Tak kończy ktoś komu brak argumentów. Obraża na prawo i lewo. Zajmij się własnym życiem, o ile w ogóle takie masz. A nie poświęcasz swoj cenny czas na mnie.lerryciapa pisze: ↑ndz lis 01, 2020 4:37 pmroyal a ty tez sie nie zauroczyles przypadkiem,,,,,;d? nie rob swietej krowy z kogos kto nia nie jest ! !
ona kreci kazdego na kase wkoncu i ty poznasz sie na calym procederze,,,,
arianna i jej fagas to oszusci ! jest tez alkoholiczka na kazdej transmisji chla teraz jak jej wypomnieli to leje w gardlo ukrywa omijajac kard kamerki leci ruch reki ale cien kielicha jak i drinka widac gdy popija co chwile;dd
nie ma transmisji bez alkoholu jedynie mniejsze i wieksze ilosci wtedy traci kontrole jeszcze szybciej mozesz sie poznac na jej prawdziwym obliczu,,,,,
_Arianna_
Re: _Arianna_
A może to ty się zauroczyłeś w Milli, a Ona cię ignoruje i mścisz się w ten sposób pierdoląc farmazony i snując różne domysły?lerryciapa pisze: ↑ndz lis 01, 2020 4:37 pmroyal a ty tez sie nie zauroczyles przypadkiem,,,,,;d? nie rob swietej krowy z kogos kto nia nie jest ! !
ona kreci kazdego na kase wkoncu i ty poznasz sie na calym procederze,,,,
arianna i jej fagas to oszusci ! jest tez alkoholiczka na kazdej transmisji chla teraz jak jej wypomnieli to leje w gardlo ukrywa omijajac kard kamerki leci ruch reki ale cien kielicha jak i drinka widac gdy popija co chwile;dd
nie ma transmisji bez alkoholu jedynie mniejsze i wieksze ilosci wtedy traci kontrole jeszcze szybciej mozesz sie poznac na jej prawdziwym obliczu,,,,,
Ej, ale z czym na psiarnie? Pójdzie i powie że gościu na su Ją nęka, nie wiem proponuje spotkanie czy coś podobnego, pisze PW i daje duże ilości żetonów?MistrzMinetki69 pisze: ↑ndz lis 01, 2020 3:33 pmSkoro nie daje jej spokoju x czasu to powinna iść na psiarskie. Ja jej trans oglądam od roku i nigdy nie widziałem aby typ ją zwyzywał, wstawił jej zdjęcie itd. Jest debilem i daje jej dużo floty to fakt niezaprzeczalny. I jak sam zauważyłeś wtedy pojawia się lord z zaczepką i cyrk mamy gotowy.
Nie widziałem aby zbierał ekipy by ją pobić czy zabić? Wtf? Widziałeś żeby było jej zdjęcie w necie u niego?
A z jej strony jest to nagminne, tym bardziej jak jest pod wpływem alko. Sam mówisz że widziałeś jak zamieszczała wpisy żeby go zabić i oferowała coś w zamian.
Tak jak pisałem wyżej wg mnie to że Jej nie zwyzywał świadczy o tym że się chłopak zauroczył i stara się o względy. Takie jest moje zdanie na ten temat. A nie to że gościu jest szantażowany.
Pisać w necie można różne rzeczy zwłaszcza jak jest się prawie anonimowym. Piszę prawie bo dla organów ścigania wszystko jest do namierzenia
Uważam że doszukujecie się drugiego dna i szukacie dziury w całym tam gdzie jej nie ma.
