz się nie dziwie że jej na ogóle nie pokazuje bo to odstraszy :D Ja nadal mam sliczną i różową mimo 44 lat :)

Czochrany

Post autor: Czochrany » czw gru 17, 2020 12:05 am

NastoletniaModelka Kolejny nowy nick :)

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » czw gru 17, 2020 12:20 am

Diablica41 pisze:
śr gru 16, 2020 7:57 pm
Widzialam ją dzisiaj wstrętna czarna cipę ma teraz się nie dziwie że jej na ogóle nie pokazuje bo to odstraszy :D Ja nadal mam sliczną i różową mimo 44 lat :)
Czy tobie przypadkiem te twoje 44 lata nie rzuciły się na wzrok?
Kolor zewnętrznej części warg sromowych może być różny — od różowego, poprzez fioletowy czy brązowy.
Co z tego, że twoja jest różowa, skoro masz czarny charakter? ;)

Diablica41

Post autor: Diablica41 » czw gru 17, 2020 10:20 am

Och tak mam strasznie czarny charakter bo nie toleruje małej kurwy co oszukuje kilka lat naprawdę straszne..........

ODPOWIEDZ