Ten komentarz mogę jedynie podsumować tak. Przemawia przez Ciebie zazdrość. Tylko pieniądze się dla Ciebie liczą w życiu? Koleś za każdym razem psuje transmisje obrażając innych uczestników czatu. Podszywa się pod nicki innych użytkowników z których wchodzi na privy i pisze wiadomości. Bo myśli, że go nie rozpoznam. To jest twoim zdanie normalne? Bo mi się wydaję, że to jest chore i powinno się leczyć.Genesis pisze: ↑czw paź 29, 2020 8:07 pmMilla pisze: ↑czw paź 29, 2020 3:06 pmUważać na co? Co twoim zdaniem zrobić jeśli nie chcę na privie spędzać czasu z chłopakiem, który mnie tu gnębi ? A on co rusz na privy wchodzi. Nie rozumie, że nie chcę z nim rozmawiać i spędzać czasu. Jak zweryfikować czy to on jest na privie czy ktoś inny? Pomimo banowania jego kont. Co rusz zakłada nowe i nowe. I tak bez końca. Ale to na pewno wiecie skoro tak dobrze jesteście zorientowani we wszystkim.mireksonnn pisze: ↑czw paź 29, 2020 2:44 pmSprawdziłem temat od początku nie wiedziałem że to jej nick o tej dziewczynie mowa. Pare tygodni temu chciałem priva i wymagała żebym pokazał fiuta razem z twarzą bez opcji buzia za buzie..... zapaliło mi się wtedy czerwone światło. Teraz mi się to składa w całość w jakim celu lepiej uważać
Czym Cie gnębi??? Pieniędzmi ? Hahaha
_Arianna_
Re: _Arianna_
-
Próbujesz się na siłę wybielić Milla. W każdym widzisz stalkera pewnie zaraz napiszesz ze ja też. Zapytam tak z ciekawości bo się nie odniosłaś jak ktoś napisał o tym wyświetlaczu.pod kogo takie donejty zamieszczasz skoro nie chcesz kasy od niego?
-
Często zerkam na Twoje transmisje i jest tam sporo zadymiarzy. Jak ci ludzie kiedyś mówili wywal ich wszystkich to ty nic. Czasem sama podkręcasz bo nie raz widziałem jak wyzywasz kolesi
Nie wybielam siebie. Nie oczerniam też nikogo. Piszę jak wygląda sytuacja. Fakt, że przez to nie ufam ludziom. Może dlatego,że nie potraficie pisać z waszych nicków z su i was nie znam. Większość dziewczyn na swoich profilach ma napiwki z wypisanymi rzeczami . To na nowe buty, perfumy , weekend w spa. Też to robią celowo pod kogoś? Nie. I ja też tego pod nikogo nie zrobiłam.MistrzMinetki69 pisze: ↑czw paź 29, 2020 8:54 pmPróbujesz się na siłę wybielić Milla. W każdym widzisz stalkera pewnie zaraz napiszesz ze ja też. Zapytam tak z ciekawości bo się nie odniosłaś jak ktoś napisał o tym wyświetlaczu.pod kogo takie donejty zamieszczasz skoro nie chcesz kasy od niego?