Twoje teorie na mój temat. Są tak prawdziwe i sprawdzone jak to, że zrobiłam sobie biust. Kłamstwo. To jest podsumowanie wszystkich tych bredni co wypisujesz.MistrzMinetki69 pisze: ↑ndz lis 01, 2020 11:32 amFrajer nie frajer też nie łapie jak można trącić tyle floty na e-kurewke. Tym bardziej że jest tu sporo lepszych lasek a Milla jest co najwyżej przeciętna. Zrobiła sobie cycki i to ją ratuje. Też bym chciał żeby ktoś mnie prześladował w taki sposób bo na trans u niej jakoś nie widać aby ktoś ją wyzywali czy wstawiał jej foty. Jest dokładnie na odwrót czasem lecą tam takie bluzgi i teksty na kolesia że aż oczy bolą. Skoro tak ją prześladuje to czemu nie poszla jeszcze na psiarnie. Może faktycznie szantazuje kolesia skoro ma jego dane i foty
-
farmazony ?;ddd tak wam wszystko farmazony moze wode popija z kielicha do wina i tak nia giba dostaje agresji wyzywa wszystkich
moze arianna odpowie na tamte pytania przy wszystkich ktore unika i wszystkim rozjasni farmazony ? ,,,,,haa nie odpowie bo sie sra ze jeszcze ci co sie nie odezwali zobacza caly falsz i doloza swoje trzy grosze tutaj,,,, nie ma co sie rozpisywac o tym bo setki osob widzialo wie jak bylo i jest,,, oszusci naciagacze ! !
moze arianna odpowie na tamte pytania przy wszystkich ktore unika i wszystkim rozjasni farmazony ? ,,,,,haa nie odpowie bo sie sra ze jeszcze ci co sie nie odezwali zobacza caly falsz i doloza swoje trzy grosze tutaj,,,, nie ma co sie rozpisywac o tym bo setki osob widzialo wie jak bylo i jest,,, oszusci naciagacze ! !
-
dajesz arianna przeciez to tylko farmazony???;ddddKocicaaa_996 pisze: ↑czw paź 29, 2020 9:20 pmMilla,Milla pisze: ↑czw paź 29, 2020 8:33 pmTo nie prawda co piszesz. Masz prawo do własnego zdania. Ja też mam do niego prawo i do ustalania zasad na swojej transmisji. Skoro według Ciebie jestem taka zła nie wchodź na moją transmisję.mireksonnn pisze: ↑czw paź 29, 2020 5:39 pm
Na co.....? Jaką ja i inni mam gwarancje co z tym zrobisz? Możesz nagrać, zrobić zdjęcia i trzymać w komputerze? weryfikacje a co ty moderator? Buzia za buzie ok jeszcze zrozumiem ale wymagasz twarzy z fiutem sama pozostając anonimowa Sory mając zapędy wrzucania prywatnych danych na swój profil to TAK LEPIEJ UWAŻAĆ i sięzastanowić czy lepiej nie odpuścić sobie takiej zabawy i iść dalej . Śmierdzi to wyłudzaniem pieniędzy albo zbierasz multimedia przekazać organom jak zgłosisz, że gdzieś tutaj jest twój stalker każdego o to podejrzewasz . Możesz zrobić z niewinnej osoby zboczeńca łatwo. Nie widzi mi się pokazywać fiuta z twarzą komuś z internetu na portalu dla pieniędzy. Co do milimetra mierzysz też zbierasz kto ma ile w kutasie weryfikujesz?
Facet napisał bardzo sensownie i ma racje swoich obaw. Każdy kto się wypowie mówisz pisze nieprawdę. To może odpowiesz szczerze na konkretne pytania czy wszyscy tyle osób mają jakieś urojenia poza Tobą wymyślają?
1. Czy twój Stalker upublicznił gdzieś twoje zdjęcia twarzy/szczegółowe dane? Ktoś Coś widział?
2. Czy Ty upubliczniłaś prywatne rozmowy mężczyzn, czyjeś imię nazwisko widniało na zdjęciach w twoim profilu?
3. Wpisywałaś na profil prezenty typu wyświetlacz, że chcesz dostać taki napiwek od jego?
Jestem ciekawa co odpowiesz pare sytuacji widziałam sama jak i setki widzów bo tyle zbierasz łatwo będzie zweryfikować nieprawdę. Jak nie masz sobie nic do zarzucenia to odpowiesz.
Skoro ktoś jest prześladowany jak się rozpisujecie. Niech nie wchodzi na moje transmisję i będzie spokój. Proste.lerryciapa pisze: ↑ndz lis 01, 2020 5:03 pmdajesz arianna przeciez to tylko farmazony???;ddddKocicaaa_996 pisze: ↑czw paź 29, 2020 9:20 pmMilla,
Facet napisał bardzo sensownie i ma racje swoich obaw. Każdy kto się wypowie mówisz pisze nieprawdę. To może odpowiesz szczerze na konkretne pytania czy wszyscy tyle osób mają jakieś urojenia poza Tobą wymyślają?
