Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

SlodkaSabinkaa

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
3ss3sman3

SlodkaSabinkaa

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 10:22 pm

witam chciałem przestrzec innych by nie tracili pieniędzy na ta damę bo oszukuje skusiłem się na priv pusia czyli / cipeczka /
500 żetonów /5 min wszystko bylo ok dopukji nie sciagla majteczek stanęła w pozycji calkowicie bocznej zaslaniajac reka cipke nic nie pokazując napisałem zęby pokazała a powiedziała mi ze ten priv na jej zasadach i nic nie pokazuje to napisalem ze zgłoszę do moderatora to mnie wyzwala od starego zboka chodz ja mlody

wiec moral nie tracie kasy bo szkoda lepiej zostawic nna real z laska nie na webgirl

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 10:32 pm

nie klame mam screeny na potwierdzenie laseczko i nie pal tego ścierwa bo płuca bokiem wydusisz a wiec twoj smieszny koleżka nie oczyści cie z tego ze kłamiesz bo mam potwierdzenie a teraz pisze do moderatora zeby ci wlepi dożywotni ban za kłamstwa naciągaczko no i skarbówka tez się zajmie o nie odprowadzanie podatku od zarobku na su a wiec nie jestes taka mądra za jaka sie masz

blackmagicy

Post autor: blackmagicy » wt maja 05, 2020 10:36 pm

Muszę się nie zgodzić z opinią kolegi.
Po pierwsze jest troszkę nieścisłości, gdyż byłem na kamerce u tej dziewczyny kiedy kolega umawiał priva.
Po drugie nie zapłacił 500 żetonów tylko wyszedł z propozycją o tego samego priva za 240 na 2 minuty.
Odnośnie przebiegu transmisji nie mogę się wypowiedzieć, gdyż na niej mnie zwyczajnie nie było.
Po sposobie wypowiedzi tej opinii widać, że raczej nie jest osobą normalną i z ogładą wszystko napisanie chaotycznie tak, aby jakby najbardziej zaszkodzić swoją opinią.
Z doświadczenia i usług tej dziewczyny nie jestem przekonany co do opinii kolegi.

Edit: pusia czyli / cipeczka /
500 żetonów /5 min
O tym privie o którym piszesz nie ma takiego.
Jest tylko 'dotykanie pusi'
Jednak Ty skusiłeś się na priv taki sam tylko krótszy i tańszy.

Pozdrawiam cieplutko kamerkowe świry! ; )
Ostatnio zmieniony wt maja 05, 2020 11:00 pm przez blackmagicy, łącznie zmieniany 1 raz.

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 10:38 pm

sabinko sie smiej z stulej kto pierwszy sie smieje ten pierwszy placze a ostani smieje czekaj na skarbowke niech sie odezwa nie popuszcze tobie i staram sie o bana i zalatwie go tobie obiecuje dawno SKKUBU

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 10:44 pm

spoczko ty nie zdarzysz napędzać do kibla załatwię to nie jedna była cwana na su i teraz tonie w długach na ulicy ty nie pierwsza i nie ostatnia

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 10:45 pm

no to ze se zetony na inne konto machniesz i mam cie w dupe pocalowac to moderator sie uciesz bo mam nagrane

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 10:46 pm

dziewuzszko tak jasne kto ma bardziej sie okaze czekaj

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 11:03 pm

JA PIERDOLE TY LICZYSZ NETTO NIE BRUTTO PO TRZECIE CO POKAZALAS TO 9COS KOLA TO PRZRKROCZYLAS BO ZA TAMTEM ROK BYLO MNIEJ NIZ 8 KOLA A WLASNIE CI ZROBIA

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 11:04 pm

I TERAZ MAM I DOWODY DO SKARBOWKI

3ss3sman3

Post autor: 3ss3sman3 » wt maja 05, 2020 11:08 pm

TO LEC DO MAMUSI I NIECH SZYKUJE HAJS BO MALO NIE BEDZIE BO JESZCZE KARA I ZA UKRYWANIE DOCHODU NASTEPNA

ODPOWIEDZ