-
Większość dziewczyn ma listę z tipami na stałe.a u Ciebie takie coś widać jak czegoś potrzebujesz,tak to wygląda.dlatego to wydaje się dziwne.dla mnie możesz ciągnąć z niego ile wlezie,jak jest głupi niech Ci daje tylko nie mydlij oczu ludziom bo jak bywam na Twoich trans od roku to nie widziałem abyś dostała kiedykolwiek tipa na bieliznę czy spa od kogokolwiek oprócz tego twojego stalkera.woec się nie dziw że takie mam zdanie
-
Milla,Milla pisze: ↑czw paź 29, 2020 8:33 pmTo nie prawda co piszesz. Masz prawo do własnego zdania. Ja też mam do niego prawo i do ustalania zasad na swojej transmisji. Skoro według Ciebie jestem taka zła nie wchodź na moją transmisję.mireksonnn pisze: ↑czw paź 29, 2020 5:39 pmNa co.....? Jaką ja i inni mam gwarancje co z tym zrobisz? Możesz nagrać, zrobić zdjęcia i trzymać w komputerze? weryfikacje a co ty moderator? Buzia za buzie ok jeszcze zrozumiem ale wymagasz twarzy z fiutem sama pozostając anonimowa Sory mając zapędy wrzucania prywatnych danych na swój profil to TAK LEPIEJ UWAŻAĆ i sięzastanowić czy lepiej nie odpuścić sobie takiej zabawy i iść dalej . Śmierdzi to wyłudzaniem pieniędzy albo zbierasz multimedia przekazać organom jak zgłosisz, że gdzieś tutaj jest twój stalker każdego o to podejrzewasz . Możesz zrobić z niewinnej osoby zboczeńca łatwo. Nie widzi mi się pokazywać fiuta z twarzą komuś z internetu na portalu dla pieniędzy. Co do milimetra mierzysz też zbierasz kto ma ile w kutasie weryfikujesz?Milla pisze: ↑czw paź 29, 2020 3:06 pm
Uważać na co? Co twoim zdaniem zrobić jeśli nie chcę na privie spędzać czasu z chłopakiem, który mnie tu gnębi ? A on co rusz na privy wchodzi. Nie rozumie, że nie chcę z nim rozmawiać i spędzać czasu. Jak zweryfikować czy to on jest na privie czy ktoś inny? Pomimo banowania jego kont. Co rusz zakłada nowe i nowe. I tak bez końca. Ale to na pewno wiecie skoro tak dobrze jesteście zorientowani we wszystkim.
Facet napisał bardzo sensownie i ma racje swoich obaw. Każdy kto się wypowie mówisz pisze nieprawdę. To może odpowiesz szczerze na konkretne pytania czy wszyscy tyle osób mają jakieś urojenia poza Tobą wymyślają?
1. Czy twój Stalker upublicznił gdzieś twoje zdjęcia twarzy/szczegółowe dane? Ktoś Coś widział?
2. Czy Ty upubliczniłaś prywatne rozmowy mężczyzn, czyjeś imię nazwisko widniało na zdjęciach w twoim profilu?
3. Wpisywałaś na profil prezenty typu wyświetlacz, że chcesz dostać taki napiwek od jego?
Jestem ciekawa co odpowiesz pare sytuacji widziałam sama jak i setki widzów bo tyle zbierasz łatwo będzie zweryfikować nieprawdę. Jak nie masz sobie nic do zarzucenia to odpowiesz.
-
Tym bardziej że ten top na wyświetlacz dostałaś zaraz po tym jak wisiały dane jakiegoś kolesia
Idąc twoją logiką skoro go skrzywdziłam. Dlaczego on siedzi na moich transmisjach, szuka kontaktu, daje napiwki, nie daje mi spokoju? Coś tu nie gra. Jak na osobę pokrzywdzoną.MistrzMinetki69 pisze: ↑czw paź 29, 2020 9:20 pmTym bardziej że ten top na wyświetlacz dostałaś zaraz po tym jak wisiały dane jakiegoś kolesia
-
Nie napisałem niczego takiego że to skrzywdzilas.stwierdzilem tylko że wg mnie te wszystkie twoje ,,wyświetlacze,, są robione pod niego bo wiesz że Ci rzuci. Nie znam sytuacji dokładnie,może wtedy chodziło o to żebyś skasowala jego dane z profilu i za to taki tip
-
I zastanawia mnie jedno.jakis miesiąc temu,fajna trans u Ciebie tylko cel bardzo wysoki.10tys zet chyba za zmianę bielizny.całą flotę nasypal Ci praktycznie stalker i Ci nie przeszkadzało że siedzi i sypie?pieniądze nie śmierdzą Milla?