1. Czy twój Stalker upublicznił gdzieś twoje zdjęcia twarzy/szczegółowe dane? Ktoś Coś widział?
2. Czy Ty upubliczniłaś prywatne rozmowy mężczyzn, czyjeś imię nazwisko widniało na zdjęciach w twoim profilu?
3. Wpisywałaś na profil prezenty typu wyświetlacz, że chcesz dostać taki napiwek od jego?
Jestem ciekawa co odpowiesz pare sytuacji widziałam sama jak i setki widzów bo tyle zbierasz łatwo będzie zweryfikować nieprawdę. Jak nie masz sobie nic do zarzucenia to odpowiesz.
-
Skoro masz stalkera to zgłoś to gdzie trzeba i tam będą wiedzieli co z nim zrobić.
Wszystkim naokoło zarzucasz ze piszą brednie, mają słabe argumenty i kłamią. A jak ktoś się Ciebie zapyta o coś to udajesz że nie widzisz albo odwaracasz kota ogonem
1.widzial ktoś tutaj twoje zdjęcia co wstawiał stalker czy to na twoim profilu były zdjęcia imię i nazwisko i rozmowy jakiegoś faceta? Kłamstwo?
2.klamstwo że po donejcie 10k kredytów dane zniknęły?
3.klamstwo że szukałaś na trans i profilu ekipy żeby go zabić i proponowałaś niezła kasę i że się odwdzięczysz?
4.klamstwo że opowiadałaś o jakimś kolesiu na trans. Gdzie mieszka co robi i dużo rzeczy z życia prywatnego?
5.klamstwo że na jednej z ostatnich trans pisałaś do gościa,, rzucaj więcej pedale bo chce jechać na malediwy,,?
Wszystkim naokoło zarzucasz ze piszą brednie, mają słabe argumenty i kłamią. A jak ktoś się Ciebie zapyta o coś to udajesz że nie widzisz albo odwaracasz kota ogonem
1.widzial ktoś tutaj twoje zdjęcia co wstawiał stalker czy to na twoim profilu były zdjęcia imię i nazwisko i rozmowy jakiegoś faceta? Kłamstwo?
3.klamstwo że szukałaś na trans i profilu ekipy żeby go zabić i proponowałaś niezła kasę i że się odwdzięczysz?
4.klamstwo że opowiadałaś o jakimś kolesiu na trans. Gdzie mieszka co robi i dużo rzeczy z życia prywatnego?
5.klamstwo że na jednej z ostatnich trans pisałaś do gościa,, rzucaj więcej pedale bo chce jechać na malediwy,,?
Nie pójdę z tym nigdzie. Bo nie dam tej osobie satysfakcji, by mnie poznała. Tylko na to czeka. Wiele razy mi o tym pisał w wiadomościach. Od tego powinna być administracja. By blokować użytkowników, ktorzy zakładają tysiące profili i psują transmisje innych.MistrzMinetki69 pisze: ↑ndz lis 01, 2020 6:17 pmSkoro masz stalkera to zgłoś to gdzie trzeba i tam będą wiedzieli co z nim zrobić.
-
Świetny argument Milla. Mam stalkera ale nie zgłoszę tego. Niech mnie prześladuje żetonami hahha. Ja go trochę powyzywam, zrobię smutna minę to i kilku rycerzy się znajdzie co by bronić Cię złotem ;D
Myślę że jakby cardzo chciał Cię znaleźć to on sam by poszedł w psiarnie że wystawiłaś jego dane osobowe. Słyszałaś o czymś takim jak RODO?
BO tradycyjnie nie odniosłaś się do tego co napisałem czy to prawda czy wymyśliłem to sobie raz z kilkudziesięcioma osobami co oglądają twoje transmisji
Myślę że jakby cardzo chciał Cię znaleźć to on sam by poszedł w psiarnie że wystawiłaś jego dane osobowe. Słyszałaś o czymś takim jak RODO?
BO tradycyjnie nie odniosłaś się do tego co napisałem czy to prawda czy wymyśliłem to sobie raz z kilkudziesięcioma osobami co oglądają twoje transmisji